HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Franceza clasa 5 anul scolar 2023-2024

  • 13 cărți

Manual Franceza clasa 5

 

Limba franceza, vorbita nativ aproximativ 77 de milioane de locuitori ai lumii, este acum mult mai accesibila elevilor de clasa a cincea cu ajutorul manualelor oferite de Libraria Delfin. Va aducem in oferta manuale pentru elevii care studiaza franceza ca prima sau a doua limba straina.

 

Unele materiale disponibile sunt insotite de manual digital franceza clasa 5 pe suport CD ce include continutul manualului in format fizic si aduce in plus numeroase activitati multimedia care vor diversifica activitatea la clasa. De asemenea, altele au alaturi si caiet de lucru, care intregeste manualul, fiind o completare foarte utila acestuia.

 

Oferta educationala contine manuale de la edituri precum Cavallioti sau CD Press, Hachette, Humanitas, Litera, Rao, Corint sau Booklet. Printre acestea, unele fiind insotite de manuale digitale franceza clasa 5, sunt:

                                             

- Limba Franceza, L2. Manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Gina Belabed

- Limba franceza. Manual pentru clasa V-A, Limba1 - Mariana Popa, Angela Soare

- Limba Franceza, limba moderna 2, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Doina Groza, Dan Ion Nasta

- Limba Franceza, limba moderna 2, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Ion Farcasanu, Angela-Gabriela Lapadatu

- Limba moderna 1. Limba franceza. Manual. Clasa a V-a - Raisa Elena Vlad

- Limba moderna 2. Limba franceza. Manual. Clasa a V-a - Elena Raisa Vlad, Mariana Visan

- Manual pentru Limba Franceza, clasa a V-a. Bien Joue 1 - Carla Gislon

- Limba Franceza L1. Manual pentru clasa a V-a - Mariana Popa

- Limba franceza, Manual pentru clasa V-a. Limba moderna 2 - Micaela Slavescu, Angela Soare


Manualul de limba franceza clasa 5 de la editura Cavallioti este dedicat acelor elevi care studiaza franceza ca prima limba straina. Manualul scolar a fost conceput de Mariana Popa si Angela Soare si se imparte in opt unitati, cu exercitii sumative pentru a stabilii nivelul de cunostinte al elevilor. Cartea mai include, de asemenea elemente de gramatica si de vocabular, un mic dictionar pentru ca elevii sa-si poata insusi noi cuvinte, sau pentru a intelege mai bine termenii din manual.

 

Manualul ofera activitati variate si exercitii destinate fixarii si imbogatirii cunostintelor. Pentru ca este un manual L1, poate fi utilizat pentru clasele cu specific lingvistic in mod intensiv. Manualul acopera scenarii didactice pentru unitatile de limba si cuprinde jocuri distractive si materiale auxiliare.

Manualul scolar de limba moderna franceza L2 pentru clasa a cincea de la editura CD Press este conceput ca o poveste a unei familii francofone din Romania, surprinse in contexte familiare de viata, ilustrate unitar. Personajele si actiunile lor fac parte din universul copiilor de 11-12 ani de astazi si sunt foarte amuzante. Cu ajutorul manualului elevii vor deprinde un vocabular actual, iar pe parcursul celor 128 pagini tiparite pe hartie de foarte buna calitate se foloseste grafica atractiva si originala.

Datorita suportului digital pentru activitatea de invatare interactiva ce insoteste acest manual digital clasa 5 Franceza, elevii se pot bucura de o colectie de 80 de inregistrari audio de calitate. CD-ul si manualul tiparit formeaza un tot unitar. De exemplu transcrierile inregistrarilor audio se gasesc la finalul manualului.


Materialul este conceput de o echipa de autori cu o vasta experienta in predare si in realizarea de materiale educationale: profesorul de gradul I Ion Farcasanu si inspector de limbi moderne, profesor grad I, Angela Gabriela Lapadatu. Manualul este girat stiintific de prof. univ. emerit dr. Alexandra Cunita, Universitatea din Bucuresti.Pentru o experienta speciala, elevii si profesorii pot achizitiona manual de franceza clasa 5 Bien Joue 1 de la editura franceza Hachette. Manualul este scris de autori francezi si ii va ajuta pe elevii deja cu baza solida de cunostinte sa aprofundeze limba cu ajutorul unor principii pedagogice occidentale.
 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.

 

✅ Ce includ manualele de Franceza clasa 5?

Manualele de Franceza clasa 5 includ elemente de gramatica si de vocabular, mici dictionare de cuvinte, exercitii sumative si activitati variate.

 

✅ Manual Franceza clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Franceza clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus numeroase activitati multimedia care vor diversifica activitatea la clasa, printre care inregistrari audio de foarte buna calitate.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Franceza clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0935 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.