Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba romana clasa 9 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 4 cărți

Manual Limba si Literatura Romana clasa 9

Clasa a 9a pentru elevi este totodata una dintre cele mai frumoasa si complicate clase. Trecerea acestora la urmatorul “grad”, trebuie facuta treptat, deoarece foarte multe lucruri se schimba pentru acestia. Prin lucruri putem spune colegii, profesorii si de asemenea materiile devin din ce in ce mai complicate si mai vaste.

Spre exemplu limba romana clasa 9 le va dezvolta modul de exprimare, de gandire si bineinteles capacitatile gramaticale si lexicale. Singurul lor ajutor pe langa profesor, va fi manualul, iar in acest caz manualul joaca un rol deosebit de important pentru dezvoltarea acestora. Ca un manual sa fie “capabil” prin intermediul profesorului sa destepte elevii si sa ii stimuleze, este nevoie ca acesta sa fie cat mai prompt structurat, cu o diversitate de imagini, exercitii dinamice. Daca un manual este astfel redactat, cu siguranta elevii il vor folosi cu placere si le va prinde bine in cazul in care au nevoie de un ajutor in plus.

Manualul de limba si literatura romana clasa a 9a conform ultimelor noutati, programa scolara a acestuia trebuie sa contina 2 mari capitole si subcapitolele corespunzatoare acestora, primul capitol este Literatura (fictiunea literara, fictiune si realitate, literatura si alte arte: literature si cinematografie), iar cel de-al doilea Limba si Comunicare (producerea mesajelor orale si scrise, exprimarea orala, exprimarea scrisa, niveluri de constituire a mesajului, receptarea mesajelor orale si scrise, receptarea diverselor tipuri de mesaje, niveluri ale receptarii). Prin urmare, orice manual scolar de limba si literatura romana clasa a 9a conform programei scolare stabilita de Ministerul Educatiei va trebui sa treaca prin notiunile scrise mai sus.

In prezent, datorita site-urilor online este mult mai usor sa achizitionezi manuale scolare si orice alte produse. Librariadelfin.ro pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de manuale si multe alte produse, bineinteles avizate de catre Ministerul Educatiei si la super preturi.

Pentru manualele scolare de limba si literatura romana clasa a 9a, librariadelfin.ro dispune de manuale de la cele mai cunoscute si apreciate edituri din Romania si preturi avantajoase. In manualele acestora sunt prezentate in mare cateva detalii despre acestea prin care va puteti da seama exact pe care sa il alegeti. Manualele provenind de la cele mai mari edituri din Romannia (Corint, All, Art, etc), autorii acestora sunt, de asemenea, printre cei mai buni si specializati pe acest domeniu.

Pe langa faptul ca manualele acestora provin de la cele mai mari edituri din Romania, foarte multa lume acceseaza site-ul acestora pentru a cumpara manuale scolare. Daca aveti nevoie de manuale scolare fie ca sunt de limba romana, limbi straine sau orice altceva, librariadelfin.ro are exact ceea ce cautati.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 9.
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.