Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Biologie clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 7 cărți

Manual biologie clasa 7

Studierea biologiei are ca scop formarea de catre elevi a unor atitudini si deprinderi referitoare la impactul biologiei asupra naturii si a societatii, precum si dezvoltarea capacitatilor de explorare/investigare in scopul rezolvarii de probleme specifice biologiei. Contribuie, de asemenea, si la dezvoltarea armonioasa a capacitatilor fizice si intelectuale ale omului.

Biologia este una din cele mai apreciate materii de catre elevi deoarece biologia prin ramurile sale: botanica, ecologie si zoologie pledeaza pentru ocrotirea naturii si protectia mediului ambient, participa activ la educarea civica a tinerilor, iar anatomia fiziologia si igiena omului, au o importanta contributie la educatia pentru sanatate, la dezvoltarea unor comportamente de protejare a sanatatii personale si a mediului inconjurator si la dezvoltarea capacitatii de a rezolva situatii problema privind sanatatea si mediul.

Asadar, manualul este suportul prin care toate aceste informatii si multe altele sunt transmise catre elevi, bineinteles rolul cel mai important este cel al profesorului. Ca un manual sa fie din toate punctele de vedere cat mai eficient, pe langa continutul de informatii din acesta care trebuie sa urmareasca programa scolara, acesta trebuie sa aiba o multime de imagini, desene si scheme, si fara indoiala cateva exercitii, toate acestea vor face ca noile informatii sa fie mult mai rapid si usor asimilata de catre elevi.

In prezent exista o multime de site-uri care pun spre vanzare tot felul de manuale si de carti de clasa pentru elevi mai bune sau mai putin bune, cert este ca exista un numar foarte mare de manuale de la multe edituri diferite. Pentru a alege un manual bun, care sa fie bine gandit, cel mai indicat este sa alegeti site-urile care se ocupa cu astfel de vanzari de mult timp.

Site-ul www.librariadelfin.ro, este unul din site-urile care vand manuale in intreaga Romanie, acestia sunt din ce in ce mai alesi de catre multi profesori, fie ca este vorba de manuale de biologie pentru clasa a 7a in cazul nostru, sau de orice alte manuale. Librariadelfin.ro are preturi avantajoase, iar manualele lor sunt avizate de catre Ministerul Educatiei deci respecta programa scolara.

Dispun de manuale de la ce mai bine cotate edituri din Romania (Teora, Corint, Didactica si Pedagogica, etc) si, de asemenea, autorii manualelor sunt cu precadere cei mai buni din domeniu.

Spre exemplu, manualul de biologie clasa a 7a, Editura Corint, autor Zoe Partin, este unul dintre cele mai achizitionate manuale de biologie pentru clasa a 7a, datorita modului in care fiecare lectie este foarte bine structurata, si prezinta o multime de imagini, desene, fotografii si chiar sugestii referitoare la efectuarea unor activitati practice.

Puteti comanda cu incredere orice tip de manuale clasa 7 de la librariadelfin.ro, deoarece acestia sunt in topul celor mai buni distribuitori de manuale pentru gimnaziu si nu numai.
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.