Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba si literatura romana clasa 3 – manuale scolare

  • 20 cărți
Manualele de limba romana clasa a 3 a disponibile pe site-ul nostru sunt realizate in conformitate cu programa scoalara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. In categoria de limba si literatura romana clasa 3 se gasesc foarte multe manuale bine structurate care contin si editie digitala, la preturi foarte avantajoase. Manualele propuse pentru elevii de clasa a 3-a ajuta la dezvoltarea copilului, incurajeaza creativitatea si puterea de decizie. Fiecare manual si CD contine activitati, exercitii si probe de evaluare, puncte care contribuie la parcurgerea cu succes a materiei, si la o invatare mult mai usoara.

Limba si literatura romana clasa a 3 a

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale de limba romana clasa 3 la preturi foarte atractive, cum ar fi:
Limba si literatura romana. Manual - clasa a III-a sem I (contine CD cu manualul in format digital).

Acest manual este aprobat prin Ordinul Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, si este realizat pe baza programei scolare. Manualul cuprinde lectii despre receptarea de mesaje orale in diverse contexte de comunicare, interactiuni pentru gasirea de solutii la probleme, exercitii si evaluarea continutului unui text pentru a evidentia cuvinte-cheie si aspectele importante. Elevii vor invata definitia sunetului, a alfabetului, a cuvantului, si isi vor imbunatati considerabil vocabularul.

Limba si literatura romana clasa a III-a, partea I - Autor: Tudora Pitila
Manualul de limba romana clasa 3 este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin Ordinul Ministerului Educatiei Nationale. Fata de varianta tiparita a manualului, varianta digitala contine activitati multimedia de invatare. Elevii invata cum sa exploreze texte, cum se face prezentarea unei carti, isi imbunatatesc vocabularul, invata cum sa pronunte si sa scrie corect, si invata semnificatia proverbelor. In plus, in manual se gasesc puncte care ii invata pe copii planul simplu de idei, comunicarea prin gesturi si mimica, partile unei compuneri, redactarea unei compuneri, scrierea corecta a cuvintelor ia / i-a si iau / i-au, etc.

Alte manuale de limba si literatura romana clasa 3 disponibile pe site-ul nostru:

• Auxiliar pentru clasa a III-a - Limba si literatura romana - semestrul al II-lea
• Manual pentru clasa a III-a. Limba si literatura romana. Semestrul I si II (editie tiparita si editie digitala) - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca
• Limba si literatura romana manual pentru clasa a III-a, semestrul I (carte + CD) - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Oana
• Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a III-a (Semestrul I + Semestrul II) - Constanta Balan, Corina Andrei
• Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a III-a - Mihaela Bucinschi, Gabriela Dumitru
• Limba si literatura romana-Manual pentru clasa III-a (Minodora Platcu )

Limba romana clasa a 3 a

Pe parcursul clasei a 3-a elevii vor descoperi ce este textul literar si cel nonliterar, ce sunt povestirea (naratiunea) si poezia, cum se formuleaza o cerere familiara sau politicoasa, cum se formuleaza o solicitare, care este ortografia unor cuvinte, cum este alcatuita o carte, ce tipuri de carti exista, ce tipuri de litere se folosesc pentru scrierea cartilor, etc. Toate manualele disponibile pe site-ul nostru contin tot ceea ce este necesar pentru educatia elevului de clasa a 3-a, si pot fi achizitionate simplu si rapid, la preturi promotionale.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 3
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.