Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Limba Romana clasa 8 | Manuale scolare 2022-2023

  • 7 cărți

Manual Romana clasa 8

Clasa a 8 a este una din cele mai importante clase pentru elevi deoarece urmeaza examenul care ii va directiona pe elevi in functie de nota lor spre o anumite sectie la liceu. Limba romana va fi prima proba la care acestia vor da examen, asadar manualul este extrem de important pentru elevi. Va fi nevoie ca orice manual Romana clasa 8 ales sa urmeaze strict programa scolara a anului respectiv, sa fie structurat foarte bine si, de asemenea, sa fie produs de una din cele mai mari edituri din Romania.

Un manual clasa a 8 a Romana trebuie sa cuprinda, conform programei data de Ministerul Educatiei, cele mari 3 capitole impreuna cu subcapitolele specifice acestora: capitolul 1 - Lectura (cartea – obiectul cultural, teoria literara, textul), capitolul 2 – Practica rationala si functionala a limbii (comunicarea orala, scrierea), capitolul 3 – Elemente de constructie a comunicarii (notiuni de sintaxa, enuntul, fraza, relatiile sintactice in propozitii si in fraza, lexicul, notiuni de fonetica, sintaxa propozitiei si a frazei). Acestea sunt cele 3 capitole, totusi ele pot fi impartite si in 4 capitole in functie de fiecare editura.

La alegerea unui manual limba romana clasa 8 profesorii cu experiente vor tinde sa aleaga una dintre editurile urmatore: Corint, Humanitas, Didactica si Pedagogica si All. Editurile mentionate redacteaza manuale pentru limba romana si alte discipline de o perioada foarte lunga. Asadar autorii acestor edituri au o experienta foarte bogata in redactarea manualelor si le ofera elevilor un manual dinamic, cu imagini si complet din punct de vedere al informatiilor.

Odata ce a fost ales manualul, urmeaza achizitionarea acestuia. Foarte multe librari si-au creat site-uri online prin care vand manuale, carti si alte produse, pentru a eficientiza si spori vinderea acestora. Spre exemplu, Libraria Delfin are si un site librariadelfin.ro, de unde puteti achizitiona manual de limba romana clasa 8 online si multe alte manuale scoalare, auxialiare scolare, etc. Toate produsele acestora sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si vin la preturi avantajoase.

Daca sunteti in cautare de manuale de limba romana clasa 8, matematica, fizica etc, librariadelfin.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama diversificata de manuale, bine structurate incat elevilor sa le faca placere sa le foloseasca si sa nu le considere inutile. Totodata acestia va ofera manuale de la cele mai consacrate edituri din Romania scrise de cei mai buni autori, precum Sofia Dobra (cunoscuta pentru stilul ei distinct de a redacta manuale), Constantin Dominte (are printre cele mai bune manuale teoretice si practice) si lista poate continua.

Accesati site-ul www.librariadelfin.ro pentru manuale scolare clasa 8 si veti fi cu siguranta satisfacuti de produsele acestora.

✅ Manuale Limba romana clasa 8 pentru Evaluarea Nationala

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de Limba romana clasa a 8 a pentru Evaluarea Nationala. Acestea includ texte literare si non-literare, teorie, comunicarea orala, scrierea, dar si notiuni de sintaxa, enuntul, fraza, relatiile sintactice in propozitii si in fraza, lexicul, notiuni de fonetica, sintaxa propozitiei si a frazei.

✅ In cat timp se pot livra manualele de romana clasa a 8 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de romana clasa 8 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Limba romana pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 8 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1550 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.