Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Engleza Clasa 9 pentru 2022-2023 | LibrariaDelfin.ro

  • 8 cărți

Manual engleza clasa 9

 

Manualele pentru invatarea limbii engleze la nivelul clasei a noua prezinta notiuni pentru diverse niveluri de studiu, fie ca engleza este prima limba straina L1 sau este L2 ori L3. De asemenea, unele manuale sunt construite in stadii de invatare numite Stage 7, Stage 8 sau Stage 9. Unele manuale mentioneaza doar ca sunt adresate unor anumite filiere de studiu precum Arte si Meserii.

 

Pentru toate acestea puteti gasi un manual engleza clasa 9 potrivit pe Libraria Delfin, iar o parte din titlurile oferite sunt:

 

- Going for Gold Upper Intermediate-Coursebook, Manual pentru limba engleza clasa a IX-a - Richard Acklam, Araminta Crace

- Click on 2, Manual pentru limba engleza, clasa IX-a, Limba moderna 3 - Virginia Evans

- Cambridge Lower Secondary English as a Second Language, Student’s Book: Stage 9 - Anna Cowper and Rebecca Adlard

- Cambridge Lower Secondary English as a Second Language, Student’s Book: Stage 8 - Anna Osborn

- Limba engleza, Manual pentru clasa a IX-a, Limba moderna 2 - Ecaterina Comisel

- Manual Limba engleza L2, clasa a IX-a - Radu Balan

- Manual Limba engleza, clasele a IX-a si a X-a Scoli de Arte si Meserii - Viorica Focseneanu

 

De asemenea, editurile care au publicat un manual de engleza clasa 9 sau mai multe pentru diferite niveluri de studiu sunt recunoscute pentru calitatea materialelor: Longman pearson ELT, Collins, Express Publishing, Corint, Didactica si Pedagogica.

 

Aceste materiale se recomanda ca fiind foarte accesibile, pe inteles, bogat ilustrate, care invita la studiu si la discutii. Printre autorii acestora se numara unii cu experienta bogata in redactarea de  carte engleza clasa 9 si pentru alte niveluri (Richard Acklam, Virginia Evans).

Obiectivele urmarite de manualele mentionate sunt dezvoltarea abilitatilor de vorbire, citire, scriere, ascultare. Prin urmare, elevii pot astfel sa isi antreneze gandirea critica si sa isi exprime parerea in legatura cu o varietate de subiecte de discutie.

 

Prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane cu exercitii, redactare de paragrafe, activitati de proiect, sectiuni de pronuntie, studierea limbii engleze este foarte placuta si se evita monotonia care poate sa departeze elevii de studiu.

 

In oferta sunt si manuale precum carte de engleza clasa 9 Going for Gold Upper Intermediate-Coursebook, Manual pentru limba engleza clasa a IX-a - Richard Acklam, Araminta Crace care se adreseaza nu numai elevilor, ci poate fi folosit si de cei de alte varste care studiaza limba engleza la acest nivel.

 

De asemenea, unele dintre carti de engleza clasa 9 sunt recomandate de Cambridge Assessment International Education pentru pregatire in sustinerea examenului international de limba engleza Cambridge.

 

Toate manualele de respecta si programa scolara in vigoare, aprobata de Ministerul Educatiei.

 

Fie ca sunteti in cautare de manual de limba engleza sau de alte manuale scolare clasa 9, Libraria Delfin este locul in care veti gasi toate manualele de care aveti nevoie.

 

✅ Ce includ manualele de Engleza clasa 9?

 

Manualele de Engleza clasa 9 includ notiuni adaptate nivelului de studiu, fie L1, L2, L3 ori pentru Scoli de Arte si Meserii. Pe baza acestor nivele de competente, material din cursuri este adaptata pentru a ajuta elevii sa invete limba engleza.

 

✅ Ce edituri au publicat manuale de Engleza clasa 9?

 

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Engleza clasa 9 de la edituri cunoscute precum Longman Pearson, Corint, Didactica si Pedagogica, Express Publishing.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Engleza clasa 9?

 

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1586 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.