Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Limba franceza clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Limba Franceza clasa 5

La langue de l’amour este acum mult mai accesibilă cu ajutorul manualelor de limbă franceză pentru elevii de clasa a V-a. Librăria Delfin are manuale de limba franceza clasa a 5 a disponibile pentru elevi, limbă străină care este chiar cea vorbită nativ de 77 de milioane de locuitori ai lumii, cât și pentru cei in cazul carora franceza este doar a doua limbă străină studiată.

Cu un total de nouă cărți dedicate elevilor de clasa a cincea, oferta librăriei este una de care ar trebui să ții cont atunci când ai nevoie pentru a cumpăra un manual franceza clasa 5.
Oferta educațională provine de la edituri precum Cavallioti sau CD Press, Hachette, Humanitas, Litera, Rao, Corint, sau Booklet. Acesta manuale de limba franceza clasa 5 au fost publicate în perioada 2008-2018.
De reținut faptul că majoritatea manualelor beneficiaza de reduceri semnificative in perioadele de promotii.

Manualul pentru clasa a cincea de la editura Cavallioti, este dedicat acelor elevi care au ca primă limbă de studiu limba franceză. Manualul școlar publicat în 2013 și conceput de autoarele Mariana Popa și Angela Soare, se împarte în opt unități educaționale, cu trei exerciții sumative pentru a stabilii nivelul de cunoștințe al elevilor.
Cartea mai include, de asemenea o parte de gramatică și de vocabular, un mic dicționar pentru a-si însuși noi cuvinte, sau pentru a înțelege mai bine termenii din manual. Manualul oferă activități variate și exerciții destinate fixării și îmbogățirii cunoștințelor. Datorită faptului că este un manual L1, poate fi utilizat pentru clasele cu specific lingvistic în mod intensiv. Manualul acoperă scenarii didactice pentru unitățile de limbă și cuprinde jocuri distractive și materiale auxiliare.

Manualul școlar de limbă modernă franceză L2 pentru clasa a cincea de la editura CD Press, este conceput ca o poveste a unei familii francofone din România, surprinse în contexte familiare de viață, ilustrate unitar. Personajele și acțiunile lor fac parte din universul copiilor de 11-12 ani de astăzi și sunt amuzante. Cu ajutorul manualului elevii vor deprinde un vocabular actual iar pe parcursul celor 128 pagini intalnim o formă grafică atractivă și originală, fiind tiparit pe hârtie de foarte buna calitate.

Datorită suportului digital cu care vine acest manual, suport pentru activitatea de învățare interactivă, elevii de clasa a cincea se pot delecta cu o colecție de 80 de înregistrări audio de calitate.
În plus, CD-ul și manualul tipărit formează un tot unitar, de exemplu transcrierile înregistrărilor audio găsindu-se la finalul manualului.
Cartea este concepută de o echipă de autori cu o vastă experienta la catedră și în realizarea de materiale educaționale, profesorul de gradul I Ion Fărcășanu și Inspectoarea de limbi moderne, profesor grad I, Angela Gabriela Lăpădatu. Manualul este girat științific de prof. univ. emerit dr. Alexandra Cuniță, Universitatea din București.

Pentru o experiență autentică, elevii și profesorii pot achiziționa manualul pentru limba franceză Bien Joue 1 de la editura franceză Hachette.
Manualul este scris de autori francezi și îi va ajuta pe elevii care deja au o bază solidă de cunoștințe, să aprofundeze limba franceză cu ajutorul unor principii pedagogice occidentale.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.