De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Biologie clasa 8 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Biologie clasa 8

 

Biologia este un subiect interesant, deoarece include studiul organismelor vii si al proceselor de viata. Biologia pune bazele unor discipline importante precum Zoologia, Ecologie, Bioinformatica, Biotehnologie, Cercetari Biomedicale, Biologie Moleculara, Genetica, Hematologie, Oncologie, Aerobiologie etc.

Stiind cateva dintre cunostințele de biologie, suntem capabili sa stim despre diferitele activitati metabolice care apar in corpul nostru. Odata cu acestea, cunostintele de baza despre anatomie, morfologie si fiziologie umana pot fi dobandite prin studierea biologiei. Odata cu introducerea acestui subiect in programa scolara, a dat nastere mai multor oameni de stiinta, medici si tehnicieni care sunt implicati in cercetari si alte investigatii precum examinarea grupelor de sange ale pacientului, a modului de infectii si a diferitelor medicamente si leacuri pentru boli ingrozitoare.

Biologia nu se refera doar la studiul vietii si anatomiei corpului uman, ci este si un subiect vast care include un studiu complet al plantelor, animalelor, microorganismelor, bolilor, al mediului etc.

 

Manual biologie clasa a 8 a

 

Elevii de clasa a 8a, vor invata la biologie cinci mari capitole care ii va ajuta pe parcursul urmatorilor ani de liceu. Programa scolara pentru Biologie clasa 8, trece prin urmatoarele capitole: organizarea materiei vii, factori determinanti in raspandirea si adaptarea la mediu a organismelor vii, relatii trofice in ecosisteme, echilibru si dezechilibru in ecosisteme si evolutionism.

Cele mai utilizate si recomandate manuale Biologie clasa 8 de catre profesorii sunt manualele care sunt redactate de editurile All, Humanitas, Corint, etc. Manualele de biologie de la editura All, propun o abordare moderna a materiei. Fiecare lectie este structurata intr-un numar nu prea mare de pagini pagini, astfel incat elevul avand posibilitatea de a recapitula toate notiunile cat mai rapid si cat mai la subiect. Manualele editurii Humanitas, prezinta un continut ce urmareste strict programa anului scolar, si poate fi folosit si de clasele care au o ora sau si doua ore de biologie de saptamana, datorita modului in care acesta este strucutrat si prin care informatiile sunt cumulate.

Autorii, manualelor de Biologie clasa 8 de la editurile mentionate adineauri, sunt cunoscuti pentru stilurile lor inedite si eficiente de a redacta manuale, astfel incat elevii sa nu considere manualul plictisitor si nefolositor.

Manualele de biologie clasa a 8 a se pot gasi in librariile fizica, dar, deoarece tot mai multa lume are acces la internet, acestia isi vand produsele prin intermediul site-urilor online. Librariadelfin.ro, distribuie manuale in intreaga Romania, astfel puteti achizitiona orice manual de biologie clasa 8 online. Acestia dispun de o varietate de manuale ce provin de la cele mai bune edituri din Romania, toate cartile acestora sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, iar preturile lor sunt accesibile pentru oricine.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.

✅ Ce include un manual de Biologie pentru clasa a 8 a?

Manualele de Biologie cuprind partea teoretica si imagini detaliate ale conceptelor din urmatoarele teme: organizarea materiei vii, factori determinanti in raspandirea si adaptarea la mediu a organismelor vii, relatii trofice in ecosisteme, echilibru si dezechilibru in ecosisteme si evolutionism.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Biologie clasa 8?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Biologie clasa a 8 a sunt avizate pentru noul an scolar?

In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Biologie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 8 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1424 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.