Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Matematica clasa 10 Semestrul 1-2 anul 2023-2024

  • 10 cărți

Manual Matematica clasa 10

Manualele de matematica clasa 10 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si avizate de Ministerul Educatiei. Orice manual matematica clasa 10 dorit poate fi achizitionat rapid din libraria noastra online, la preturi foarte atractive. Manualele au un continut bine structurat, usor de parcurs si de inteles, toate notiunile fiind introduse intr-o maniera logica, astfel incat elevii sa parcurga cu succes materia. Matematica clasa 10 vizeaza atingerea unor competente generale, cum ar fi: analiza si interpretarea caracteristicilor matematice, identificarea datelor si relatiilor matematice, prelucrarea datelor cuprinse in enunturi matematice, modelarea matematica a contextelor problematice si utilizarea algoritmilor.

Aceste competente ajuta elevii de clasa a 10-a sa dezvolte o gandire creativa, sa manifeste initiativa si sa dobandeasca o mai buna capacitate de concentrare, sa dezvolte simtul critic si estetic si capacitatea de a rezolva probleme, sa se obisnuiasca sa foloseasca metode matematice in situatiile cotidiene, si sa formeze o motivatie pentru studierea matematicii. Un manual clasa 10 Matematica este conceput in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru studiul matematicii. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile pe site-ul nostru, care pot fi achizitionate la preturi avantajoase:

• Manual matematica - clasa a X-a (TC+CD) - Autor: Constantin Nastasescu, Constantin Nita, Ion Chitescu, Dan Mihalca, Monica Dumitrescu
• Matematica manual pentru clasa a X-a, trunchi comun + curriculum diferentiat - Autor: Marius Burtea
• Manual pentru clasa a X-a, Matematica Trunchi comun ( Marius Burtea)
• Matematica. Manual TC cls a X-a - Autor: Gabriela Constantinescu, Boris Singer, Gabriela Streinu-Cercel, Costel Chites, Ioan Marinescu
• Manual Matematica pentru clasa a X-a Trunchi Comun - Autor: Mircea Ganga
• Manual matematica - clasa a X-a SAM - Autor: A.D Vernescu, E.I Eriksen, N.I Nedita

 

Carte de matematica clasa 10

 

Toate manualele de Matematica clasa 10 sunt realizate pe baza programei scolare, si au un continut bine organizat. Manualele folosesc diverse tehnici de studiu si de rezolvare a problemelor. Elevii invata modalitati diferite de solutionare a unei probleme, manualele urmarind nu numai acumularea de cunostinte matematice noi, ci si dezvoltarea unor mecanisme de gandire. Problemele prezente in manuale sunt structurate pe diferite grade de dificultate, si vizeaza metode de numarare, elemente de geometrie analitica in plan, monotonie, paritate, multimi finite si ordonate, elemente de statistica matematica si calcul financiar, etc.

Manualul de matematica clasa 10, Trunchi Comun - Autor: Mircea Ganga, cuprinde: numere reale - care abordeaza puteri cu exponent irational si real, proprietati ale radicalilor si notiunea de logaritm; functii si ecuatii - capitol care cuprinde functia putere cu exponent natural, functia radical si exponentiala, si rezolvari de ecuatii irationale si exponentiale; matematici financiare - subiect care cuprinde probleme de numarare si elemente de calcul financiar, prelucrarea datelor statistice si probabilitati conditionate; geometrie - cu lectii despre reper cartezian in plan, coordonatele unui vector in plan, ecuatii si conditii de paralelism; teste de recapitulare si indicatii si raspunsuri.

Programa scolara vizeaza aplicarea de metode concentrate pe elev si pe transofrmarea acestuia in coparticipant la propria educatie. Orice manual matematica clasa 10 trebuie sa respecte aceste cerinte, si sa fie realizat in asa fel incat sa ajute elevul sa parcurga cu succes materia. Manualele de matematica pentru clasa a 10 a sugerate de programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei, pot fi comandate online de pe site-ul nostru, fiind disponibile la preturi promotionale, inclusiv cele cu trunchi comun si curriculum diferentiat.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 10 a.

✅ Ce include un manual de Matematica clasa 10?

Manualele de Matematica clasa 10 din oferta Librariei Delfin includ atat notiuni din trunchi comun, cat si din curriculum diferentiat. De asemenea, unele sunt dedicate studiului la Scolile de Arte si Meserii si au structura aferenta programei profilului scolar.

✅ Ce autori au publicat manuale de Matematica clasa 10?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Matematica clasa 10 scrise de autori recunoscuti precum Mircea Ganga, Marius Burtea, Georgeta Burtea, Constantin Nastasescu.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate

Created in 0.1315 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.