Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 12 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 24 cărți

Manual matematica clasa 12

Matematica de a 12a, reprezinta ultima treapta pe care vor trebui sa o depaseasca, apoi va urma un alt stadiu al vietii lor. Matematica va fi material care ii va ajuta foarte mult pe elevi in urmatoarele etape ale vietii. Matematica invata elevul sa distinga diverse aspecte ale unei situatii, sa degajeze esentialul de neesential, formeaza aspectele atentiei, antreneaza memoria logica, antreneaza analiza si sinteza.

Matematica dezvolta deprinderi de recunoastere si apreciere în raport cu creatia artistica, a echilibrului arhitectural, reguli de compozitie pe care se bazeaza artele plastice, ritmuri si structuri muzicale etc. Prin urmare, matematica are un mare rol in formarea elevului pentru viitor.

Ca elevii sa poata inteleaga aceasta materie pe care multi o considera grea, este nevoie de un profesor bun, un manual corespunzator si bineinteles dorinta lor de a invata. Pentru multi profesori si elevi, manualul este cel mai important mijloc de invatare pe care il pot avea la dispozitie. In cadrul matematicii, manualele si culegerile sunt singurele doua carti, prin care elevii isi pot exersa si perfectiona ceea ce au invatat de-a lungul orelor de matematica.

Pentru clasa a 12a, manualul de matematica trebuie sa respecte neaparat structura anului scolar. Asadar, manualul de matematica clasa a 12a, trebuie sa treaca prin urmatoarele capitole: la algebra (grupuri, inele si corpuri, inele de polinoame cu coeficienti intr-un corp comutativ (Q, R, C, Z p, p prim) si la analiza matematica (primitive, integrala definita). De asemenea, capitolele mentionate mai sus vor avea la randul lor si cateva subcapitole pe care le vor parcurge elevii.

Pentru alegerea unui manual bun, se va tine cont in primul rand de editura acestuia, apoi de autorii manualului si nu in ultimul rand de pret. Librariadelfin.ro, vinde manuale online, si va ofera posibilitatea de a alege dintr-o varietate de edituri si autori diferiti ale caror manuale vin la preturi avantajoase si sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Manualele de matematica clasa a 12 a, de pe librariadelfin.ro, reusesc sa treaca cu brio prin toate capitolele prezentate mai sus, si totodata ofera profesorului un numar de ore pe care le poate folosi pentru fixarea sau recapitularea unor probleme, teorii sau exercitii. Exercitiile si problemele din manualele de pe librariadelfin.ro, sunt foarte bine gandite si propuse astfel incat sa motiveze cat mai mult elevii, nu degeaba sunt redactate de catre cele mai cunoscute edituri din Romania (Didactica si Pedagogica, Mathpress, Carminis, Corint) ai caror autori sunt cei mai experimentati in acest domeniu.

Prin urmare, librariadelfin.ro are success din ce in ce mai mare in distribuirea manualelor scolare pentru clasa a 12 a in toata tara datorita preturilor avantajoase si a manualele bine structurate.
 
Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.