Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Engleza clasa 4 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 10 cărți

Manual engleza clasa 4

Asa cum stim, este benefic ca manualele de limba engleza clasa a 4 a să fie redactate într-un mod ușor de abordat, precum și potrivite pentru înțelegerea și gradul de cultura corespunzător elevilor de gimnaziu cu posibilitati intelectuale normale.

Manualele de limba engleza clasa 4 sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5134 din data de 05.09.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014, privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, privind clasele a 3-a si a 4-a.

Rolul acestor manuale este acela de a facilita procesul de invatare, astfel încât elevii de clasa a 4-a sa poate trece cu bine de procesul de asimilare al acestei materii.
Depinderea unei limbi străine poate fi o adevarata provocare pentru copii, iar acest aspect poate fi destul de plăcut, deoarece în ziua de astăzi exista destule facilitati prin care elevii pot învața mult mai ușor fără un efort susținut de memorare.

Utilizand un manual engleza clasa 4 de calitate, efortul elevilor de a depinde tainele limbii engleze, precum și activitatea profesorilor, vor fi cu mult usurate, fapt datorat și multitudinii de personaje ilustrate, prezentate uniform în paginile acestora, cu care copii s-au familiarizat anterior din desenele animate.

Structura procesului de invatare va fi bazata pe intuiție și judecată logica, precum și pe exersarea pronuntiei cuvintelor și expresiilor cele mai uzuale.
Memorarea mecanica va fi redusa la maxim, astfel încât invatarea va fi una de durata, bazata pe dobandirea de competente reale, atât de utile în raport cu cerintele pe care le au job-urile din ziua de astăzi.

Invatamantul modern european este bazat în mare măsura pe dobandirea și utilizarea competentelor digitale, astfel încât suportul digital de pe compact disc-ul care vine la pachet cu manualele, este atât de util, deoarece exista posibilitatea de a utiliza aceste informații atât în procesul de predare, cât și în cel de studiu.

Calitatea continutului va fi desavarsita, astfel încât o carte engleza clasa 4 provenita de la edituri precum: Aramis, Humanitas sau Corint, nu va avea greșeli de ortografie sau de tipar, iar calitatea imprimarii va fi la cote inalte.
Capitolele inutile au fost inlaturate iar informațiile nefolositorare suprimate în totalitate.

Atât tusul cât și lipiciul utilizat atat pentru imprimarea și pentru legarea paginilor sau a copertilor, sunt non toxice, deoarece editurile demonstreaza precocupare fata de importanța unei expuneri scăzute a copiilor la unele substante chimice care le pot afecta sanatatea.

Paginile și copertile sunt realizate din hârtie de calitate, astfel încât greutatea manualelor va fi cu mult redusa, aspect necesar în vederea usurarii sarcinii elevilor care vor trebui sa transporte mai puțina greutate în ghiozdan, protejandu-si astfel spatele și facilitand o dezvoltare armonioasa a coloanei vertebrale.

Autorii acestor manuale de engleza sunt personaje marcante în cadrul acestei curricule, iar dintre aceștia putem enumera nume ca: H.Q. Mitchell, Virginia Evans sau Marileni Malkogianni.

Va recomandam sa achizitionati aceste manuale de limba engleza comercializate de către libraria Delfin, deoarece vor influența pozitiv procesul de invatare și vor ridica interesul elevilor la cote maxime.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale pentru clasa 4.
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.