De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Biologie clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

  • 8 cărți

Biologie clasa 11

 

Manualele de Biologie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei. Cartile de biologie necesare elevilor de clasa a 11-a, pot fi achizitionate din libraria noastra online, la preturi foarte accesibile. Disciplina presupune ca elevii sa invete sa utilizeze si sa construiasca modele si algoritmi in scopul demonstrarii principiilor lumii vii, sa exploreze sistemele biologice, sa comunice si sa scrie utilizand corect terminologia specifica biologiei, si sa retina usor informatiile despre lumea vie.

 

Manuale de Biologie clasa 11

 

Cu ajutorul unui manual Biologie clasa 11, elevii vor dezvolta un interes pentru domeniul stiintelor, curiozitati si respect fata de toate formele de viata, grija fata de mediul inconjurator, si vor constientiza problemele de interes global. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de biologie clasa 11, care pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi promotionale:

  • Manual de biologie pentru - clasa a XI-a - Autor: Elena Hutanu Crocnan
  • Biologie. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ionel Rosu, Calin Istrate, Aurel Ardelean
  • Manual de biologie pentru clasa a XI-a - Autor: Cezar Niculescu, Radu Carmagiu, Bogdan Voiculescu, Dan Cristescu
  • Manual Biologie clasa a 11 a - Autor: Stelica Ene, Elena Emilia Iancu
  • Biologie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Aurora Mihail, Florica Macovei
  • Biologie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ioana Arinis
  • Manual Biologie pentru clasa a 11-a - Autor: Stefania Pelmus Giersch, Amalia Florina Toma
  • Biologie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Tatiana Tiplic

 

Carte Biologie clasa 11

 

Manual de Biologie clasa a 11 a - Autor: Stefania Pelmus Giersch, Amalia Florina Toma, indeplineste cerintele curriculare, si este structurat pe capitole atent selectate, care contin informatii de calitate. Continutul manualului este logic, clar, cu un limbaj cat mai apropiat de cel stiintific, dar prezentat intr-o maniera flexibila si moderna.

 

Paginile din manual de Biologie clasa 11 contin imagini bogat reprezentate, care inlocuiesc sau completeaza textul. Manualul contine, de asemenea, scheme, tabele si teste de evaluare, care contribuie la o invatare mai facila.

 

O carte de biologie clasa 11 ofera elevilor informatii utile despre functiile organismului uman, despre lumea vie, factori de mediu si sanatate, precum si despre organe si sistemele de organe la om. Elevii vor avea ocazia sa rezolve sarcini de lucru variate, sa utilizeze experimentul si investigatia, si sa prelucreze datele obtinute pentru a formula concluzii.

 

Manualele contin capitole precum: Alcatuirea corpului uman, Functiile fundamentale ale organismului uman, Functiile de relatie si nutritie, Functia de reproducere si Organismul - un tot unitar. Aceste subiecte de baza cuprind teme despre sistemul nervos, glandele endocrine, miscarea - sistemul osos si muscular, metabolismul, etc.

 

In clasa a 11 a programa prevede ca elevii sa foloseasca si experimentul ca metoda de invatare, invatarea prin descoperire, studii de caz si dezbateri de idei, proiecte de grup, si sa participe la activitati interactive care vor contribui la o mai buna asimilare a informatiei. Proiectele si temele de cercetare stimuleaza elevii sa participe la investigatii de laborator pe diverse teme, ajutandu-i astfel sa devina mai creativi si sa inteleaga importanta sanatatii si a studiului biologiei.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11

✅ Ce include un manual de Biologie clasa 11?

Manualele de Biologie clasa 11 includ modele si algoritmi in scopul demonstrarii principiilor lumii vii, informatii despre sistemele biologice, terminologia specifica biologiei si nu numai. De asemenea, elevii afla cu ajutorul acestor manuale despre functiile organismului uman, despre lumea vie, factori de mediu si sanatate, precum si despre organe si sistemele de organe la om.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Biologie clasa 11?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Biologie clasa 11 de la edituri recunoscute, precum Aramis, All, Corint, Didactica si Pedagogica, Gimnasium, Sigma si nu numai.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Biologie clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.