De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Arte vizuale, abilitati practice clasa 2 2023-2024

  • 10 cărți

Arte vizuale si abilitati practice clasa a 2 a

Libraria Delfin ofera manuale de arte vizuale si abilitati practice clasa 2, realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei. Autorii manualelor sunt profesori cu experienta si au creat aceste lucrari pentru a permite elevilor sa exploreze domenii ale cunoasterii din mai multe perspective.

 

Manuale de arte vizuale clasa 2 

 

Un manual arte vizuale clasa 2 cuprinde diferite tehnici de lucru pentru realizarea felicitarilor, machetelor, colajelor, desenelor si altor obiecte de lucru manual. Elevii invata cum sa deseneze, sa picteze si sa confectioneze jucarii din hartie, materiale textile si materiale din natura. Programa scolara pentru acest nivel permite o abordare didactica flexibila, oferind profesorului posibilitatea de a se adapta si de a lucra cu elevii in functie de particularitatile fiecaruia. Gama disponibila pe Libraria Delfin include manuale de abilitati practice pentru semestrul I si semestrul II. Dintre acestea fac parte:

 
  • Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a, semestrul I - Cristina Rizea
  • Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a, semestrul II - Cristina Rizea
 

Arte vizuale clasa 2 

 

Elevii din clasa a doua continua sa exploreze o mare varietate de materiale si modalitati de lucru. Pe parcursul anului, ei invata despre conceptele artistice, cum ar fi culoare, forma, textura, contrast, model si sablon. De asemenea deseneaza, sculpteaza, picteaza, tiparesc si combina materiale pentru a crea lucrari originale. Elevii exploreaza expresia si conexiunile dintre arta vizuala, natura, viata de zi cu zi, artisti si culturi, in timp ce proiecteaza si creeaza ei insisi.

 

Cu ajutorul manualelor de arte vizuale si abilitati practice clasa a 2 a elevii invata sa construiasca propriile schite, pe care le realizeaza din observatie si imaginatie. Totodata, ei invata sa combine materiale pentru a crea sculpturi si jucarii, sa imprime pentru a crea imagini repetate si sa picteze. Manualele prezinta notiuni despre pictura, desen, grafica, arta decorativa, construirea de sculpturi ceramice, design, arta bijuteriilor, fotografie artistica, sculptura, arhitectura, arta monumentala etc. Elevii vor invata despre diverse concepte si le vor exersa, printre acestea fiind linia, punctul si forma ca elemente de limbaj plastic, pata plata, pata vibrata, forme spontane prin presare, suflare si stropire. Vor realiza, de asemenea, numeroase colaje cu teme precum: cosul cu flori, rama pentru tablou, strugurele, margaretele, in parc, rochita papusii, ograda bunicii, bradul impodobit, Mos Craciun, la spectacol, ciobanul si oile, ghiocei, martisorul, vaza cu narcise, orarul.

 

La finalul anului scolar elevii vor putea sa identifice elementele de linie, forma, spatiu, culoare si textura, principiile de repetare si model si calitatile expresive ale dispozitiei si emotiei. Ei vor putea sa recunoasca culorile primare si secundare, sa realizeze lucrari 2D si 3D, sa identifice modalitatile prin care diferiti artisti folosesc elemente si principii in arta lor, precum si starea de spirit sau emotia prezentata in opera de arta. Materia se continua firesc in anul urmator, urmarind formarea completentelor in progresie, iar viziunea asupra acesteia este una integrata, ce permite elevilor sa descopere domenii din diverse perspective de cunoastere.

 

Created in 0.1634 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.