Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Dezvoltare personala clasa 2 [Semestrul 1 si 2]

  • 14 cărți

Manual dezvoltare personala clasa 2

Dezvoltarea personala a devenit o disciplina esentiala in formarea si dezvoltarea elevilor, deoarece acestia au ocazia de a incepe de la o varsta frageda procesul de autocunoastere si imbunatatire a abilitatilor de comunicare si relationare. Astfel, Libraria Delfin va pune la dispozitie o gama variata de manuale de dezvoltare personala clasa 2, realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei.

 

Manual dezvoltare personala clasa 2 in format fizic si digital

 

Un manual dezvoltare personala clasa 2 abordeaza teme precum despre emotii, relatii, sanatate, meserii, cu scopul de a-i invata pe elevi ce inseamna responsabilitatea, fara a renunta la spontaneitatea lor naturala si la joaca si de a-i ajuta sa dobandeasca atitudini pozitive, incredere in sine, si sa inteleaga importanta igienei si a sanatatii.

 

Unele manuale de dezvoltare personala clasa 2 din oferta librariei contin si varianta digitala, ceea ce faciliteaza predarea, invatarea si evaluarea. In plus fata de varianta tiparita, CD-urile contin si activitati interactive, jocuri educationale si exercitii de dezvoltare a comunicarii si a creativitatii, ajutand elevul sa invete materia intr-un mod distractiv.

 

Pe Libraria Delfin puteti achizitiona manuale de dezvoltare personala clasa 2 semestrul 1 structurate pe 3 unitati de invatare ce cuprind tematici din sfera de interes a copiilor, care ii ajuta in exprimarea intr-o maniera pozitiva a intereselor, aptitudinilor, trairilor personale si le dezvolta abilitatile de relationare si comunicare. Din temele abordate in manuale, amintim Emotiile noastre, Cum relationez, Invat cum sa invat, Vreau o viata sanatoasa si Descopar meseriile.

 

Fiecare continut propus este insotit de cate o poveste educativa, prin intermediul careia copii isi dezvolta la copii atitudini pozitive, finalitatea fiind dobandirea increderii in sine, starea de bine a copiilor, pregatirea lor pentru viata si pentru viitor.

 

De asemenea, va punem la dispozitie si manuale de educatie pentru sanatate, caiete, manuale pentru pregatirea concursurilor scolare transdisciplinare.

 

Manuale de dezvoltare personala pentru clasa a 2 a semestrul 1 si 2

 

Pe Libraria Delfin puteti achizitiona manuale de dezvoltare personala clasa 2 de la editurile Aramis, Ars Libri si Litera.

Editura Aramis

  • Dezvoltare personala - Manual pentru clasa a - II- a, partea I si a - II - a (contine editie digitala) - Autor: Constanta Cuciinic.
  • Educatie pentru sanatate - clasa a-II-a - Autor: Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila.

Editura Ars Libri:

  • Dezvoltare personala. Manual clasa a II-a - Adina Grigore, Nicoleta-Sonia Ionica, Cristina Ipate-Toma
  • Dezvoltare Personala. Manual - clasa a II-a semestrul I (contine CD cu manualul in format digital) - Georgeta-Mihaela Crivac, Adina Grigore, Cristina Ipate Toma.
  • Dezvoltare personala. Manual - clasa a II-a semestrul al II- lea. (Contine CD cu manualul in format digital) - Georgeta-Mihaela Crivac, Adina Grigore, Cristina Ipate Toma.

Editura Litera:

  • Dezvoltare personala. Manual pentru clasa a II-a, semestrul I (contine CD cu manualul in format digital) - Gabriela Barbulescu, Angelica Sima, Claudia Stefan
  • Dezvoltare personala. Manual pentru clasa a II-a, semestrul II (contine CD cu manualul in format digital)  - Gabriela Barbulescu,  Angelica Sima, Claudia Stefan

Dezvoltare personala manual clasa a II-a

 

Aceasta materie este foarte importanta pentru elevi, pentru ca le ofera o sansa mai buna de a avea succes, de a avea incredere in ei, de a fi mult mai sociabili cu cei din jur si mult mai pozitivi. Dupa parcurgerea materiei, elevii pot fi mult mai pregatiti pentru viitor, pot avea mai multe interese si pasiuni pentru meserii, iar abilitatile lor de comunicare si relationare se pot imbunatati.

 

Activitatile si jocurile disponibile pe editiile digitale ajuta elevul sa experimenteze noi situatii de viata, sa invete cum sa comunice si sa se exprime emotional, cum sa fie mai creativ, descoperindu-se pe sine intr-o maniera interactiva plina de ilustratii amuzante.

 

Cu un simplu click, puteti beneficia de un manual de dezvoltare personala clasa 2 la cel mai avantajos pret de pe piata. Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara in vigoare, si cuprind tot ceea ce este necesar elevului de clasa a 2-a, in ceea ce priveste dezvoltarea, comunicarea, relatiile interpersonale, responsabilitatea, sanatatea, emotiile si meseriile. Fiecare capitol din manual contine la final o lectie de recapitulare, pentru evaluarea elevului.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

✅ Ce includ manualele de Dezvoltare personala clasa a 2 a?

Manualele de Dezvoltare personala pentru clasa a 2 a include tematici precum relatii, sanatate, meserii sau atitudini pozitive ce au rolul de ai responsabiliza si de a le creste increderea in sine.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Dezvoltare personala clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.