Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Arte vizuale si abilitati practice clasa 2 – manuale scolare

  • 8 cărți

Arte vizuale clasa 2

Elevii de clasa a 2-a pot beneficia de manuale de arte vizuale si abilitati practice, la un pret foarte accesibil. Manualele de arte vizuale si abilitati practice clasa 2 disponibile pe site-ul nostru sunt realizate pe baza programei scolare, si avizate de Ministerul Educatiei. Autorii manualelor sunt profesori practicieni, si au realizat aceste lucrari pentru a permite elevilor sa exploreze domenii ale cunoasterii din mai multe perspective.

Manuale de arte vizuale si abilitati practice clasa a 2 a

Manualele pentru aceasta materie cuprind diferite tehnici de lucru pentru realizarea felicitarilor, machetelor, colajelor, desenelor, etc. Elevii invata cum sa deseneze, sa picteze si sa confectioneze jucarii din hartie, materiale textile si materiale din natura. Programa scolara pentru aceasta clasa permite o abordare didactica flexibila, oferind profesorului posibilitatea de a se adapta si de a lucra cu elevii in functie de varsta si de particularitatile individuale ale acestora. Pe site-ul nostru se gasesc manuale de abilitati practice clasa 2, necesare elevilor atat in semestrul I cat si in semestrul II, unele dintre ele fiind utile pana in clasa a 4-a. Iata o parte dintre manualele disponibile pe site, la preturi foarte avantajoase:

• Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a, semestrul I - Cristina Rizea
• Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a, semestrul II - Cristina Rizea
• Arte vizuale si lucru manual - clasa a-II-a - Editura Aramis
• Abilitati practice si educatie tehnologica. Ghid metodic clasele I-IV - Lucian Stan, A. Stoicescu

Arte vizuale si abilitati practice clasa 2

Elevii din clasa a doua continua sa exploreze o mare varietate de materiale si procese. Pe masura ce se angajeaza in exprimarea vizuala, elevii invata despre conceptele artistice, cum ar fi culoare, forma, textura, contrast, model si sablon. Ei deseneaza, sculpteaza, picteaza, tiparesc si combina materiale pentru a crea lucrari de arta. Elevii exploreaza expresia si conexiunile dintre arta vizuala, natura, viata de zi cu zi, artisti si culturi, in timp ce proiecteaza si isi dezvolta lucrarile de arta.

Cu ajutorul manualelor de arte vizuale si abilitati practice clasa a 2 a elevii invata sa construiasca propriile schite, pe care le realizeaza din observatie si imaginatie. De asemenea ei invata sa combine materiale pentru a crea sculpturi si jucarii, sa imprime pentru a crea imagini repetate, si sa picteze pentru a crea desene care reprezinta lucrari de arta. Manualele sunt structurate in asa fel incat sa cuprinda elemente prezente in cotidian. Asadar, domeniul artelor vizuale acopera: pictura, desen, grafica, arta decorativa, construirea de sculpturi ceramice, design, arta bijuteriilor, fotografie artistica, sculptura, arhitectura, arta monumentala, etc.

La finalul anului scolar elevii vor putea sa identifice elementele de linie, forma, spatiu, culoare si textura, principiile de repetare si model, si calitatile expresive ale dispozitiei si emotiei. Ei vor putea sa recunoasca culorile primare si secundare, sa realizeze lucrari 2D si 3D, sa identifice modalitatile prin care diferiti artisti folosesc elemente si principii in arta lor, precum si starea de spirit sau emotia prezentata in opera de arta.

Site-ul nostru pune la dispozitie elevilor manuale pentru clasa a 2-a la preturi promotionale, care sunt realizate in conformitate cu programa scolara in vigoare, si cuprind tot ceea ce este necesar pentru a parcurge materia cu succes.
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.