Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Manuale si culegeri evaluare nationala clasa 8 2023-2024

  • 90 cărți
final de a VIII-a

 

✅ Carti Evaluare Nationala 2023 pentru clasa a VIII – a

Libraria Delfin actualizeaza an de an oferta de carti pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala. In oferta noastra de auxiliare sunt disponibile ghiduri de pregatire, auxiliare si manuale de teste si simulare a examenului. Toate titlurile din oferta noastra sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

✅ Auxiliare pentru pregatirea probelor de Evaluare Nationala clasa a 8 a

Elevii ce se pregatesc pentru probele de Evaluare Nationala pot apela la noile editii ale auxiliarelor ” Evaluarea nationala. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Clasa a VIII-a - Florin Ionita, Florentina Leucutia, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Iulia Stinga” si ” Matematica - Ghid de pregatire pentru Evaluarea Nationala - repere teoretice - aplicatii recapitulative - modele teste simulare”.

✅ Auxiliare pentru evaluarea cunostintelor la Limba Romana si Matematica – Evaluarea Nationala

Pentru evaluarea cunostintelor la probele de matemaitca si limba romana, au fost actualizate auxiliarele ” Evaluarea nationala. MATEMATICA. Clasa a VIII-a. Teme, probleme si teste de verificare - Florin Antohe, Marius Antonescu, Gheorghe Iacovita” si auxiliarul ” Pachet carti Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete”

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Evaluarea Nationala – clasa a 8 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1020 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.