Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Limba Romana clasa 5 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 16 cărți

Manuale Romana clasa 5

Limba si literatura romana reprezinta una dintre disciplinele importante ale programei scolare, aceasta fiind obligatorie in cadrul examinarii nationale, cat si in cadrul bacalaureatului.
Competentele dobandite pe parcursul anului scolar vor fi supuse unei evaluari finale, astfel incat elevii isi vor cunoaste nivelul relevant de cunostinte. Rolul acestei materii de studiu este acela de a-i aduce pe elevi la un nivel bun de cunoastere a limbii romane, aspect ce le va fi de folos pe parcursul intregii vieti, putand conditiona chiar si succesul profesional de mai tarziu.

Manualele de limba romana clasa a 5 a vor avea un rol determinant atât în implementarea programei de studiu, cât și în creșterea implicarii elevilor în procesul didactic, ceea ce va favoriza asimilarea rapidă a cunostintelor, precum și creșterea inclinarii către studiul indivdual al operelor literare importante, aspect determinant al dezvoltarii culturii elevilor.
Ne dorim ca toți elevii sa beneficieze de manuale potrivite, deoarece cele necorespunzatoare nu le vor oferi o motivatie suficienta, contribuind la instaurarea apatiei în rândul acestora, precum și la aparitia analfabetismului functional.

Prin utilizarea unui manual limba romana clasa 5 potrivit, procesul de invatare va fi cu mult simplificat, bazandu-se pe înțelegerea sensului intrinsec al expresiilor, precum și pe favorizarea dezvoltarii judecatilor și a parerilor critice asupra operelor literare studiate. Invatarea mecanica va fi combatuta prin incurajarea redactarii de eseuri relevante, pe baza unor cărți citite complet, care sa aiba continut unic și bogat.
Exercitiile de la sfârșitul fiecarei lecții parcurse, sunt menite sa fixeze cunostintele acumulate, astfel încât elevii vor începe sa stăpânească eficient elemenele limbii romane.

Un manual limba romana clasa 5 va conține o colecție imprtanta de texte suport, tabele, grafice și gile, cu scopul de a ordona eficient procesul de invatare structurat secvential, fapt ce asigura fixarea eficienta a cunostintelor, precum și dezvoltarea creativitatii.
În scopul alinierii eficiente la normele și tendintele calitative ale invatamantului modern european, aceste manuale vor conține si un suport digital de curs, furnizat sub forma unui compact disc, care va usura atât munca de predare, cât și cea de studiu a elevilor.
Fiecare manual romana clasa 5 din aceasta categorie va fi aprobat de către Ministerul Educatiei, fiind în conformitate cu ordinul 3393 din data de 28.02.2017, privind aprobarea programelor scolare, fiind practic garantata posibilitatea utilizarii acestora atât în școlile de stat, cât și în cele private.

Calitatea continutului va fi desavarsita, garantata de către editurile cu renume prezente în cadrul aceastei categorii, printre care putem enumera: Intuitext, Art Grup Educational sau Litera.
Atât copertile cât și paginile manualelor comercializate de către Libraria Delfin, vor fi de cea mai buna calitate, fiind rezistente la uzura prematura, devenind astfel disponibile pentru mai multe generații de elevi.

Printre autorii acestor manuale, putem mentiona personalitati de marca, care au lăsat o contribuție insemnata la dezvoltarea acestui domeniu, putend enumera nume ca: Catalina Popa, Mariana Norel sau Peru Bucuresciu.

Va recomandam utilizarea manualelor scolare de clasa a 5 a prezente in aceasta categorie, deoarece acestea faciliteaza un traseu lin prin universul disciplinei limba și literatura romana, propunand explorarea acestuia, utilizand eficient elementele specifice varstei copiilor de clasa a 5-a.

Manualele de Limba Romana clasa a 5 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de limba romana pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 5 a implementata de Ministerul Educatiei.

Manualele scolare in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

In cat timp se pot livra manualele de romana pentru clasa a 5 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.095 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.