De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Culegeri, teste, bareme de Logica Bacalaureat 2023-2024

  • 11 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Logica 2023 - 2024

Inca din antichitate logica a fost implicate in domeniul juridic si incepand cu anii ’50, sub influenta lui Georg von Wright, a fost create o logica deontica care a permis formalizarea rationamentelor cu privire la obligatie si interdictie, datorie si drept. Logica este stiinta demonstratiei, care studiaza formele si legile generale ale rationarii corecte, adica a legilor formale ale gandirii care ne conduc de la propozitii adevarate numai la propozitii (probabil) adevarate. Logica este implicata in toate domeniile cunoasterii cum ar fi: psihologie, domeniul juridic, teologie, medicina si informatica, filosofie, etc. Studiul logicii este util deoarece asigura insusirea procesualitatii argumentarii corecte, deci evitarea erorilor de logica.
Deoarece logica este o materie exacta, ea trebuie invata ca atare, iar pentru acest lucru manualele si culegerile de logica sunt foarte utile. Fiind si o materie ce poate fi sustinuta de catre elevi la Bacalaureat, culegerile ce vin la pachet cu sinteze teoretice conform programei scolare si cu exercitii si probleme vor fi de mare ajutor acestora.
 
Un prim manual pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la logica utilizat si recomandat de catre profesori este “Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 30 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice • Bareme si rezolvari”. Publicatia editurii Delfin, este organizata in doua parti: prima parte contine 30 de teste cu sugestii de rezolvare elaborate si actualizate dupa ultimul model M. E. N. si cu barem de corectare - punctaj detaliat aferent fiecarui item; iar cea de-a doua parte contine sinteze teoretice ce accelereaza recapitularea de catre elevi a notiunilor de Logica, argumentare si comunicare din continuturile manualelor scolare pe baza tematicii din programa de Bacalaureat. Datorita organizarii succinte a suportului teoretic si prezentarea acestuia intr-o forma concentrata, ii ajuta pe elevi sa rezolve cu succes itemii de testare, sa se pregateasca intensiv, eficient si coerent pentru examenul de Bacalaureat.
 
Volumul editurii Hoffman “Bacalaureat Logica 2023. Ghid de pregatire pentru disciplina Logica, argumentare si comunicare”, autor Dumitru Otovescu reuseste cu succes sa aduca toate informatiile necesare pe care elevii trebuie sa le stie, iar apoi prin intermediul testelor isi vor da seama ce mai trebuie recapitulat si ce nu. Volumul se adreseaza profilul umanist din filiera teoretica, profilul servicii din filiera tehnologica si toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia profilului militar. Ghid de pregatire a elevilor pentru sustinerea cu succes a probei de Logica, argumentare si comunicare ce cuprinde: notiuni de teorie ce ofera explicatii si faciliteaza intelegerea temelor conforme programei aprobate de MEN; teste grila grupate pe lectii, utile sintetizarii cunostintelor si autoevaluarii si modele de rezolvare a subiectelor de la examenul de Bacalaureat insotite de raspunsuri detaliate si explicatii complete a solutiilor.

Cele doua publicatii ale editurii Delfin, respectiv Hoffman pot fi achizitionate de pe librariadelfin.ro. Libraria Delfin detine un numar impresionant de carti, manuale, culegeri si auxiliare scolare de la cele mai cunoscute si apreciate edituri din Romania.
Created in 0.1785 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.