De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Matematica clasa 12 (M1, M2, M3) anul 2023-2024

  • 23 cărți

Manual matematica clasa 12

Matematica clasa 12 reprezinta ultima treapta pe care vor trebui sa o depaseasca, apoi va urma un alt stadiu al vietii lor. Matematica va fi material care ii va ajuta foarte mult pe elevi in urmatoarele etape ale vietii. Matematica invata elevul sa distinga diverse aspecte ale unei situatii, sa degajeze esentialul de neesential, formeaza aspectele atentiei, antreneaza memoria logica, antreneaza analiza si sinteza.

Matematica dezvolta deprinderi de recunoastere si apreciere în raport cu creatia artistica, a echilibrului arhitectural, reguli de compozitie pe care se bazeaza artele plastice, ritmuri si structuri muzicale etc. Prin urmare, matematica are un mare rol in formarea elevului pentru viitor.

Ca elevii sa poata inteleaga aceasta materie pe care multi o considera grea, este nevoie de un profesor bun, un manual corespunzator si bineinteles dorinta lor de a invata. Pentru multi profesori si elevi, manualul este cel mai important mijloc de invatare pe care il pot avea la dispozitie. In cadrul matematicii, manualele si culegerile sunt singurele doua carti, prin care elevii isi pot exersa si perfectiona ceea ce au invatat de-a lungul orelor de matematica.

Un manual matematica clasa a 12 a trebuie sa respecte neaparat structura anului scolar. Asadar, manualul de matematica trebuie sa treaca prin urmatoarele capitole: la algebra (grupuri, inele si corpuri, inele de polinoame cu coeficienti intr-un corp comutativ (Q, R, C, Z p, p prim) si la analiza matematica (primitive, integrala definita). De asemenea, capitolele mentionate mai sus vor avea la randul lor si cateva subcapitole pe care le vor parcurge elevii.

Pentru alegerea unui manual de matematica clasa 12 bun, se va tine cont in primul rand de editura acestuia, apoi de autorii manualului si nu in ultimul rand de pret. Librariadelfin.ro, vinde manuale online, si va ofera posibilitatea de a alege dintr-o varietate de edituri si autori diferiti ale caror manuale vin la preturi avantajoase si sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Manualele de Matematica clasa 12 de pe librariadelfin.ro reusesc sa treaca cu brio prin toate capitolele prezentate mai sus, si totodata ofera profesorului un numar de ore pe care le poate folosi pentru fixarea sau recapitularea unor probleme, teorii sau exercitii. Exercitiile si problemele din manualele de pe librariadelfin.ro, sunt foarte bine gandite si propuse astfel incat sa motiveze cat mai mult elevii, nu degeaba sunt redactate de catre cele mai cunoscute edituri din Romania (Didactica si Pedagogica, Mathpress, Carminis, Corint) ai caror autori sunt cei mai experimentati in acest domeniu.

Prin urmare, librariadelfin.ro are success din ce in ce mai mare in distribuirea manualelor scolare pentru clasa a 12 a in toata tara datorita preturilor avantajoase si a manualele bine structurate.
 

✅ Ce continut au manualele Matematica clasa 12?

Manualele abordeaza temele precum: grupuri, inele si corpuri, inele de polinoame cu coeficienti intr-un corp comutativ (Q, R, C, Z, p, p prim) la algebra, iar pentru analiza matematica: primitive si integrala definita.

✅ In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Matematica clasa a 12 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Matematica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 12 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1840 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.