DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba engleza clasa 8 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 7 cărți

Manual engleza clasa 8

Cunoasterea unei limbi straine inseamna, in primul rand, posibilitati mult mai mari de comunicare si acces la culturi noi. Limba engleza este foarte folosita la momentul actual in toata lumea. Se invata inca de la cele mai mici varste, iar uni copiii, chiar din Romania, invata aceasta limba inca de la varste foarte fragede, cel mai probabil infulentati de catre parintii lor.

Limba engleza este folosita de peste 400 de milioane de oameni la nivel nativ, ceea ce inseamna ca numarul vorbitorilor este mult mai mare daca ii luam in considerare si pe cei care au invatat aceasta limba ulterior in viata lor. In tot acest timp, engleza concureaza mult cu mandarina (chineza), dar si cu spaniola.

Prin simplul fapt ca engleza este cea mai vorbita limba de pe pamant, in Romania, aceasta se invata de la gradinita si pana la facultate, chiar si master, iar ca totul sa decurga ca la carte, si ca elevii/studentii sa poate progresa din ce in ce mai mult este nevoie manuale. Manualele de limba engleza sunt suportul de nelipsit elevilor si studentilor. Prin intermediul manualelor de limba engleza, ei isi pot fixa, aprofunda si invata noi notiuni.

Pentru clasa a 8a, manualele de limba engleza sunt unele dintre cele mai importante carti pentru elevi, deoarece engleza va fi intotdeauna utilizata de acestia pe parcursul vietii. Ca manualul de limba engleza clasa a 8a sa fie unul bun, acesta trebuie sa respecte programa scolara a anului respectiv si sa fie un manual cat mai dinamic. Conform programei avizate de catre Ministerul Educatiei manualul de limba engleza clasa a 8a, trebuie sa treaca prin urmatoarele unitati de invatare: universul personal, mediul inconjurator, progres si schimbare, cultura si civilizatie si mijloace de comunicare in societatea moderna. Prin trecerea unitatilor de invatare mentionate, elevii vor invata, de asemenea, functii communicative si elemente de gramatica pe care le vor putea aprofunda prin intermediul exercitiilor si testelor de evaluare.

Pentru achiztionarea unui manual de limba engleaza clasa 8 bun, librariadelfin.ro are manuale de la cele mai bune edituri (Express Publishing, Macmillan, Longman Pearson ELT, etc), iar toate manualele lor vin la preturi avantajoase si sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Printre cele mai achizitionate manuale de limba engleza clasa a 8a se enumera doua manuale, primul este Blockbuster 4, Students Book, Manual pentru limba engleza clasa a VIII-a care este cel mai bun manual din punct de vedere al structurii si continutului, iar cel de-al doilea este High Flyer Upper-Intermediate. Manual de limba engleza clasa VIII-a (Limba 1), care are cel mai bun raport pret calitate. Alegeti librariadelfin.ro pentru manualele cele mai bune si la cele mai avantajoase preturi.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.