Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Clubul matematicienilor 2024 | Auxiliare scolare 5-8

Adresate elevilor din clasele 5-8, auxiliarele din seria Clubul matematicienilor reprezinta atat un suport teoretic bine sistematizat, necesar in pregatirea de zi cu zi a orelor de matematica, cat si un suport informational, fundamental pentru pregatirea evaluarilor semestriale.
Lucrarile prezente in aceasta categorie corespund integral noii programe scolare de matematica pentru gimnaziu si asigura un mod mai usor de insusire a continuturilor obligatorii.

Prin structura, materialul prezentat si prin nivelul de dificultate al problemelor, auxiliarele din seria Clubul matematicienilor asigura dezvoltarea competentelor-cheie prevazute in programa scolara in vigoare. De asemenea, ajuta elevii sa relationeze si cu alte domenii ale cunoasterii, sa isi dezvolte interactivitatea, gandirea creativa, invatarea activa precum si transferul cunostintelor obtinute la scoala in viata de zi cu zi.

Editiile completate si revizuite ale lucrarilor pentru gimnaziu din Clubul Matematicienilor:

- vin in completarea manualului scolar, structurand si sintetizand teoria intr-un mod usor de inteles, cu exemple, pentru a oferi atat elevilor, cat si profesorilor un sprijin in invatare;
- propun elevilor mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor disponibile pe piata;
- ofera exercitii foarte variate, grupate pe trei niveluri de dificultate, marcate grafic cu una, doua, respectiv trei stelute. Pentru elevii orientati spre performanta, auxiliarul ofera provocarea "problemelor de sapte stele";
- contin fise de evaluare concepute special pentru portofoliul individual al elevilor. Fisele pot fi detasate si pastrate pentru a arata parcursul de invatare al acestora;
- cuprind capitole speciale cu exercitii si probleme cu caracter aplicativ, utilizate in noul tip de evaluare. In plus, lucrarile contin si modele de subiecte pentru teza, precum si subiecte pentru performanta scolara.

Editiile pentru Evaluarea Nationala:

- ofera o recapitulare a materiei prevazute de programa pentru Examenul de Evaluare Nationala prin 10 teme de aritmetica/algebra si 7 teme de geometrie;
- permit verificarea nivelului de pregatire a elevilor prin teste elaborate conform specificatiilor pentru examenul de Evaluare Nationala. Testele propuse spre rezolvare sunt insotite de solutii si bareme.
Created in 0.0709 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.