De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Geografie clasa 6 anul scolar 2023-2024

  • 10 cărți

Geografie clasa 6

Geografia este lumea toata si chiar mai mult de atat. Depaseste sfera Pamantului si patrunde adanc in Universul cunoscut, in universul cunoasterii tuturor stiintelor, ca intr-o relatie care are un trecut, un prezent si careia vrei sa-i intuiesti viitorul. Geografia te invata sa observi, sa descrii, sa analizezi, sa intuiesti, sa deduci, sa cauti si sa gasesti solutii, sa ai atitudine si respect pentru mediu incojurator si societate, dar si pentru tine ca om cu viziune globala.

Formeaza capacitati si competente care solicita ambele emisfere cerebrale si care iti dau posibilitatea sa folosesti notiuni invatate la matematica, la fizica, la chimie, la biologie, la economie, sociologie, psihologie, filosofie, literatura etc., cu alte cuvinte, este un domeniu transdisciplinar si complex.

Asadar, ca totul sa fie concis si foarte bine precizat este nevoie de un manual bine realizat si structurat. Ca un manual sa fie bine structurat, este nevoie ca acesta sa respecte programa scolara a anului respectiv si sa aiba prezente imagini, exercitii si lectiile sa fie prezentate intr-un mod cat mai dinamic.

 

Manual clasa a 6 a Geografie

 

In mod normal, un manual geografie clasa 6 trebuie sa prezinte urmatoarele capitole, cu subcapitolele mentionate in paranteza: Europa- identitate geografica (Europa- pozitie geografica, caracateristici generale ale reliefului, hidrografia Europei, diferentieri climatice, harta politica a Europei, mari orase Europene, resursele natural si valorificarea lor, Uniunea Europeana si activitatile economice), Antroposfera- omul si activitatile umane (populatia Terrei, asezarile omenesti; forme de locuire si diferentieri teritoriale, resurse naturale si valorificarea acestora, domeniile activitatilor economice pe Terra; agricultura, industria si serviciile) si Europa in lumea contemporana (valori culturale si umane europene, calitatea vietii in Europa). Odata ce un manual urmareste capitolele impreuna cu subcapitolele prezentate mai sus, acesta va deveni mijlocul cel mai important atat pentru elevi cat si pentru profesori.

Site-ul www.librariadelfin.ro, ofera o gama diversificata de manuale de geografie clasa 6, care sunt concepute exact conform programei scolare deci sunt si avizate de catre Ministerul Educatiei.

Autorii manualelor fac parte din grupul de redactori ale celor mai mari edituri din Romania, spre exemplu Daniela Strat face parte din echipa editurii Teora, Viorela Anastasiu este parte a editurii Didactica si Pedagogie, astfel informatiile si structura manualelor este cu siguranta una care va prinde cat mai bine elevilor.

Prin urmare, site-ul librariadelfin.ro, reuseste sa aiba orice manual de geografie clasa 6 de la cele mai bune edituri ai caror autori sunt cunoscuti in redactarea de cele mai eficiente si bine realizate manuale din Romania.

Pe langa acest fapt, orice carte de geografie clasa 6 este la un pret avantajos si potrivita oricarui tip de profesor. Fie ca este vorba de un profesor, care aprofundeaza mai multe ore informatia sau de un profesor care trece mai repede prin materie si prin intermediul evaluarilor si raspunsurilor spontane elevii isi fixeaza informatia, manualele sunt perfect pentru orice stil.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 6.

✅ Ce includ manualele de Geografie clasa 6?

Manualele de Geografie clasa 6 includ informatii si notiuni despre Geografia Europei. Elevii vor invata despre relieful Europei, hidrografia Europei, Clima din Europa, statele si regiunile din Europa si resursele naturale ale continentului.

✅ Manualele in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.