Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Dezvoltare personala clasa 2 – manuale scolare

  • 7 cărți

Manual Dezvoltare personala clasa 2

Site-ul nostru pune la dispozitie elevilor manuale dezvoltare personala clasa a 2 a, la un pret foarte accesibil, manualele fiind realizate pe baza programei scolare, si avizate de Ministerul Educatiei. Manualele cuprind tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea capacitatii elevului de a se autocunoaste. Acestea cuprind detalii despre emotii, relatii, sanatate, meserii, etc., informatii care ajuta elevul sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si relationare.

Manuale dezvoltare personala clasa 2

Unele manuale de dezvoltare personala disponibile pe site-ul nostru, contin si varianta digitala, ceea ce faciliteaza predarea, invatarea si evaluarea. In plus fata de varianta tiparita, CD-urile contin si activitati interactive, jocuri educationale si exercitii de dezvoltare a comunicarii si a creativitatii, ajutand elevul sa invete materia intr-un mod distractiv. Este important ca elevii sa invete ce inseamna responsabilitatea, fara a renunta la spontaneitatea lor naturala si la joaca. Manualele sunt structurate in asa fel incat elevii sa dobandeasca atitudini pozitive, incredere in sine, si sa inteleaga importanta igienei si a sanatatii.

Printre manualele de dezvoltare personala clasa 2 necesare elevilor, se gasesc si caiete, manuale pentru pregatirea concursurilor scolare transdisciplinare, precum si manuale de educatie pentru sanatate. Iata ce manuale sunt disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

Dezvoltare Personala. Manual - clasa a II-a semestrul I (contine CD cu manualul in format digital) - Autor: Georgeta-Mihaela Crivac, Adina Grigore.
Dezvoltare personala. Manual - clasa a II-a semestrul al II- lea. (Contine CD cu manualul in format digital) - Autor: Adina Grigore, Cristina Ipate Toma.
Dezvoltare personala - Manual pentru clasa a - II- a, partea I si a - II - a (contine editie digitala) - Autor: Constanta Cuciinic.
Vreau sa fiu cel mai bun - clasa a-II-a - Autor: Cleopatra Mihailescu, Aurel Maior, Tudora Pitila.
Educatie pentru sanatate - clasa a-II-a - Autor: Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila.
Caiet pentru clasa a II-a. Limba si literatura romana - Ioana Campean, Anicuta Todea.

Dezvoltare personala clasa a 2 a

Aceasta materie este foarte importanta pentru elevi, pentru ca le ofera o sansa mai buna de a avea succes, de a avea incredere in ei, de a fi mult mai sociabili cu cei din jur si mult mai pozitivi. Dupa parcurgerea materiei, elevii pot fi mult mai pregatiti pentru viitor, pot avea mai multe interese si pasiuni pentru meserii, iar abilitatile lor de comunicare si relationare se pot imbunatati.

Activitatile si jocurile disponibile pe editiile digitale ajuta elevul sa experimenteze noi situatii de viata, sa invete cum sa comunice si sa se exprime emotional, cum sa fie mai creativ, descoperindu-se pe sine intr-o maniera interactiva plina de ilustratii amuzante.

Cu un simplu click, puteti beneficia de manuale dezvoltare personala clasa 2 la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara in vigoare, si cuprind tot ceea ce este necesar elevului de clasa a 2-a, in ceea ce priveste dezvoltarea, comunicarea, relatiile interpersonale, responsabilitatea, sanatatea, emotiile si meseriile. Fiecare capitol din manual contine la final o lectie de recapitulare, pentru evaluarea elevului.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.