Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Fizica clasa 10 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 7 cărți

Manual fizica clasa 10

Manualele de fizica clasa a 10 a disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte atractive, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de fizica clasa 10 contribuie la dezvoltarea de competente cheie, si contin teme atractive, motivante si care permit o abordare flexibila pentru a sustine performanta si pentru a fi mult mai accesibile elevilor.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale de fizica clasa 10 concepute astfel incat elevii sa descopere pas cu pas tot ceea ce este nou, si sa invete materia intr-un mod cat mai placut. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale de fizica clasa a 10 a necesare oricarui elev:

• Manual Fizica pentru clasa a X-a - Autor: Doina Turcitu, Dan Oniciuc, Adrian Cernauteanu
• Manual fizica - clasa a X-a - Autor: Octavian Rusu, Liviu Dinica
• Fizica - Manual clasa a X-a - Autor: Constantin Mantea
• Fizica - Clasa 10 - Manual (Lb. maghiara) - Autor: Constantin Mantea

Manuale scolare  de fizica pentru clasa a 10 a

In manualele de fizica clasa 10 elevii vor intalni proiecte, experimente, probleme si desene care ii vor ajuta sa inteleaga fenomenele fizice. In timp ce parcurg materia, elevii vor aplica tot ceea ce invata, si vor dobandi interes si curiozitate, respect pentru tot ceea ce ii inconjoara si incredere in adevarurile stiintifice.

Manualele cuprind subiecte despre efectele fenomenelor fizice, elemente de matematica aplicata in fizica, tehnici folosite in investigatia stiintifica experimentala, cunostinte care duc la dobandirea abilitatilor de gandire critica, abordare creativa, intuitie si nu numai. Elevii invata sa utilizeze in siguranta unelte si instrumente, sa lucreze in echipa, sa rezolve probleme si sa respecte si sa aplice masurile de protectie a muncii si a mediului.

Carti fizica clasa a 10 a

Programa scolara cere sa se realizeze obligatoriu experimente si sa se rezolve probleme care fac parte din activitatile de invatare fundamentale. Elevii trebuie sa studieze amestecul a doua lichide care au temperatura diferita, precum si fierberea apei. In manualele de fizica clasa a 10 a se regasesc teme care ii indeamna pe elevi sa descopere caldura specifica a unui corp, sa determine rezistenta electrica a unei portiuni de circuit si puterea unui bec electric.

Toate manualele de fizica clasa a X a care sunt realizate pe baza programei scolare trebuie sa contina teme si subiecte care ajuta elevii sa dobandeasca competente si abilitati specifice, cum ar fi: analizarea fenomenelor care au loc intr-un calorimetru, explicarea principiului I al termodinamicii, identificarea marimilor fizice utilizate, aplicarea diferitelor legi, etc.

Manualele contin subiecte de termodinamica, motoare termice, legea lui Ohm si Kirchhoff, puterea si energia electrica, curentul electric si alternativ, transformator si aparate electrocasnice. Conform programei scolare, elevii vor sustine ore de teorie si practica, vor invata sa foloseasca aparatele din laborator si vor fi evaluati la finalul semestrului.

Asadar, pana la sfarsitul anului scolar, elevii trebuie sa invete ce este sistemul termodinamic, ce este un invelis adiabatic, ce este un calorimetru, ce este o transformare de stare de agregare, ce este un motor termic, cum se produce curentul electric continuu, ce este o retea electrica, sa calculeze frecventa de rezonanta si multe altele. Toate aceste informatii se regasesc in manualele disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.