Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 10 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Matematica clasa 10

Manualele de matematica clasa 10 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele de matematica clasa a 10 a, pot fi achizitionate rapid din libraria noastra online, la preturi foarte atractive. Manualele au un continut bine structurat, usor de parcurs si de inteles, toate notiunile fiind introduse intr-o maniera logica, astfel incat elevii sa parcurga cu succes materia. Aceasta disciplina vizeaza atingerea unor competente generale, cum ar fi: analiza si interpretarea caracteristicilor matematice, identificarea datelor si relatiilor matematice, prelucrarea datelor cuprinse in enunturi matematice, modelarea matematica a contextelor problematice si utilizarea algoritmilor.

Aceste competente ajuta elevii de clasa a 10-a sa dezvolte o gandire creativa, sa manifeste initiativa si sa dobandeasca o mai buna capacitate de concentrare, sa dezvolte simtul critic si estetic si capacitatea de a rezolva probleme, sa se obisnuiasca sa foloseasca metode matematice in situatiile cotidiene, si sa formeze o motivatie pentru studierea matematicii. Manualele de matematica clasa a 10 a sunt concepute in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru studiul matematicii. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile pe site-ul nostru, care pot fi achizitionate la preturi avantajoase:

• Manual matematica - clasa a X-a (TC+CD) - Autor: Constantin Nastasescu, Constantin Nita, Ion Chitescu, Dan Mihalca, Monica Dumitrescu
• Matematica manual pentru clasa a X-a, trunchi comun + curriculum diferentiat - Autor: Marius Burtea
• Manual pentru clasa a X-a, Matematica Trunchi comun ( Marius Burtea)
• Matematica. Manual TC cls a X-a - Autor: Gabriela Constantinescu, Boris Singer, Gabriela Streinu-Cercel, Costel Chites, Ioan Marinescu
• Manual Matematica pentru clasa a X-a Trunchi Comun - Autor: Mircea Ganga
• Manual matematica - clasa a X-a SAM - Autor: A.D Vernescu, E.I Eriksen, N.I Nedita

Carti de matematica pentru elevii de clasa a 10-a

Toate manualele de matematica clasa 10 sunt realizate pe baza programei scolare, si au un continut bine organizat. Manualele folosesc diverse tehnici de studiu si de rezolvare a problemelor. Elevii invata modalitati diferite de solutionare a unei probleme, manualele urmarind nu numai acumularea de cunostinte matematice noi, ci si dezvoltarea unor mecanisme de gandire. Problemele prezente in manuale sunt structurate pe diferite grade de dificultate, si vizeaza metode de numarare, elemente de geometrie analitica in plan, monotonie, paritate, multimi finite si ordonate, elemente de statistica matematica si calcul financiar, etc.

Manualul de matematica pentru clasa a X-a Trunchi Comun - Autor: Mircea Ganga, cuprinde: numere reale - care abordeaza puteri cu exponent irational si real, proprietati ale radicalilor si notiunea de logaritm; functii si ecuatii - capitol care cuprinde functia putere cu exponent natural, functia radical si exponentiala, si rezolvari de ecuatii irationale si exponentiale; matematici financiare - subiect care cuprinde probleme de numarare si elemente de calcul financiar, prelucrarea datelor statistice si probabilitati conditionate; geometrie - cu lectii despre reper cartezian in plan, coordonatele unui vector in plan, ecuatii si conditii de paralelism; teste de recapitulare si indicatii si raspunsuri.

Programa scolara vizeaza aplicarea de metode concentrate pe elev si pe transofrmarea acestuia in coparticipant la propria educatie. Toate manualele respecta aceste cerinte, si sunt realizate in asa fel incat sa ajute elevul sa parcurga cu succes materia. Manualele de matematica clasa 10 sugerate de programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei, pot fi comandate online de pe site-ul nostru, fiind disponibile la preturi promotionale, inclusiv cele cu trunchi comun si curriculum diferentiat.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 10 a.
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.