DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 11 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 21 cărți

Manual matematica clasa 11

Manualele de matematica clasa a 11 a pot fi achizitionate din libraria noastra online, la preturi foarte atractive. Toate manualele de matematica clasa 11 sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele sunt structurate in asa fel incat sa contribuie la formarea si dezvoltarea elevilor, oferindu-le cunostintele necesare pentru a rezolva probleme din diferite domenii. Disciplina urmareste ca elevii sa dobandeasca un set de valori, atitudini si competente care sa-i ajute sa se integreze in societate, oferindu-le multe oportunitati profesionale.
 
Toate notiunile teoretice din manuale sunt introduse folosind exemple din realitate, pentru ca elevii sa perceapa mult mai usor dimensiunile realitatii inconjuratoare. De asemenea, manualele contin exercitii si probleme rezolvate, probleme recapitulative, exercitii si probleme pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor, teste de evaluare si rezolvari detaliate pentru aplicatiile propuse. Fiecare capitol din manualul de matematica este precedat de notiuni teoretice, necesare elevilor pentru abordarea de diverse exercitii si probleme.
 
Manuale de matematica clasa a 11 a
 
Pe site-ul nostru sunt disponibile, la preturi foarte accesibile, manualele de matematica necesare elevilor de clasa a XI. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale de matematica:
  • Matematica. Breviar teoretic. Exercitii si probleme propuse si rezolvate. Teste de evaluare. Filiera tehnologica, toate calificarile profesionale. Clasa a XI-a - Autor: Petre Simion, Victor Nicolae
  • Matematica pentru clasa a XI-a, M2. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate. - Autor: Petre Simion, Victor Nicolae
  • Matematica (M1)- Manual pentru clasa a XI-a (Mircea Ganga) (4 Ore)
  • Matematica, Manual pentru clasa XI-a, M2 Marius Burtea Ed. III-a
  • Manual pentru clasa a XI-a, Trunchi Comun si Curriculum Diferentiat (Marius Burtea) Matematica M1
  • Matematica-Aplicatii de algebra si geometrie analitica clasa a-XI-a - Autor: Ilie Petre Iambor, Inocentiu Draghicescu
  • Matematica (M4)-Manual pentru clasa a XI-a (Mihaela Singer)
Manualele sunt concepute in asa fel incat sa ajute elevii sa dezvolte independenta in gandire si actiune, si o motivatie pentru studierea matematicii. Disciplina le ofera elevilor posibilitatea de a dezvolta o gandire deschisa, o mai mare capacitate de concentrare, un simt critic si estetic, precum si spirit de obiectivitate. Manualele de matematica clasa a 11 a cuprind elemente de calcul matriceal si de analiza matematica, continuitate, derivabilitate si reprezentarea grafica a functiilor.
 
Testele de evaluare de la finalul fiecarei unitati de invatare ajuta elevii sa-si verifice nivelul de cunostinte in domeniul matematicii, indeplinind astfel cerintele din programa scolara. Programa presupune rezolvarea de probleme in mod corect, simplu si clar, si utilizarea rezultatelor pentru a crea strategii de lucru. Elevii vor fi capabili sa foloseasca metodele si regulile matematice pentru a aborda anumite probleme practice. Manualele urmaresc pas cu pas, fiind structurate pe capitole bine definite, continuturi care trebuie asimilate de elevii de clasa a XI-a, in conformitate cu cerintele curriculumului.
 
Manualele de matematica clasa a 11 a sunt compatibile cu cunostintele, varsta si experienta anterioara a elevilor, au un continut care este prezentat intr-o forma accesibila, si sunt realizate cu scopul de a stimula motivatia pentru studiul matematicii. Toate manualele de matematica clasa 11 disponibile pe site-ul nostru si sugerate de programa scolara, se pot achizitiona la preturi promotionale.
 


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 11 a
Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.