Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Fizica clasa 10 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Manual Fizica clasa 10

 

Manualele de fizica clasa a 10 a disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte atractive, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualul de fizica clasa 10 contribuie la dezvoltarea de competente cheie, si contine teme atractive si motivante care permit o abordare flexibila pentru a sustine performanta si pentru a fi mult mai accesibile elevilor.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale de fizica clasa 10 concepute astfel incat elevii sa descopere pas cu pas tot ceea ce este nou, si sa invete materia intr-un mod cat mai placut. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manual fizica clasa 10 necesare oricarui elev:

• Manual Fizica pentru clasa a X-a - Autor: Doina Turcitu, Dan Oniciuc, Adrian Cernauteanu
• Manual fizica - clasa a X-a - Autor: Octavian Rusu, Liviu Dinica
• Fizica - Manual clasa a X-a - Autor: Constantin Mantea
• Fizica - Clasa 10 - Manual (Lb. maghiara) - Autor: Constantin Mantea

 

Manuale scolare de Fizica clasa 10

 

Intr-un manual de fizica clasa 10 elevii vor intalni proiecte, experimente, probleme si desene care ii vor ajuta sa inteleaga fenomenele fizice. In timp ce parcurg materia, elevii vor aplica tot ceea ce invata, si vor dobandi interes si curiozitate, respect pentru tot ceea ce ii inconjoara si incredere in adevarurile stiintifice.

Manualele cuprind subiecte despre efectele fenomenelor fizice, elemente de matematica aplicata in fizica, tehnici folosite in investigatia stiintifica experimentala, cunostinte care duc la dobandirea abilitatilor de gandire critica, abordare creativa, intuitie si nu numai. Elevii invata sa utilizeze in siguranta unelte si instrumente, sa lucreze in echipa, sa rezolve probleme si sa respecte si sa aplice masurile de protectie a muncii si a mediului.

 

Carte de fizica clasa 10

 

Programa scolara cere sa se realizeze obligatoriu experimente si sa se rezolve probleme care fac parte din activitatile de invatare fundamentale. Elevii trebuie sa studieze amestecul a doua lichide care au temperatura diferita, precum si fierberea apei. Intr-un  manual fizica clasa a 10 a se regasesc teme care ii indeamna pe elevi sa descopere caldura specifica a unui corp, sa determine rezistenta electrica a unei portiuni de circuit si puterea unui bec electric.

Toate manualele de Fizica clasa 10 care sunt realizate pe baza programei scolare trebuie sa contina teme si subiecte care ajuta elevii sa dobandeasca competente si abilitati specifice, cum ar fi: analizarea fenomenelor care au loc intr-un calorimetru, explicarea principiului I al termodinamicii, identificarea marimilor fizice utilizate, aplicarea diferitelor legi, etc.

Manualele contin subiecte de termodinamica, motoare termice, legea lui Ohm si Kirchhoff, puterea si energia electrica, curentul electric si alternativ, transformator si aparate electrocasnice. Conform programei scolare, elevii vor sustine ore de teorie si practica, vor invata sa foloseasca aparatele din laborator si vor fi evaluati la finalul semestrului.

Asadar, pana la sfarsitul anului scolar, elevii trebuie sa invete ce este sistemul termodinamic, ce este un invelis adiabatic, ce este un calorimetru, ce este o transformare de stare de agregare, ce este un motor termic, cum se produce curentul electric continuu, ce este o retea electrica, sa calculeze frecventa de rezonanta si multe altele. Toate aceste informatii se regasesc in manualele disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.

✅ Ce include un manual de Fizica clasa 10?

Manualele de Fizica clasa 10 includ capitole despre efectele fenomenelor fizice, elemente de matematica aplicata in fizica, folosite in investigatia stiintifica experimentala. Elevii afla si despre echipamente pe care se folosesc in experimente si cum sa le utilizeze in siguranta.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Fizica clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Fizica clasa 10 respecta programa scolara?

In oferta Librariei Delfin se gasesc numai manuale de Fizica clasa 10 conforme cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.0939 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.