Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Educatie fizica clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 5 cărți
Un manual reprezinta inima activitatilor scolare si o parte critica a educatiei, fiind necesar atat in clasa, cat si acasa. Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, parintilor si profesorilor manuale scolare de educatie fizica de clasa a cincea aprobate de Ministerul Educatiei.

Oferta de educatie fizica clasa a 5 a a librariei on-line este acatuita din sapte astfel de carti scolare, provenite de la editurile CD Press, Editura Didactica si Pedagogica si Litera. Toate manaulele sunt moderne, contin o grafica de exceptie, avand pagini aerisite, dar in acelasi timp pline de informatii utile pentru elevi, fiind de asemenea, aprobate de Ministerul Educatiei Nationale si sunt conforme cu programa scolara analitica aflata in vigoare.

Parintii se pot intreba, oarecum confuzi, la ce foloseste un manual de educatie fizica. Putem spune doar ca Manualul este cel mai important instrument de predare, fiind in acelasi timp un ghid de organizare eficienta a procesului de invatare. Un manual de sport este folositor pentru elevi atat ca instrument general de formare de cunostinte teoretice, cat si atunci cand conditiile meteorologice, sau alte deficiente, impiedica desfasurarea in aer liber a orelor de sport.

Editura CF Press vine cu un manual care a fost declarat castigator in cadrul licitatiei organizate de Ministerul Educatiei Nationale in iulie 2017. Cartea este creata de doi profesori cu o vasta experienta la catedra, Petrica Dragomir, Secretar Stiintific al Comisiei Nationale pentru Educatie Fizica si Sport si Titel Iordache, inspector scolar pentru educatie fizica si sport ISJ Ilfov din anul 1999. Manualul pune la dispozitia elevilor solutii metodice care completeaza actiunile didactice realizate la clasa cu peste 300 de imagini, peste 75 de descrieri ale succesiunii metodice a principalelor procedee tehnice si actiuni tactice, peste 30 de secvente video, cu ajutorul manualului in varianta digitala. Peste 50 de idei de jocuri dinamice si stafete descrise pe intelesul elevilor sunt incluse in varianta digitala a manualului. Manualul este insotit si de Ghidul Profesorului.

Editura Litera vine cu un pachet de trei carti pentru a acoperi atat nevoile generale de invatare a disciplinei, cu ajutorul unui manual de educatie fizica si sport, cat si cele specifice, cu doua manuale cu continut nisat, unul de fotbal, altul de atletism. Toate aceste trei manuale au obtinut punctaj maxim la licitatia organizata de MEN in 2017.

Manualele de educatie fizica clasa 5 al editurii Litera sunt elaborate de catre un grup de autori, alcătuit din profesori cu bogată experiență profesională, impunandu-se prin printr-un design plăcut și funcţional, original și modern, care contribuie la stimularea și facilitarea învățării. Manualele se evidentiaza, de asemenea, prin grafica bine realizată si construcția textului sub forma interogației. Manualele contin si editii digitale, pe CD, care contin exerciții interactive, jocuri educaționale, animații, filme și simulări.

Un manual foarte bine realizat este si cel al editurii Didactice si Pedagogice. In cele 140 de pagini ale cartii, colectivul de sase autori, a reusit sa inglobeze toate informatiile teoretice necesare intr-un mod neintimidant pentru elevi, cu ajutorul a doi prieteni imaginari, Laura si Laur. Cei doi ii vor indruma pe elevii de clasa a cincea sa deprinda cunostinte teoretice si practice, abilitati si aptitudini legate de educatia fizica. Si acest manual contine o editie digitala, cu imagini, videoclipuri si jocuri interactive care ii va stimula pe cei mici sa participe la cat mai multe activitati sportive, in vederea propriei dezvoltari fizice armonioase.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.
Created in 0.2197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.