Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Cultura civica clasa 8 | Librariadelfin.ro

  • 4 cărți

Manual Civica clasa 8

Educatia civica, ca obiectiv si dimensiune fundamentala a socializarii, nu poate lipsi din oferta de educatie, concretizata in moduri diferite in cadrul scolii. Se vorbeste despre educatia civica implicita care, prin atmosfera si practica democratica din scoala, sustine formarea elevilor in spiritul valorilor si principiilor democratice. Participarea la luarea deciziilor in cadrul consiliului scolii, posibilitatea elevilor de a-si exprima opiniile in revista şcolii sau implicarea lor in structuri reprezentative ale elevilor sunt vazute ca mijloace prin care copiii si tinerii vin in contact direct cu forme si continuturi ale practicilor democratice.

Cultura civica nu se realizeaza numai in scoala si numai in cadrul orelor de cultura civica, dar acestea pot avea un rol decisiv pentru intelegerea de catre elevi a mecanismului democratic si pentru exersarea practicilor democratice, de la comunicarea sociala pana la participarea la decizia politica. Cea mai buna metoda de a ajuta elevii sa inteleaga cat mai bine aceasta materie dialogul dintre ei si profesori.

Pentru a putea face intelese conceptele mentionate mai sus si multe altele nementionate, profesorul prin intermediul manualelor scolare de Cultura civica clasa 8 va ajuta elevii sa priceapa cat mai multe detalii posibile desprre aceasta materie. Marele avantaj pentru elevi este ca manualul este unul dintre mijloacele cele mai bune in cazul studiului individual, deoarece acesta va avea acces la mai multe informatii si exemple precizate decat cele remarcate de catre profesor.

 

Educatie civica clasa 8

 

Cel mai bun manual Cultura civica clasa a 8 a provine de la editurile Humanitas, Corint si Sigma. Manualele editurii Humanitas sunt gandite dintr-o perspectiva interactiva, astfel incat elevii si profesorii sa perceapa ora ca o oportunitate de dialog argumentativ, prin care sa poata discuta anumite evenimente curente de interes, si nu numai. Acest manual de Educatie civica clasa 8 ofera tot felul de probleme cat mai dinamice, care vor supune elevilor sa formeze grupe prin care sa gaseasca raspunsul cel mai corect. De asemenea, manualele de la editura Sigma incearca sa puna punct pe conceptele democratice si care fac sa posibil elevilor sa inteleaga mai bine valorile personale sau sociale. Autorii, editurilor Humanitas si Sigma, sunt autorii cu un grad de profesionalism ridicat si care incearca de fiecare data sa ofere informatii si probleme cat mai captivante elevilor.

Daca aveti de gand sa achizitionati manuale de Cultura civica clasa a 8 a, si nu numai, puteti alege site-ul librariadelfin.ro. Acestia distribuie manuale in Romania, de ani buni, iar cartile lor sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, dispun de o varietate de edituri si autori si preturile lor sunt accesibile oricarui client.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.

✅ Manualele de Civica clasa a 8 a, in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Civica clasa a 8 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Cultura Civica clasa 8 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Civica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 8 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.2107 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.