De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Istorie clasa 7 anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Manual Istorie clasa 7

Istoria este considerata o succesiune de evenimente trecute. Istoria ofera identitate, empatie, memorie colectiva, exemple educative, un sens moral, adeziune sociala, perspective comparative, o gama larga de modele si alternative, un ghid al actiunii publice si fundamentale ale intelepciunii viitoare.

De asemenea, istoria ne ajuta sa intelegem cum functioneaza lumea, cum s-au comportat si cum se comporta oamenii, cum au ajuns societatile in pozitia din prezent, care este impactul indivizilor si grupurilor, importanta trecutului in modelarea prezentelui si multe altele.

Din singurul motiv ca istoria prezinta cel mai mare mister pentru toata lumea, face ca multi elevi sa o indrageasca si sa astepte cu nerabdare o noua ora de istorie. Dar, ca toate sa fie puse la punct cat si pentru elevi si chiar si pentru profesori uneori, manualul este mijlocul care incearca pe cat de mult posibil sa raspunda intrebarilor din ambele parti. Ca un manual Istorie clasa 7 sa raspunda la cat mai multe intrebari in principiu ale elevilor trebuie sa respecte programa scolara.

Carte de istorie clasa 7

Conform programei scolare, un manual de Istorie clasa a 7 a trebuie sa prezinte informatii despre urmatoarele patru mari capitole. Primul capitol este lumea la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea (marile aliante politico-militare in lume, primul razboi mondial, evolutia aliantelor, fronturile de lupta, tratatele de pace si noua harta a Europei), cel de-al doilea- Perioada Interbelica: o lume in schimbare (viata cotidiana; organizarea oraselor si lumea rurala, cetatean si stat in democratie si in totalitarism), cel de-al treilea- Lumea in razboi (relatii internationale; agresiunea statelor totalitare, al doilea razboi mondial; aliante militare si fronturile de lupta) si cel de-al patrulea- Lumea postbelica (reconstructie si modele ale dezvoltarii economice, democratie versus comunism, Uniunea Europeana; principii de organizare si functionare, lumea contemporana). Acestea sunt cele patru mari capitole pe care un manual clasa a 7 a Istorie trebuie sa le cuprinda.

Site-ul www.librariadelfin.ro, dispune de astfel de manuale care cuprind cele mari patru capitole impreuna cu subcapitolele prezentate mai sus, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, iar preturile acestora sunt avantajoase avand in vedere ce informatii si ce structura prezinta.

Toate manualele de Istorie clasa 7 de pe librariadelfin.ro dispun de imagini si intrebari care ajuta la fixarea noilor informatii dobandite pe parcursul orei de catre elevi, de asemenea prin intermediul imaginilor profesorul poate pune ceva intrebari pe baza acestora, prin care elevii isi pot dezvolta si mai mult capacitatea de concentrare si de invatare.

Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unor manuale clasa 7 si nu numai, www.librariadelfin.ro, pune la dispozitia dumneavoastra o gama de manuale potrivite pentru orice profesor si orice buzunar.

✅ Ce contin manualele de Istorie pentru clasa a 7 a?

Manualele sunt structurate in 4 capitole despre Lumea la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea, Perioada Interbelica, Lumea in Razboi si Lumea postbelica. Manualele si contin exercitii si ilustratii grafice.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Istorie clasa 7 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Istorie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.