Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Biologie 2022 - 2023 cu teste, sinteze si rezolvari

  • 26 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Biologie 2022 - 2023

Biologia studiaza originea, evolutia ,ereditatea, reproducerea, cat si complexitatea tuturor organismelor vii, iar aceasta stiinta a viului surprinde natura in mii de ipostaze. Studierea biologiei are ca scop final, formarea la elevi a unor atitudini si deprinderi referitoare la impactul biologiei asupra naturii si a societatii, precum si dezvoltarea capacitatilor de explorare/investigare in scopul rezolvarii de probleme specifice biologiei. Biologia este o materie ce se studiaza inca din clasele mici, iar acest lucru se datoareaza deoarece biologia prin ramurile sale: botanica, ecologie si zoologie participa activ la educarea civica a tinerilor, iar anatomia fiziologia si igiena omului, au o importanta contributie la educatia pentru sanatate.

Fiind una dintre materiile ce vine cu gabarit foarte mare de informatii pentru elevi, biologia face parte si din materiile pentru Bacalaureat. Precum alte materii, biologia va fi sustinuta doar de elevii anumitor specilizari liceale. Deoarece sunt destul de multe noutati si notiuni de invatat, orice culegere sau carte de biologie pentru Bacalaureat va fi utila elevilor.

 

Printre cele mai bune carti pentru bac de biologie putem mentiona urmatoarele trei volume. Primul volum, care este cel mai achizitionat si recomandat de profesori este “Bacalaureat Biologie 2023 clasele 9-10. Sinteze teste si rezolvari - Ghid pentru bacalaureat de nota 10”, editura Gimnasium, autori Stelica Ene, Ofelia Tanase, Mihaela Diana Teletin. Cartea editurii Gimnasium este o lucrare alcatuita de un comitet de  profesori  si cuprinde informatii din manualele de biologie sintetizate si prezentate intr-un format succint si insotite de teste pentru evaluarea cunostiintelor dupa fiecare capitol si contine sectiuni ample de teorie scrise intr-un limbaj simplu si usor de inteles. De asemenea, cartea se adreseaza tuturor absolventilor de clasa 12 care se pregatesc pentru a sustine examenul de bacalaureat, dar de asemenea si celor care se pregatesc pentru a sustine examenul de admitere la Facultatea de Biologie.

 

Cea de-a doua carte de biologie pentru bac este “Bacalaureat Biologie vegetala si animala si Admitere la Facultatea de Farmacie”, editura Art Group Ediucational, autor Ioana Arinis. Manualul reuseste sa aiba o structura cat mai dinamica si notiunile sunt prezentate foarte concret, aceasta lucrare se adreseaza elevilor care pregatesc examenul de Bacalaureat, disciplina biologie vegetala si animal, dar si celor care se pregatesc pentru examenul de admitere la Facultatea de Farmacie sau au de gand sa participe la diferite concursuri sau olimpiade de biologie.

 

Iar cel de-al treilea volum foarte bine redactat de la editura Paralela 45, autori  Firicel Daniela, Kovacs Irina, Pop Emilia este “Bacalaureat 2017. ANATOMIE SI FIZIOLOGIE, GENETICA SI ECOLOGIE UMANA. Clasele XI-XII”. Auxiliarul scolar prezinta, notiuni in conformitate cu programa disciplinei anatomie si fiziologie, genetica si ecologie umana, 30 de teste dupa modelul M. E. N. C. S., care parcurg toate temele din programa si bareme de evaluare si notare si sugestii de raspuns, astfel incat volumul poate fi folosit nu numai la clasa, dar si in pregatirea individuala a candidatilor.

 

Cele trei volume prezentate si multe altele pe langa acestea le puteti gasi pe librariadelfin.ro la preturi si oferte accesibile.

 

Carti Bacalaureat pentru Biologie – gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare pentru proba de biologie gasiti ghiduri de pregatire, sinteze, teste si rezolvari ale subiectelor pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

Ghiduri pentru pregatirea probei de Biologie - Bacalaureat

In pregatirea examenului de Bacalaureat – proba Geografie au fost publicate noile auxiliare ” Bacalaureat Biologie 2023 clasele 9-10. Sinteze teste si rezolvari. Ghid pentru bacalaureat de nota 10 - Stelica Ene” si ”Biologie 2023 clasele 11-12. Ghid pentru bacalaureat de nota 10. Sinteze teste si rezolvari - coord. Stelica Ene”

 

 

Teste, bareme si rezolvari examen Bacalaureat Biologie

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Biologie - Bacalaureat - 80 de teste pentru clasele a IX-a si a X-a - Niculina Badiu - Ed. Booklet” si auxiliarul ” Biologie - Bacalaureat - 70 de teste - Anatomie si fiziologie umana. Genetica si ecologie umana - clasele XI-XII - Ed. Booklet”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Biologie

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 48h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1265 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.