Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Educatie tehnologica clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Manual Educatie tehnologica clasa 5

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor de clasa a cincea, parintilor acestora si profesorilor, opt manuale de educatie tehnologica de la cunoscutele edituri Aramis, Corint, Litera, Didactica si Pedagogica, Ars Libri si Ascendia Design, aparute in 2017 si 2018.

Editura argeseana Ars Libri vine in intampinarea elevilor aflati in cautarea de manuale de educatie tehnologica si aplicatii practice clasa 5 scrisa de un colectiv de patru profesori specializati in aceasta disciplina. Cu ajutorul acestui manual scolar, elevii vor invata sa promoveze un mediu tehnologic favorabil dezvoltarii durabile, sa-si dezvolte interesul si aptitudinile pentru profesii si antreprenoriat, care le va facilita accesul ulterior catre o cariera pe piata muncii. Manualul contine si o varianta digitala care cuprinde continutul manualului in varianta tiparita, avand in plus exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme sau simulari.

Si manualul de la Editura Didactica si Pedagogica vine insotit de un suport digital, in format CD multimedia. Cartea de 88 de pagini este impartita in cinci capitole, la care se adauga si o unitate de evaluare finala si aplicatii practice. Autoarele sunt doua profesoare cu experienta indelungata in invatamant, Stela Olteanu si Natalia Lazar.

Manualul de educatie tehnologica clasa 5 de la editura Corint este realizat intr-o forma atractiva, clara, lectiile fiind ilustrate cu numeroase imagini sugestive, scheme si tabele care sintetizeaza diversele informatii. Autoarele au o experienta bogata in redactarea de manuale și in domeniul educatiei tehnologice, ceea ce face ca acest manual sa fie un instrument indispensabil pentru elevi si profesori.

Editura Aramis pune la dispozitie doua manuale de educatie tehnologica, unul in limba romana, iar altul in maghiara, dedicat celei mai mari comunitati de minoritari din România. Ambele manuale au acelasi continut si sunt scrise de aceleasi autoare, Marinela Mocanu, Magda Dache și Loredana Sandulescu, continand acelasi numar de pagini, respectiv 112.

Manualele sunt in conformitate cu programa scolara fiind avizate de catre Ministerul Educatiei Naționale, incluzand de asemenea o varianta digitala pe compact disc si un caiet de activitati ale elevului, care sustine, sintetizeaza si completeaza manualul, asigurand spatiul necesar pentru schema lectiei, notite, aplicatii relevante si portofoliu. Aplicatiile efectuate de elevi pe file separate pentru portofoliu se pot colecta si pastra intr-o mapa personalizata, realizata de elevi si atasata la coperta caietului.

Editura Litera propune elevilor Manualul de educație tehnologcă și aplicații practice, castigator la licitația MEN în anul 2017, obținând cel mai bun punctaj la calitate pentru această disciplină. Manualul este realizat în conformitate cu nivelul de vârstă și de înțelegere al elevilor de clasa a V-a, atat ca structura, cat si prin continut si grafica.

Manualul este structurat pe unități de învățare, care dezvoltă conținuturile din programă. Prezentate într-o formă deosebit de atractivă, lecțiile cuprind exemple de activități care conduc la formarea competențelor specifice disciplinei. Manualul tipărit este însoțit de un CD care cuprinde varianta digitală si conține, în plus, exerciții interactive, jocuri educative, animații, filme și simulări care aduc un plus de valoare cognitivă. Paginile din manualul digital pot fi vizionate pe desktop, laptop, tabletă, sau telefon, oferind o experiență excelentă de navigare.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 5.
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.