Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Istorie clasa 4 pentru anul scolar 2023-2024

  • 18 cărți

Manual Istorie clasa 4

 

Studiul istoriei este un aspect important pentru elevii de gimnaziu, deoarece este necesar ca acestia sa cunoasca aspectele marcante legate de trecutul poporului roman.

 

Continutul unui manual istorie clasa 4 trebuie sa fie usor accesibil pentru copii, astfel incat acestia sa citeasca cu placere lectiile si sa retina aspecte legate de faptele prezentate. Manualele nu trebuie sa fie concepute ca tratate de istorie, ci ca mijloace placute de a se familiariza cu lumea secolelor trecute.

 

Manualele din biblioteca Librariei Delfin sunt aprobate de Ministerului Educatiei si realizate in conformitate cu programele scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

 

Istorie clasa 4

 

Invatarea istoriei poporului roman poate parea dificila, în manualele clasice existand o insiruire de date care trebuie memorate, ceea ce poate declansa dezinteresul elevilor.

 

Un manual de istorie clasa a 4 a de calitate va aduce placerea de a descoperi faptele din trecut, iar datele istorice vor fi retinute de catre copii mult mai usor, fiind integrate in povestiri interesante si pline de dramatism.

 

Autorii acestor manuale au folosit un limbaj cat mai accesibil, cu scopul de a facilita intelegerea specificului unei anume epoci sau al unui fenomen istoric complex, explicand termenii de specialitate la fiecare utilizare.

 

În școlile moderne din Europa, atât elevii cât și profesorii utilizeaza frecvent informații în format digital, ceea ce este benefic, deoarece atenția elevilor poate fi captivata mult mai usor. Pentru a urma aceste tendinte, manualele de istorie comercializate de către Libraria Delfin beneficiaza de suport digital pe CD ce poate fi folosit atât în procesul de predare, cât și în studiul individual al elevilor.

 

Carte de istorie clasa a 4 a

 

Libraria Delfin va aduce titluri de la edituri de prestigiu, din care amintim editura Ana, Aramis, CD Press, Corint, Didactica si Pedagogica sau editura Sigma. Responsabilitatea editurilor fata de calitatea fiecarui manual istorie clasa 4 semestrul 1 si manual istorie clasa 4 semestrul 2 este la cele mai inalte cote, deoarece manualele acestora nu vor contine greseli de ortografie sau de tipar.

 

Editurile au urmărit de asemenea reducerea greutatii totale a manualelor pentru ca acestea sa poată fi transportate cu ușurința de către copii, deoarece coloana vertebrala la varsta respectiva este inca in formare.

 

Printre autorii acestor manuale se gasesc Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila sau Mihai Manea, personalitati de renume care au ajutat la dezvoltarea respectivei arii curriculare.

 

Fonturile utilizate sunt corespunzatoare pentru copii de gimnaziu, facilitandu-le înțelegerea și citirea mai rapidă, iar culorile vii în care sunt ilustrate imaginile capteaza atentia, facand astfel parcurgerea lectiilor mult mai plăcută.

 

Paginile si copertile manualelor de istorie vor beneficia de utilizarea unei hartii tipografice de calitate superioara, astfel incat vor avea o rezistenta crescuta la rupere si uzura.

 

Atât tusul pentru print cat si lipiciul folosit la imbinarea paginilor și a copertilor nu vor fi toxice, avand in vedere sensibilitatea copiilor fata de unele substante chimice cu care pot intra în contact.

 

Pentru a imbunatati procesul de invatare si a mentine viu interesul elevilor de clasa a 4-a, Libraria Delfin va propune o colectie impresionanta de manuale de istorie clasa 4 pe care le puteti achizitiona la preturi promotionale si beneficiati de livrare imediata.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4.

✅ Ce includ manualele de Istorie clasa 4?

Manualele de Istorie clasa 4 contin povestiri interesante ce includ date istorice, ce reprezinta mijloace placute care ajuta elevii se familiarizeze si sa retina mai usor materia. Acestea folosesc un limbaj accesibil si explica termeni de specialitate.

✅ Manual Istorie clasa 4 semestrul 1 si 2

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Istorie clasa 4 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus diverse instrumente care faciliteaza procesul de invatare.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0975 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.