De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Educatie tehnologica clasa 5 anul 2023-2024

  • 11 cărți

Educatie tehnologica clasa 5 - Manuale

 

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor de clasa a cincea, parintilor acestora si profesorilor manuale de educatie tehnologica de la cunoscutele edituri Aramis, Corint, Litera, Didactica si Pedagogica, Ars Libri si Ascendia Design.

Editura argeseana Ars Libri vine in intampinarea elevilor aflati in cautarea de manual educatie tehnologica clasa 5 un material de un colectiv de patru profesori specializati in aceasta disciplina. Cu ajutorul acestui manual scolar, elevii vor invata sa promoveze un mediu tehnologic favorabil dezvoltarii durabile, sa-si dezvolte interesul si aptitudinile pentru profesii si antreprenoriat, care le va facilita accesul ulterior catre o cariera pe piata muncii. Manualul contine si o varianta digitala care cuprinde continutul manualului in varianta tiparita, avand in plus exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme sau simulari.

Si materialul propus de Editura Didactica si Pedagogica vine insotit de manual digital Educatie tehnologica clasa 5, in format CD multimedia. Cartea este impartita in cinci capitole, la care se adauga si o unitate de evaluare finala si aplicatii practice. Autoarele sunt doua profesoare cu experienta indelungata in invatamant: Stela Olteanu si Natalia Lazar.


Manualul de Ed. tehnologica clasa 5 de la editura Corint este realizat intr-o forma atractiva, clara, lectiile fiind ilustrate cu numeroase imagini sugestive, scheme si tabele care sintetizeaza diversele informatii. Autoarele au o experienta bogata in redactarea de manuale si in domeniul educatiei tehnologice, ceea ce face ca acest material sa fie un instrument indispensabil pentru elevi si profesori.

Editura Aramis pune la dispozitie doua manuale de educatie tehnologica, unul in limba romana, iar altul in maghiara, dedicat celei mai mari comunitati minoritare din Romania. Ambele manuale au acelasi continut si sunt scrise de aceleasi autoare, Marinela Mocanu, Magda Dache si Loredana Sandulescu.

Manualele sunt in conformitate cu programa scolara fiind avizate de catre Ministerul Educatiei Nationale, incluzand de asemenea o varianta digitala pe CD si un caiet de activitati ale elevului, care sustine, sintetizeaza si completeaza manualul, asigurand spatiul necesar pentru schema lectiei, notite, aplicatii relevante si portofoliu. Aplicatiile efectuate de elevi pe file separate pentru portofoliu se pot colecta si pastra intr-o mapa personalizata, realizata de elevi si atasata la coperta caietului.

Editura Litera propune elevilor un manual Tehnologie clasa 5 castigator la licitatia MEN in anul 2017, obtinand cel mai bun punctaj la calitate pentru aceasta disciplina. Manualul este realizat in conformitate cu nivelul de varsta si de intelegere al elevilor de clasa a cincea, prin structura, continut si grafica.

Manualul este structurat pe unitati de invatare, care dezvolta continuturile din programa. Prezentate intr-o forma deosebit de atractiva, lectiile cuprind exemple de activitati care conduc la formarea competentelor specifice disciplinei. Manualul de Educatie tehnologica si aplicatii practice clasa 5 tiparit este insotit de un CD care cuprinde varianta digitala si contine, in plus, exercitii interactive, jocuri educative, animatii, filme si simulari care aduc un plus de valoare cognitiva. Paginile din manualul digital pot fi vizionate pe desktop, laptop, tableta, sau telefon, oferind o experienta excelenta de navigare.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 5.

✅ Ce includ manualele de Educatie tehnologica clasa 5?

Manualele de Educatie tehnologica clasa 5 includ elemente teoretice si propuneri pentru aplicatii practice. Capitolele includ informatii despre alimente – originea lor, criterii de selectie, meniuri, tehnologii de preparare, calitatea produselor – despre cultivarea plantelor, cresterea animalelor. De asemenea, detaliaza si Organizarea spatiului inconjurator si Tehnologii si materiale lemnoase.

✅ Manualele de Educatie tehnologica clasa 5 sunt si in varianta digitala?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Educatie tehnologica clasa 5 in varianta tiparita, iar unele dintre acestea sunt insotite si de un CD cu lectiile in varianta digitala.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Educatie tehnologica clasa 5?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.