Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Limba si literatura romana clasa 10 anul 2023-2024

  • 7 cărți

Limba si literatura romana clasa 10

 

Manualele pentru limba romana clasa 10 disponibile pe site-ul nostru sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Aceste manuale sunt concepute astfel incat sa ajute la formarea personalitatii si abilitatilor necesare elevilor pentru nivelul lor de cunostinte.
Cartea de limba romana clasa 10 asigura elevilor accesul la informatiile esentiale pentru cresterea nivelului de educatie. Studierea limbii romane in clasa a 10-a contribuie, de asemenea, la formarea personalitatii autonome a elevilor, si vizeaza consolidarea competentelor generale.

Pe site-ul nostru puteti gasi la preturi accesibile orice manual romana clasa 10 necesar elevilor. Mai jos va prezentam cateva dintre manualele de romana care pot fi achizitionate rapid si usor, prin comanda online:

• Limba si literatura romana. Manual clasa a X-a (Perspectiva 2020) - Autor: Florin Ionita, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Adrian Costache, Adrian Savoiu
• Manual Limba si Literatura Romana pentru clasa 10-a (Costache Adrian) - Autor: Adrian Costache, Adrian Savoiu, Florin Ionita, M.N Lascar
• Manual Limba si literatura romana/Iancu - clasa a X-a - Autor: Marin Iancu, Rodica Lazarescu, Ion Balu
• Manual Limba si Literatura Romana pentru clasa a X-a ( Nicolae Manolescu ) - Autor: Nicolae Manolescu, Matei Cerkez, George Ardeleanu, Ioana Triculescu, Dumitrita Stoica
• Manual Limba si literatura romana - clasa a X-a - Autor: Eugen Simion

 

Manual de Limba romana clasa 10

 

Manualele de limba si literatura romana clasa 10 sunt alcatuite din teme care presupun exprimare orala si scrisa, folosirea corecta a limbii romane in diverse situatii de comunicare, analiza tematica, argumentarea opiniilor, etc. Temele sugerate au fost alese pentru a cultiva interesul elevilor pentru lectura, pentru placerea de a citi si pentru a le stimula gandirea. Astfel, elevii vor dobandi o atitudine pozitiva fata de limba romana, si vor intelege mai bine importanta acesteia in comunicare, in dezvoltarea personala, in timp ce-si vor imbogati orizontul cultural.

Din cartea de limba romana clasa 10 elevii cum sa foloseasca strategii si reguli de exprimare orala intr-un mod adecvat, si vor aborda inclusiv teme legate de dezbateri si interviu de angajare. Subiectele din manual pregatesc elevii pentru viitor, ajutandu-i sa se integreze mai usor in societate, fiind deja familiarizati cu cerintele si asteptarile celor din jurul lor. Asadar, intr-un manual de limba romana clasa 10 se gasesc teme care solicita elevilor sa efectueze un eseu, o cerere, curriculum vitae, scrisoare de intentie, scrisoare electronica, activitati si munca in echipa, proces-verbal si diferite proiecte.

Pentru a simplifica materia, aceasta a fost impartita in doua domenii majore: I. Literatura si II. Limba si comunicare. Primul domeniu vizeaza aprofundarea studiului textelor literare, acestea fiind minimum 12 pentru clasa a 10 a, plus texte specifice domeniului de specializare.

Domeniul II, Limba si comunicare, se axeaza in principal pe folosirea in mod corect a limbii romane, in exprimarea scrisa si orala. In ceea ce priveste temele de exprimare orala, elevii vor aborda dialogul care cuprinde dezbateri si interviuri, monologul care include monolog argumentativ si reguli, tehnici si structura, si evaluarea discursului oral.

Puteti cumpara rapid din libraria noastra online toate manualele de limba romana clasa 10 necesare elevilor, la preturi foarte avantajoase. Toate manualele sugerate sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si se bazeaza pe orientarea studiului catre elev, urmarind nevoile reale ale acestuia.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.

✅ Ce includ manualele de Limba Romana clasa 10?

Manualele de Romana clasa 10 includ reguli de folosire corecta a limbii romane in diverse situatii de comunicare, analiza tematica, argumentare a opiniilor. De asemenea, textele pentru studiu incluse au fost alese pentru a cultiva interesul elevilor pentru lectura si a stimula gandirea.

✅ Ce autori au scris manuale Romana clasa 10?

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de Romana clasa 10 scrise de Florin Ionita, Eugen Simion, Marin Iancu, Adrian Costache.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Romana clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.