Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Istorie clasa 9 – manuale scolare pentru 2022-2023

  • 5 cărți

Manual istorie clasa 9

 

Istoria are un rol foarte important in dezvoltarea unui popor, deoarece ea constituie premisa principala care accelereaza progresul economic. Baza vietii unei societatii este regasita in paginile istoriei. Ea da dovada unei experiente nemaipomenite de dezvoltare multilaterala a stramosilor. Se spune ca fara trecut nu poate exista nici viitor. Dezvoltarea este un ansamblu de actiuni care favorizeaza aparitia unor conditii mai bune existentei umane.

Istoria este o carte a vietii a intelepciunii care ne ajuta sa ne imbogatim bagajul intelectual. Nu trebuie sa ignoram trecutul, deoarece el ne deschide ochii luminandu-ne drumul spre viitor. Istoria este cea care da identitate unui popor. Este precum o oglinda care reflecta intr-un moment trecutul natiunilor, impreuna cu succesul, cu necazurile, cu suferintele, cu esecurile si cu victoriile lor. Istoria reinvie trecutul si ii poarta pe cititori in acele vremuri.

Istoria este unele dintre materiile pe care elevii le parcurg cu placere in anii scolari. Influenta mare o au un profesor cat mai deschis si un manual foarte bine structurat. In cazul istoriei, manualul reprezinta cel mai important mijloc de invatare pe care elevii si profesorii il pot folosi. Orice manual, deci si un manual de istorie clasa 9, trebuie sa urmareasca programa scolara.

 

Conform acesteia, la istorie clasa 9 trebuie abordate urmatoarele teme: nasterea civilizatiei europene, prin fuziunea celor trei componente antice ale sale - cultura greaca, mostenirea politica a Romei si crestinismul - si evolutia ei in cursul evului mediu, pana in epoca moderna.

 

Detaliind aceste informatii, continutul fiecarui manual este adaptat varstei si nivelului de intelegere al elevilor. De asemenea, se foloseste un limbaj suficient de accesibil acestora.

Printre titlurile disponibile in oferta librariei mentionam:

 

- Istorie. Manual pentru clasa a IX-a - Ioan Scurtu

- Manual istorie, clasa a IX-a - Nicoleta Dumitrescu

- Manual istorie clasa a IX-a - Zoe Petre

- Manual istorie clasa a 9-a - Alexandru Barnea

- Manual istorie pentru clasa a 9-a - Stelian Brezeanu

 

Din lista editurilor care au publicat manuale de istorie fac parte Corint, All si editura Didactica si Pedagogica, toate fiind renumite pentru nivelul inalt al calitatii materialelor.

 

Pe langa toate materialele din seria manual istorie clasa a 9 a, puteti gasi si pentru alte materii manuale scolare clasa 9,, toate avizate de catre Ministerul Educatiei.

 

✅ Ce includ manualele de Istorie clasa 9?

Manualele de Istorie clasa 9 includ informatii despre popoare si spatii istorice, oamenii, societatea si lumea ideilor, religia si viata religioasa si multe altele.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 9?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

✅ Manualele de istorie clasa 9 sunt conforme cu programa scolara?

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de Istorie clasa 9 care respecta programa scolara in vigoare si sunt aprobate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1718 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.