Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Limba engleza Clasa 8, 2022-2023

  • 12 cărți

Manual engleza clasa 8

 

Cunoasterea unei limbi straine inseamna, in primul rand, posibilitati mult mai mari de comunicare si acces la culturi noi. Peste 400 de milioane de oameni la nivel global vorbesc nativ engleza, aceasta fiind si una dintre limbile de circulatie internationala. Totodata, majoritatea copiilor, inclusiv in Romania, iau contact cu aceasta limba straina inca de la gradinita si au nevoie de manual engleza clasa 8 potrivit.

 

Un manual engleza clasa a 8 a este suportul de nelipsit pentru elevi, chiar si pentru studenti studenti, dar si pentru cei care invata engleza pe cont propriu. Prin intermediul manualelor de limba engleza, ei isi pot invata, fixa si aprofunda notiuni noi. Acestea reprezinta suport de reala importanta, ele fiind baza teoretica ce structeaza infomatiile in functie de cat de importante sunt pentru fiecare nivel de studiu.

 

Pentru elevi, acestea trebuie sa respecte si programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei, dar si sa aiba continut adaptat varstelor. Conform programei avizate de catre Ministerul Educatiei, un manual de engleza clasa 8 trebuie sa includa notiuni legate de: universul personal, mediul inconjurator, progres si schimbare, cultura si civilizatie si mijloace de comunicare in societatea moderna.

 

De asemenea, acestea reprezinta si suport de pregatire pentru examenul Cambridge, care determina nivelul de cunostinte al acestei limbi. Testele Cambridge sunt foarte cautate si apreciate in toata lumea.

 

Tipuri de carte de engleza clasa 8

 

Limba engleza poate fi studiata de catre elevi la nivel intensiv sau ca a doua limba straina, iar in functie de profilul clasei exista manual clasa a 8 a engleza dedicat. Printre cele existente in oferta noastra se gasesc:

 

- Cambridge Lower Secondary English as a Second Languag, Student’s Book: Stage 8 - Anna Osborn

- LIMBA ENGLEZA pentru studiu intensiv. Clasa a VIII-a. MANUAL Cambridge - Ben Goldstein, Ceri Jones, Vicki Anderson, Irina Spataru, Ioana Adam, Ioana Tudose

- Limba moderna 2 Limba engleza. Manual. Clasa a VIII-a - Patrick Howarth, Patricia Reilly, Laura Stanciu, Valentina Barabas, Oana Bajenaru

- Reward Intermediate Student Book. Manual de limba engleza clasa VIII-a Limba 2

 

Acestea combina experienta si expertiza autorilor straini si autohtoni in alcatuirea celor mai bune materiale care sa fie de real ajutor elevilor pentru studiu si profesorilor pentru predare. Pe langa elementele de comunicare, notiunile de gramatica pe care elevii le vor invata sunt prezentate structurat si in mod accesibil.

 

De asemenea, manualele de limba engleza clasa 8 incurajeaza lucrul in echipa si discutiile libere avand diverse teme pentru dezvoltarea creativitatii, capacitatii de exprimare a propriilor opinii si motivatiei. Manualele sunt foarte frumos ilustrate, cu exercitii potrivite varstei elevilor, sau chiar sunt insotite de materiale multimedia care abordeaza teme din cele mai diverse.

 

Libraria Delfin a inclus in oferta manuale de la cele mai apreciate edituri: Macmillan, Oxford University press, Litera sau Cambridge University press, cea mai veche editura din lume, fondata in 1534.

 

Pe librariadelfin.ro gasiti manuale scolare clasa 8 pentru toate materiile si nivelurile de studiu.

 

Created in 0.1434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.