DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Geografie clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Manual geografie clasa 7

Geografia este povestea tuturor componentelor mediului natural, a oamenilor si diferentelor dintre oameni, continentelor si a modului in care planeta Terra a evoluat de-a lungul existentei ei. Multi elevi din cadrul invatamanatului gimnazial sustin ca materiile precum geografia, istoria si biologia ca fiind cele mai interesante. Acest lucru este datorat informatiilor captivante si noutatilor pe care elevii le pot invata la aceste materii si, de asemenea, iti dezvolta imaginatia si cultura generala.

Existand nenumarate manuale de geografie pe piata, in unele dintre ele pot aparea informatii care nu sunt verosimile si acestea pot induce in eroare elevii. Manualele de geografie pentru clasa a 7a si nu numai, trebuie sa fie in primul rand avizate de catre Ministerul Educatiei si sa urmareasca programa scolara specificata de acestia pentru anul respectiv.

Un manual de geografie bun trebuie sa aiba in curprinsul sau notiuni legate despre fiecare continent in parte impreuna cu subcapitolele urmatoare: pozitie geografica, limite, intindere, relief, ape, clima, vegetatie, fauna, soluri, populatie si asezari umane, harta politica, resurse naturale si economice, tarmuri, insule si peninsule, golfuri, zone si tipuri de clima, lacuri si mari, asezari rurale si urbane, tipuri de state si resurse energetice.

Daca un manual este structurat dupa programa prezentata mai sus, acesta ar trebui sa fie potrivit atat profesorilor cat si elevilor.

Site-ul www.libraridelfin.ro, pune spre vanzare o multime de manuale de geografie clasa 7 la preturi avantajoase si oferte foarte bune. Pe langa manuale, se pot gasi si caiete de clasa pentru elevi, in care se gasesc probleme, exercitii si teste, care ii supun pe elevi sa se autodepaseasca si sa fie mai curiosi.

Unele teste sunt chiar mai dificile decat s-ar asteptat elevii, asadar profesorul trebuie sa intervina in situatiile respective si sa incerce prin intermediul unui dialog sa ii faca pe acestia sa inteleaga sis a dobandeasca noi informatii si priceperi.

Acestia detin manuale de geografie clasa a 7a de la cele mai bune edituri din Romanaia, printre care All si Corint, asadar acestea sunt si avizate de catre Ministerul Educatiei. Majoritatea manualelor, au o mica prezentare pe site a structurii si modul in care a fost alcatuit.

Spre exemplu, manualul de geografie pentru clasa a 7a redactat de catre Grigore Posea, editura All, mentioneaza principalele idei de baza care au stat la alcatuirea manualului si totodata structura manualului, adica curprinsul, exercitiile, imaginile specifice fiecarei zone geografice, etc.

Librariadelfin.ro este printre singurele site-uri care va pune la dispozitie o astfel de variata gama de manuale si caiete de clasa pentru elevi, avizate de catre Ministerul Educatiei, redactate de catre cele mai mari edituri din Romania si preturile acestora sunt accesibile pentru oricine.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 7.
Created in 0.124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.