De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Arte vizuale, abilitati practice clasa 4 2023-2024

  • 11 cărți

Arte vizuale clasa 4

Educatia plastica este una dintre disciplinele cele mai indragite de catre elevi, deoarece se bazeaza pe mult mai putin studiu individual decat restul materiilor.

 

Aceasta materie a fost inclusa in programa scolara cu scopul de a dezvolta abilitatie creative ale copiilor de gimnaziu si de a le descoperi talentele ascunse legate de acest domeniu. Manualele de arte vizuale clasa 4 sunt concepute special pentru a favoriza exprimarea simtului artistic prin creație plastica.

 

Aceasta disciplina favorizează insusirea desenului ca și tehnica de baza, ceea ce poate fi un aspect pozitiv în vederea cultivarii ulterioare a unei cariere de arhitect sau proiectant.

 

Desenul presupune inclusiv cultivarea unei stari indelungate de maxima concentrare care poate fi favorabila în realizarea unor creatii importante. Tehnicile de desen expuse în aceste manuale de arte vizuale si abilitati practice clasa 4, încep să fie bazate mai mult pe metodele de definire ale schitelor corespunzatoare, precum și ilustrarea corecta a culorilor și incidentei luminii pentru diferite structuri și obiecte prezentate de către profesorul indrumator.

 

Arte vizuale si abilitati practice clasa 4 semestrul 1 si 2

 

Acest tip de manuale vor conține cele mai multe ilustratii ale operelor celebre precum și o scurta istorie a acestora insotita de biografia autorilor. Exista și cazuri în care manualele napotrivite nu fac altceva decât sa cultive apatia și dezinteresul în rândul elevilor, dar Libraria Delfin a eliminat acest risc, comercializand doar cărți de calitate care au primit toate acreditarile de specialitate.
 

Manualele de arte vizuale si abilitati practice clasa 4 sunt aprobate de către Ministerul Educatiei, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

 

Certificarile primite atesta faptul ca aceste manuale sunt potrivite pentru utilizarea atât în școlile de stat, precum și în cele particulare, garantand faptul ca sunt în conformitate cu noile norme europene în ceea ce privește digitizarea informatiei și includerea unui compact disc ca suport. Includerea informatiei in manual digital arte vizuale clasa 4 faciliteaza predarea asistata de proiector, precum și studiul individual pe calculator sau tableta.

 

Eliminarea greselilor de ortografie precum și a celor de tipar, constituie unul dintre obiectivele majore ale controlului calitatii impus de către editurile prezente în aceasta categorie, standard ce vine în completarea eforturilor de creștere a calitatii continutului. Dimensiunea și culorile ilustratiilor vin în completarea senzatiei de calitate, crescând plăcerea elevilor de a studia.

 

Tipul hartiei și al cartonului utilizate atât pentru paginile cât și pentru copertile unui manual arte vizuale clasa 4, împiedica uzura sau ruprea prematura în conditiile unei utilizari normale. Tusul și lipiciul utilizat pentru tiparirea și imbinarea paginilor sunt non toxice, tinand cont de sensibilitatea compiilor la unele substante chimice.
 

Printre editurile prezente în aceasta categorie, putem mentiona nume ca: Litera, Ars Libri sau Aramis, toate având un renume bun în redactarea manualelor din domeniul pedagogic. Autorii acestor manuale sunt personalitati care au adus o contribuție majora dezvoltarii domeniului artelor plastice, iar dintre aceștia putem mentiona nume ca: Lucian Stan, Cristina Rizea sau Daniela Stoicescu.
 

Pentru a incuraja creșterea interesului elevilor fata de procesul de invatare, recomandam utilizarea manualelor de calitate prezente în aceasta categorie.
 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 4.

Created in 0.1486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.