Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Limba Romana clasa 8 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 8 cărți

Carti Limba Romana clasa 8

Clasa a 8 a este una din cele mai importante clase pentru elevi deoarece urmeaza examenul de capacitate care ii va directiona pe elevi in functie de nota lor spre o anumite sectie la liceu. Limba romana va fi prima proba la care acestia vor da examen, asadar manualul este extrem de important pentru elevi. Va fi nevoie ca manualul de limba romana clasa 8 sa urmeaze strict programa scolara a anului respectiv, sa fie structurat foarte bine si, de asemenea, sa fie produs de una din cele mai mare edituri din Romania.

Manualul de limba romaman clasa a 8a conform programei data de Ministerul Educatiei trebuie sa cuprinda cele mari 3 capitole impreuna cu subcapitolele specifice acestora: capitolul 1 - Lectura (cartea – obiectul cultural, teoria literara, textul), capitolul 2 – Practica rationala si functionala a limbii (comunicarea orala, scrierea), capitolul 3 – Elemente de constructie a comunicarii (notiuni de sintaxa, enuntul, fraza, relatiile sintactice in propozitii si in fraza, lexicul, notiuni de fonetica, sintaxa propozitiei si a frazei). Acestea sunt cele 3 capitole, totusi ele pot fi impartite si in 4 capitole in functie de fiecare editura.

La alegerea manualul de limba romana clasa a 8 a profesorii cu experiente vor tinde sa aleaga una dintre editurile urmatore: Corint, Humanitas, Didactica si Pedagogica si All. Editurile mentionate redacteaza manuale in Romania, pentru limba romana si nu numai de o perioada foarte lunga. Asadar autorii acestor edituri au o experienta foarte bogata in redactarea manualelor si le ofera elevilor un manual dinamic, cu imagini si complet din punct de vedere al informatiilor.

Odata ce a fost ales un manual de limba romana pentru elevii de clasa a 8a, urmeaza achizitionarea acestuia. Foarte multe librari si-au creat site-uri online prin care vand manuale, carti si asa mai departe, pentru a eficientiza si spori vinderea acestora. Spre exemplu libraria delfin, are si un site online librariadelfin.ro, unde vinde manuale scoalare, auxialiare scolare, etc. Toate produsele acestora sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si vin la preturi avantajoase.

Deci, daca cautati manuale de limba romana clasa 8, matematica, fizica, etc, librariadelfin.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama diversificata de manuale, bine structurate incat elevilor sa le faca placere sa le foloseasca si sa nu le considere inutile. Totodata acestia va ofera manuale de la cele mai mari edituri din Romania scrise de cei mai buni autori, precum Sofia Dobra (cunoscuta pentru stilul ei distinct de a redacta manuale), Constantin Dominte (are printre cele mai bune manuale teoretice si practice) si lista poate continua.

Accesati site-ul www.librariadelfin.ro pentru manuale scolare clasa 8 si veti fi cu siguranta satisfacuti de produsele acestora.
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.