De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Engleza clasa 4 pentru anul scolar 2023-2024

  • 23 cărți

Manual engleza clasa 4

 

Un manual engleza clasa 4 trebuie redactate intr-un mod usor de abordat, potrivit nivelului de intelegere si gradului de dezvoltare corespunzator elevilor din ciclul primar.

 

Manualele de engleza clasa 4 sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5134 din data de 05.09.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014, privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, privind clasele a 3-a si a 4-a.

 

Deprinderea unei limbi straine poate fi o adevarata provocare pentru copii, dar acest aspect poate fi realizat usor si placut, deoarece in prezent exista destule facilitati prin care elevii pot invata intr-o maniera distractiva. 

 

Carte de engleza clasa 4 in format fizic si digital

 

Utilizand un manual engleza clasa 4 de calitate, efortul elevilor de a depinde tainele limbii engleze, precum si activitatea profesorilor vor fi cu mult usurate, datorita multitudinii de personaje ilustrate prezentate uniform in paginile acestora, cu care copii s-au familiarizat anterior din desenele animate.

 

Structura procesului de invatare va fi bazata pe intuitie si judecata logica, precum și pe exersarea pronuntiei cuvintelor si expresiilor cele mai uzuale. Memorarea mecanica va fi redusa la maxim, astfel incat invatarea va fi una de durata, bazata pe dobandirea de competente reale, atat de utile in raport cu cerintele pe care le au job-urile din ziua de astăzi.

 

Invatamantul modern european este bazat în mare masura pe dobandirea si utilizarea competentelor digitale, astfel incat suportul digital in format CD care vine la pachet cu manualele de engleza clasa 4, este atat de util, deoarece exista posibilitatea de a utiliza aceste informatii in procesul de predare si in cel de studiu.

 

Manual engleza clasa 4 semestrul 1 si 2

 

Libraria Delfin va pune la dispozitie o gama variata de manuale de limba engleza pentru clasa a 4 a de la edituri cunoscute si de renume, preferate de profesori si parinti pentru calitatea desavarsita a continutului. Puteti achiziona manual engleza clasa 4 semestrul 1 Booklet, Corint, Astro, Express Publishing sau Longman Pearson ELT. Unele manuale contin si CD cu exercitii de scris sau de ascultat, activitati practice si jocuri pentru aprofundarea materiei intr-o maniera distractiva si interactiva pentru copii.

 

Autorii acestor manuale de engleza clasa 4 sunt personaje marcante in cadrul acestei curricule, iar dintre aceștia amintim H.Q. Mitchell, Virginia Evans, sau Marileni Malkogianni.

 

Atat tusul cat si lipiciul utilizat atat pentru imprimarea si pentru legarea paginilor sau a copertilor, sunt non toxice, deoarece editurile demonstreaza precocupare fata de importanta unei expuneri scazute a copiilor la unele substante chimice care le pot afecta sanatatea.

 

Paginile si copertile sunt realizate din hartie de calitate, astfel incat greutatea manualelor va fi cu mult redusa, aspect necesar in vederea usurarii sarcinii elevilor care vor trebui sa transporte mai puțina greutate in ghiozdan, protejandu-si astfel spatele și facilitand o dezvoltare armonioasa a coloanei vertebrale.

 

Libraria Delfin va propune sa descoperiti intreaga gama de manuale engleza clasa 4 online.

✅ Ce includ manualele de Engleza clasa 4?

Manualele de Engleza clasa 4 contin lectii prin care elevii se familiarizeaza cu expresii si cuvinte uzuale. Acestea sunt structurate intuitiv si logic, in scopul retinerii pe lunga durata a celor prezentate.

✅ Limba Engleza clasa 4 - manuale pentru orice nivel

Portofoliul Librariei Delfin include o serie de manuale de la cele mai cunoscute edituri si institutii ce predau limba engleza. Elevii pot alege manuale din seria Pupil’s Book, Fairyland sau Round Up, publicate de editurile Booklet, Express Publishing sau Longman Pearson.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Engleza clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.