Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 4 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 16 cărți

Manual matematica clasa 4

Un aspect important este ca manalele de matematica clasa 4 sa aiba o structura cat mai utila nevoilor elevilor de gimnaziu de a invata cu placere tainele aceste discipline aparent complicate.

Matematica poate fi o provocare, dar in acelasi timp poate deveni o placere, utilizand in procesul didactic aceste manuale minunate oferite de catre Libraria Delfin.
Colectia de manuale de matematica clasa a 4 a sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5136 din data de 05.09.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, privind clasele a 3-a si a 4-a.

Aceste manuale au scopul de a facilita asimilarea rapida si completa a programei clasei a 4-a, astfel incat elevii isi vor insusi cu placere toate tainele si elementele acesteia, intr-un mod care sa fie atat pe placul profesorilor, parintilor, cat si al elevilor.
Folosirea acestor manuale matematica clasa 4, atât in activitatea profesorilor cât și in cea a elevilor, va fi cu mult facilitata, deoarece au paginile ilustrate cu numeroase animații familiare atât în rândul copiilor care merg la grădinița, cât și elevilor din clasele primare.

Pe tot parcursul studiului, metodele de invatare vor fi bazate pe intuitie si judecata precisa, nu pe memorarea mecanica a unor formule de calcul fara insemnatate.
Problema analfabetismului functional este una reala, dar o carte matematica clasa 4 de calitate, are rolul de a inlatura aceasta problema ce macina invatamantul romanesc în ultima vreme.
Competentele multiple se vor putea dezvolta succesiv cu ajutorul exercitiilor ce au rolul de a fixa cunostintele acumulate din lecția parcursa în prealabil, astfel încât la finalizarea studiului manualului, elevul va putea utiliza la nivel avansat toate cunostintele acumulate pe parcurs.

Invatamantul modern european presupune digitizarea procesului de predare, astfel încât profesorii vor fi tentati sa folosească cât mai mult timp compact disc-urile care vin la pachet cu manualele. Informațiile în format digital vor putea fi utilizate atât pentru predarea cu ajutorul proiectoarelor cât și pentru studiul individual pe calculator sau tableta.

Editurile prezente în cadrul colectiei librariei Delfin au un renume foarte bun pe piața manualelor, iar printre acestea putem mentiona: Humanitas, Aramis și Corint.
Calitatea continutului este la cel mai înalt nivel, astfel încât nu vor exista greșeli de ortografie sau de tipografie.
Atât tusul pentru imprimare cât și lipiciul utilizat pentru imbinarea paginilor si copertilor, vor fi non toxice, deoarece editurile pun pe primul plan sanatatea copiilor, care se afla la vârsta la care pot fi sensibili la anumite substante chimice.

Greutatea manualelor va fi mult redusa datorită utilizarii unui tip de hârtie de caliate și rezistenta superioara, iar elevii nu vor avea dificultati în timpul transportului acestora, neriscand afectiuni ale coloanei vertebrale sau ale musculaturii spatelui.

Printre autorii acestor manuale putem remarca personalitati marcante din aceasta arie curriculara, cum ar fi: Mariana Mogos, Rodica Chiran sau Gheorghe Mandizu.
Întrucât matematica reprezinta una dintre disciplinele atât de necesare în viața, recomandam utilizarea unor manuale de cea mai buna calitate care sa ii ajute pe elevi sa asimileze cu ușurința tainele ascunse ale acestei materii.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4.
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.