Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Informatica clasa 12 anul scolar 2023-2024

  • 22 cărți

Manual Informatica clasa 12

In prezent, informatica isi gaseste aplicatii in toate domeniile vietii. Prezenta ei este puternic amplificata de impactul pe care il are Internetul. Reteaua la nivel mondial a revolutionat comunicarea dintre companii, logistica, mass-media, dar si viata privata a fiecarui individ. Mai putin vizibil, dar totusi omniprezent, informatica si-a castigat un loc stabil pana si in aparatele casnice, ca de exemplu cuptoarele cu microunde sau masina de spalat, in care sunt inglobate asa-numitele embedded Systems (sisteme inglobate), care asigura acestor aparate un comportament mai mult sau mai putin “inteligent”. Totodata se deschid noi perspective pentru modernizarea serviciilor publice, a asistentei medicale, a managementului mediului si noi cai de comunicare intre institutiile administratiei publice si cetateni.

Informatica restabileste nu numai unitatea matematicilor pure si a celor aplicate, a tehnicii concrete si a matematicilor abstracte, dar si cea a stiitntelor naturii, ale omului si ale societatii. Reabiliteaza conceptele de abstract si de formal si impaca arta cu stiinta, nu numai in sufletul omului de stiinta, unde erau intotdeauna impacate, ci si in filosofarea lor.

Informatica este considerata de catre multi profesori si chiar si elevi, cea mai importanta materie, iar orele de informatica ar trebui sa fie unele dintre cele mai serios tratate. Elevii vor avea de invatat atat de multe de la aceasta materie, incat nu pot realiza. Toate informatiile pe care le pot deprinde vor fi transmise de catre profesori prin intermediul manualelor, sau prin studiul individual al fiecarui scolar. Prin urmare, manualele trebuie sa fie unele de calitate, redactate de catre edituri cu experienta si autori cu o vechime cat mai mare in acest domeniu.

 

Manuale de Informatica clasa a 12 a

 

Informatica clasa 12 este o materie foarte complicata, iar aceasta sa fie inteleasa de elevi, manualul trebuie sa urmeze programa scolara si sa aiba o structura cat mai dinamica si corecta. Elevii vor folosi manualele de fiecare data cand vor avea nevoie de ajutor, fiind singurul lor ajutor practic si la indemana. Un manual de informatica clasa 12 de la editurile All, Didactica si Pedagogica si L&S Info-Mat, va reusi cu brio sa ii ajute pe elevi in cazul in care acestia nu au inteles ceva sau doresc sa reia de la capat un anumit capitol.

Editura L&S Info-Mat este cea mai buna editura care redacteaza manuale de Informatica clasa a 12 a, si nu numai, deoarece acestia au gasit cele mai eficiente metode de a aseza informatiile in pagina, astfel incat elevilor sa le fie cat mai usor sa inteleaga ceea ce le este prezentat acolo.

Librariadelfin.ro, dispune de o gama larga de manual clasa 12 informatica si alte materii, avizate de catre Ministerul Educatiei de la editura L&S Info-Mat, All, Didactica si Pedagogica, etc, la preturi avantajoase.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12

✅ De la ce edituri sunt manualele de Informatica clasa 12?

Librariadelfin.ro va pune la dispozitie o gama variata de manuale de Informatica clasa a 12 redactate de editurile All, Didactica si Pedagogica, Corint, Polirom, L&S Info-Mat, Gil sau Gimnasium.

✅ In cat timp se pot livra manualele Informatica clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Informatica clasa a 12 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Informatica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 12 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.2493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.