Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Round Up pentru scolari cu livrare in 24H

  • 15 cărți

Engleza este o limba guvernata de reguli ce pot fi invatate prin intelegere si practica. Gramatica nu face exceptie. Cu manualele New Round-Up invatarea gramaticii limbii engleze devine o joaca.

Round-Up English Grammar Practice este o culegere de gramatica ce se adreseaza in general elevilor de scoala generala. Pentru ca jocurile reprezinta probabil cea mai distractiva resursa de invatare a limbii engleze de catre copii, New Round-Up contine o varietate de jocuri si exercitii practice create pentru nivelul lor de varsta, ce vor facilita procesul de invatare. Cei mici sunt incurajati astfel sa invete, sa fie creativi si sa se distreze in tot acest timp.

Cel mai mare beneficiu pentru copiii care invata dupa aceste manuale este faptul ca ajung sa indrageasca, inca din primele ore, limba engleza. Acest lucru ii ajuta sa asimileze, in mod natural, prin joaca, toate notiunile noi.

Tabelele si explicatiile clare ale gramaticii, combinate cu ilustratii colorate si pline de viata, transforma manualele New Round-Up intr-un instrument ideal de invatare. Pre-testele identifica dificultatile elevilor, iar sectiunile de recapitulare periodica si testele de progres consolideaza invatarea limbii.

Seria Round-Up este construita gradual si contine sapte volume, incepand de la Round-Up Starter pana la Round-Up 6. Manualele contin 15 capitole de gramatica, sectiuni de recapitulare, lista cuvintelor din carte, lista cu verbele neregulate si exercitii pentru sectiunea de ascultare.

Fiecare manual al elevului este disponibil cu un CD interactiv ce contine activitati suplimentare de practica, jocuri si exercitii. CD-urile contin mai multe exercitii de gramatica si jocuri, iar manualul profesorului include raspunsurile la exercitiile din manualul elevului si un test suplimentar fotocopiabil.

Manualele Round-Up sunt gandite in asa fel incat, pe parcursul orelor, sa fie utilizate diverse metode de predare a limbii engleze printre care materiale audio si video, jocuri, lucrul in echipa s.a.

Created in 0.1617 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.