De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Matematica clasa 4 Semestrul 1-2 anul 2023-2024

  • 15 cărți

Manuale Matematica clasa 4

Este important ca manualele de matematica sa aiba o structura cat mai clara si sa fie cat mai adaptate nevoilor elevilor pentru ca acestia sa descopere cu placere tainele aceste discipline aparent complicate. Matematica poate fi o provocare, dar in acelasi timp poate deveni o placere, prin utilizarea in procesul didactic a materialelor potrivite care sa ofere informatii pe inteles, sa explice in limbaj adecvat nivelului de studiu si sa fie structurate eficient. Manualele din oferta Librariei Delfin au scopul de a facilita asimilarea rapida si completa a programei clasei a patra, astfel incat elevii isi vor insusi cu usurinta tainele acesteia, intr-un mod placut pentru ei, dar si apreciat de profesori si parinti.

 

Folosirea unui manual matematica clasa 4 in activitatea profesorilor si a elevilor va fi cu mult facilitata, deoarece acestea au paginile ilustrate cu numeroase animatii familiare atat in randul copiilor care merg la gradinita, cat si elevilor din clasele primare. Fiecare carte de matematica clasa 4 va avea structura si design proprii, insa totodata, pe tot parcursul studiului metodele de invatare vor fi bazate pe intuitie si judecata precisa, nu pe memorarea mecanica a unor formule de calcul.

 

Totodata, competentele multiple se vor putea dezvolta succesiv cu ajutorul exercitiilor ce au rolul de a fixa cunostintele acumulate din lectia parcursa in prealabil, astfel incat la finalizarea studiului manualului, elevul va putea utiliza la nivel avansat toate cunostintele acumulate.

 

 Manuale Matematica clasa 4 semestrul 1 si 2

 

Printre autorii acestor materiale putem remarca personalitati marcante din aceasta arie curriculara, cum ar fi: Mariana Mogos, Rodica Chiran sau Gheorghe Mandizu. De asemenea, avem in oferta librariei manual matematica clasa 4 cotat cu locul I la calitate de catre Ministerul Educatiei, redactat de Mihaela Singer. Acesta se structureaza in jurul unui proiect, are structura clara si riguroasa, numeroase exercitii-joc, concursuri-fulger si sarcini care evolueaza pe niveluri de dificultate, cu evaluare si autoevaluare urmarite sistematic, toate fiind folosind adresare directa si simpla.

 

Notiunile de matematica studiate in clasa a patra, abordate conform programei scolate in toate manualele, sunt: numerele naturale mai mici sau egale cu 1.000.000 si operatiile de adunare, scadere, inmultire, impartire cu acestea, fractii (cu numitor mai mic sau egal cu 10 sau egal cu 100), elemente intuitive de geometrie (terminologie, drepte, unghiuri, poligoane, cerc), masurare si masuri (unitati de masura, instrumente de masura, operatii cu unitati), gandirea si rezolvarea de probleme.

 

Invatamantul modern european presupune digitalizarea procesului de predare, astfel incat profesorii vor dori sa folosească mai mult CD-urile care insotesc manualele. Informatiile din orice manual de matematica clasa 4 vor putea fi vizualizate atat pentru predarea cu ajutorul proiectoarelor cat si pentru studiul individual pe calculator sau tableta. Manualele digitale au continutul celor in format tiparit si in plus contin animatii atractive, jocuri educationale, jocuri de colorat, exercitii interactive.

 

Editurile prezente în cadrul colectiei librariei Delfin au renume foarte bun in domeniu, iar drintre acestea mentionam Humanitas, Aramis și Corint. Din punct de vedere al materialelor folosite pentru fabricarea manualelor in format fizic, atat tusul pentru imprimare cat si lipiciul utilizat pentru imbinarea paginilor si copertilor sunt nontoxice, deoarece editurile pun pe primul plan sanatatea copiilor, care se afla la varsta la care pot fi sensibili la anumite substante chimice.

 

De asemenea, greutatea manualelor va fi mult redusa datorita utilizarii unui tip de hartie de calitate si rezistenta superioara, iar elevii nu vor avea dificultati în timpul transportului acestora si nu vor risca astfel dezvoltarea unor afectiuni ale coloanei vertebrale sau ale musculaturii spatelui.

 

Intrucat matematica reprezinta una dintre disciplinele absolut necesare in viata, recomandam utilizarea unui manual de matematica clasa a 4 a de cea mai buna calitate care sa ii ajute pe elevi sa asimileze cu usurinta tainele acestei materii.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4.

✅ Ce includ manualele de Matematica clasa 4?

Manualele de Matematica clasa 4 contin ilustratii cu numeroase animatii familiare in randul copiilor din clasele primare. Materia predata include urmatoarele: numerele naturale mai mici sau egale cu 1.000.000 si operatiile de adunare, scadere, inmultire, impartire cu acestea, fractii (cu numitor mai mic sau egal cu 10 sau egal cu 100), elemente intuitive de geometrie (terminologie, drepte, unghiuri, poligoane, cerc), masurare si masuri (unitati de masura, instrumente de masura, operatii cu unitati), gandirea si rezolvarea de probleme.

✅ Manual Matematica clasa 4 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Matematica clasa 4 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus activitati ce completeaza studiul la clasa ori individual.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1926 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.