Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Romana Clasa 9 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 5 cărți

Manual Romana clasa 9

 

Trecerea in ciclul gimnazial inseamna pentru elevi si faptul ca materiile devin din ce in ce mai complicate si mai vaste. Exista totusi diferite modalitati prin care acestia sa nu resimta brusc schimbarea nivelului de predare, printre care actualizarea constanta a materiei scolare si a modalitatilor de predare care sa antreneze elevii si sa ii tina captivati.

La disciplina Limba si literatura romana, elevii vor studia pentru a-si imbunatati modul de exprimare, a-si dezvolta gandirea si a-si imbogati vocabularul si cunostintele de gramatica. Pe langa ajutorul profesorului, un manual clasa a 9 a Romana joaca un rol deosebit de important pentru dezvoltarea acestora. Ca un manual sa fie eficient, este nevoie ca acesta sa fie cat mai riguros structurat, cu o diversitate de imagini, exercitii dinamice.

Programa scolara pentru manualele de actualitate mentioneaza ca acestea trebuie sa contina 2 mari capitole si subcapitolele, primul capitol este Literatura (fictiunea literara, fictiune si realitate, literatura si alte arte: literature si cinematografie), iar cel de-al doilea Limba si Comunicare (producerea mesajelor orale si scrise, exprimarea orala, exprimarea scrisa, niveluri de constituire a mesajului, receptarea mesajelor orale si scrise, receptarea diverselor tipuri de mesaje, niveluri ale receptarii).

LibrariaDelfin.ro pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de manuale si multe alte auxiliare, toate avizate de catre Ministerul Educatiei. Puteti alege un manual clasa 9 Romana dintre:

- Manual Limba si literatura romana clasa 9-a - Adrian Costache, Adrian Savoiu, Florin Ionita, Marilena Lascar

- Manual Limba si literatura romana. Clasa a IX-a - Eugen Simion

- Literatura romana. Manual preparator pentru clasele IX-XII - Catrinel Popa

- Manual Limba si literatura romana, clasa a IX-a - Rodica Lazarescu

 

Acestea au structura bine definita, cu etape clare de parcurs in fiecare lectie, pentru a familiariza elevii cu un mod de gandire si de abordare a materiei. Alaturi de text, exercitii pe baza acestuia, aplicatii, evaluare, note bibliografice, elevii sunt invitati sa realizeze conexiuni cu alte notiuni si texte predate.

 

Pentru a ajuta in alegerea manual romana clasa a 9 a de calitate, includem in oferta materiale de curs de la cele mai cunoscute si apreciate edituri din Romania: Corint, All, Art Grup Educational, Niculescu ABC. Autorii acestora sunt, de asemenea, printre cei mai buni din domeniu.

 

Pe langa acestea, in oferta noastra gasiti toate manualele scolare pentru clasa 9 de care elevii au nevoie in acest an scolar.

 

✅ Ce includ manualele de Limba si literatura romana clasa 9?

Manualele de Limba si literatura romana clasa 9 contin exercitii care dezvolta modul de exprimare, de gandire, lexicul si ajuta elevul sa aprofundeze notiunile de gramatica, structurate in capitole si subcapitole, conform programei scolare in vigoare. Acestea sunt impartite in doua mari sectiuni, prima dedicata Literaturii, a doua Limbii si comunicarii.

✅ Ce edituri ofera manuale Romana clasa 9?

In oferta Librariei Delfin puteti gasi manuale romana clasa 9 de la edituri apreciate, precum Art Grup Educational, Corint sau Niculescu.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba si literatura romana clasa 9?

Din momentul in care a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1889 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.