Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Germana clasa 10 pentru anul scolar 2023-2024

  • 10 cărți

Germana clasa 10

 

Manualele de Germana clasa 10 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt aprobate de Ministerul Educatiei. Toate manualele pot fi achizitionate din libraria noastra online, la preturi foarte atractive. Cu ajutorul acestor manuale limba germana, elevii vor dezvolta competente de comunicare si interactiune in limba germana, si vor reusi sa produca mesaje corecte, atat oral cat si in scris.

Elevii vor invata sa faca schimb de idei si sa lucreze in echipa, in timp ce isi dezvolta interesul pentru cultura si limba germana. Aceasta disciplina isi propune sa ajute elevii sa constientizeze rolul limbii germane pe piata internationala si a muncii, iar manualul de Limba germana clasa 10 este intrumentul perfect de invatare, deoarece contine toate informatiile necesare pentru nivelul lor. Mai jos puteti vedea titluri de carti limba germana clasa 10 disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

• Manual de germana L1 - clasa a X-a - Autor: Gheorghe Nicolaescu - Editura: Didactica si Pedagogica. Acest manual este castigator al licitatiei M006 organizata de MEC in 2005.

Manualul de germana clasa 10 este conceput in asa fel incat sa ajute elevii sa dezvolte abilitati de limba, punandu-le la dispozitie activitati si scenarii care au relevanta in viata reala. Manualele isi propun sa ofere flexibilitate studentilor, si contin teme si texte care ii ajuta sa se concentreze atat pe partea orala cat si pe partea scrisa a disciplinei.

 

Carti de Limba Germana clasa 10

 

Manualele de Germana clasa 10 contin texte autentice, conversatii, texte descriptive si narative, si teme care presupun descrierea unor activitati, atat oral cat si in scris. Conform programei scolare, elevii trebuie sa invete pe parcursul anului scolar sa descrie obiecte, persoane, sa scrie mesaje, sa completeze formulare, sa faca prezentari orale, sa traduca texte din diferite domenii de interes folosind dictionarul, si inclusiv sa citeasca articole sau fragmente din articolele de presa. Toate aceste subiecte ajuta elevii sa participe la interactiuni verbale, sa redacteze mesaje si scrisori, sa ceara informatii care ii ajuta sa se orienteze in spatiu, sa ofere detalii despre propria persoana si anumite activitati, folosind dialoguri simple.

Elevii trebuie sa parcurga la Limba germana clasa 10 teme din domeniul personal precum relatii in familie si comportament social, viata personala, activitati de grup si interese; teme din domeniu public precum probleme economice, politice, sociale, tarile germanofone si datinile acestora; teme din domeniul ocupational precum activitati si viitor profesional; teme din domeniul educational precum viata culturala, limbajul mass-media, functiile limbii, etc.

Pe parcursul clasei a 10-a elevii vor invata sa comunice la telefon in limba germana, sa participe la interviuri, sa solicite si sa ofere informatii generale, sa descrie si sa identifice obiecte si persoane, sa-si exprime acordul, dezacordul, emotiile si dorintele, etc.

Pe langa aceste acte de vorbire, elevii vor invata notiuni de gramatica, elemente fonetice si lexicale, timpurile verbale, pronumele, prepozitia, articolul, substantivul, atributul, conjunctii si diateze, numeralul ordinal, exprimarea datei, etc. Toate aceste teme si subiecte se regasesc in manuale limba germana clasa 10, si sunt sugerate de programa scolara. Toate manualele disponibile pe site-ul nostru sunt avizate de Ministerul Educatiei, si au preturi avantajoase.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 10 a
Created in 0.1437 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.