Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Religie clasa 5 anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Manual Religie clasa 5

Promovarea în școală a unei culturi sau a unei educații religioase pentru elevi, este posibilă și necesară. Componenta religioasă se adaugă în mod organic celorlalte perspective pe care școala le insuflă elevilor, de la cea intelectuală, la cea estetică sau civică, adăugând caracteristici ce țin de ordin instructiv și formativ.

La nivel școlar, aceste calități pot fi implementate cu succes cu ajutorul manualului, cel mai important instrument de predare și ghid de organizare eficientă a invatarii pentru elevi.
Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, parintilor si profesorilor carti de religie clasa 5 de la trei edituri specializate în tehnoredactare de manuale, pentru mediul școlar dn România. Cele trei manuale de religie clasa 5, provin de la editurile Corint, Didactică și Pedagogică și Akademos Art și toate au fost publicate în anul 2017, deci fiind relativ recente și actualizate.

Fiind vorba despre o librărie care pune accent pe diversitate și incluziune, Librăria Delfin ofera un manual religie clasa 5 adresat celor de confesiune romano-catolică, de la editura Didactică și Pedagogică. Manualul de 128 de pagini îi are ca autori pe Maria Andrici, Marian Blaj, Paula Odille Dogan, Alois Hirja, Cristian Scripcaru și Mariana Sofronie și este împărțit în patru capitole, care ajută la introducerea elevilor în tainele și sacramentele Bisericii.
Este aprobat de Ministerul Educației și a câștigat licitația din anul 2017. Manualul este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata. Manualul conține și o variantă digitală, pe CD.

De la editura Corint putem gasi manualul de religie de clasa a V a dedicat cultului creștin ortodox, acesta este publicat în anul 2017 și care are 96 de pagini, incluzand o variantă digitală. Autoarele manualului sunt patru profesoare cu experiență la catedră, Cristina Benga doctor în științele educației și profesor gradul didactic I la Colegiul German I. W. Goethe din București, Aurora Chiriac este profesor gradul didactic I, Școala Gimanzială Leornardo Da Vinci din București, Mihaela Ghițiu este profesor gradul didactic I, Colegiul Național Ion Neculce din București, iar Ioana Niculae este profesor gradul didactic I la Școala Gimnazială nr. 198 din București.

Editura Akademos Art propune un manual religie clasa 5, pentru creștini-ortodocși, în conformitate cu programa școlară în vigoare, care se axează pe însușirea unor cunoștințe temeinice din Vechiul Testament, corelate permanent cu noțiunile corespunzătoare din Noul Testament.
Colectivul de cinci autori a urmărit accesibilizarea informațiilor pentru nivelul de vârstă căreia se adresează, precum și utilizarea metodelor activ-participative moderne îmbinate cu cele tradiționale, pentru o mai mare atractivitate a lecțiilor.

Autorii au încercat să ofere exemple benefice cu ajutorul personajelor, care se caracterizează prin însușiri precum răbdarea, iertarea, prietenia, sau curajul. Exercițiile care însoțesc lecțiile contribuie la fixarea, asocierea, generalizarea și sintetizarea cunoștințelor în mod atractiv, creativ și flexibil. Fixarea și dezvoltarea competențelor însușite de elevi sunt asistate, la finalul fiecărei unități de învățare, de o variațiune de proiecte educaționale, jocuri și exerciții recapitulative. Manualul, care are 96 de pagini, este publicat în anul 2017 si permite ca profesorul să aibă o abordare dinamică a orelor de religie.

Librăria Delfin ofera prețuri promoționale pentru toate manualele de clasa 5.
Created in 0.1395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.