Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Carti Bac Geografie 2020 – auxiliare avizate

  • 43 cărți
Geografia face parte din categoria materiilor care te pune in contact cu tot ce se intampla si ce se afla pe pamant. Fie ca este vorba despre locatia anumitor orase, altitudinea unor munti sau tipurile de clima, geografia este considerata ca o materie vie, complexa dar in aceleasi timp usoara. Trucul in a invata geografia este folosirea atlasului si, de asemenea, invatarea constanta a lectiilor. Geografia este si o materie prezenta la probele de Bacalaureat , iar acest lucru se datoreaza complexitatii acesteia. Elevii care sustin examenul de Bacalaureat la Geografie, deobicei promoveaza cu note destul de mari.
In cazul cartilor de bac pentru geografie, librariadelfin.ro a pregatit pentru elevii din Romania, o serie de manuale de la cele mai bune edituri din Romania. Toate cartile acestora vin la preturi si oferte avantajoase, potrivite pentru orice buzunar.

Un prim manual ce poate fi gasit pe librariadelfin.ro este publicatia editurii Gimnasium, intitulata “Bacalaureat 2020 - Geografie, Sinteze, Teste. Rezolvari”, autor Albinita Costescu. Lucrarea a fost evaluata aprobata pentru a fi utilizata in unitatile de invatamant preuniversitar de MEN prin Ordinul 3022/08 01 2018 si contine doua parti: sintezele continuturilor si evaluari la fiecare continut si teste finale si raspunsuri (100 teste si raspunsuri). Este un auxiliar didactic destinat pregatirii elevilor pentru examenul de Bacalaureat. Este o editie imbunatatita a lucrarii anterioare elaborate de autori. Cartea editurii Gimnasium reprezinta un util instrument de lucru pentru absolventii de liceu care aleg sa sustina examenul de bacalaureat la geografie dar si pentru cadrele didactice. Ea respecta programa de geografie pentru clasa a XII-a, precum si programa si modelele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat.

O alta carte ce poate fi achizitionata de pe librariadelfin.ro este “SPRINT catre BAC - Geografie - 20 de teste pentru BACALUREAT + bareme si rezolvari”, editura Delfin, autor Ciprian-Gabriel Sandor cuprinde 20 de modele de teste de geografie si baremele de evaluare si de notare corespunzatoare acestora, pentru examenul de Bacalaureat 2020, fiind in concordanta cu programa scolara in vigoare. Auxiliarul are o structura integrata si poate fi utilizata pentru pregatirea, autoevaluarea si/sau evaluarea candidatilor la examenul de Bacalaureat. Baremele de evaluare si de notare cuprind modele de raspunsuri, utile in fixarea, consolidarea si recapitularea cunostintelor necesare pentru examenul de Bacalaureat.

De asemenea, manualul “Pregatirea Examenului de Bacalaureat in 21 de saptamani. Geografie 2016”, autor C. Homegiu, A.V. Marin, de la editura Sigma se adreseaza filierelor teoretice, tehnologice si vocationale. Lucrarea contine: toate notiunile despre geografie conform programei scolare in vigoare; un mic dictionar de termeni geografici; o sectiune de sinteze teoretice; 21 de teste cu modele complete de rezolvare, care acopera toate continuturile din programa scolara realizata de M. E. C.S. si 11 subiecte ale sesiunilor nationale de examen  din anul 2013 pana in prezent.

Pe langa aceste carti de Geografie pentru bac, pe librariadelfin.ro veti gasi o multitudine de auxiliare scolare pentru toate materiile prin intermediul carora elevii se vor pregati pentru probele de Bacalaureat.
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.