HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Limba si literatura romana clasa 5 anul 2023-2024

  • 21 cărți

Manual Limba Romana clasa 5

 

Limba si literatura romana este una dintre disciplinele importante ale programei scolare, aceasta fiind si proba obligatorie la examinarilor nationale. Competentele dobandite pe parcursul anului scolar vor fi supuse, de asemenea, evaluarilor semestriale si finale.

 

Un manual romana clasa 5  bine realizat va avea un rol determinant in implementarea programei de studiu si in cresterea implicarii elevilor în procesul didactic. Acestea vor favoriza asimilarea rapida a cunostintelor si studiul individual al operelor literare importante.

 

Prin utilizarea manualelor de limba si literatura romana clasa 5 potrivite, procesul de invatare va fi cu mult simplificat, fiind axat pe dezvoltarea abilitatii de exprimare a parerilor critice asupra operelor literare studiate. Invatarea mecanica va fi inlocuita de incurajarea redactarii de eseuri relevante care sa aiba continut unic si bogat, dezvoltate pe baza unor opere citite complet. In plus, exercitiile de la sfarsitul fiecarei lectii parcurse sunt menite sa fixeze cunostintele acumulate, astfel incat elevii vor incepe sa stapaneasca eficient elemenele limbii romane.

 

Printre obiectivele manualelor din gama oferita pe Libraria Delfin sunt acelea de a starni elevilor curiozitatea, a le dezvolta creativitatea, gandirea critica si sensibilitatea pentru frumos. Manualele limba romana clasa 5 conțin texte suport, tabele, grafice și grile, cu scopul de a structura secvential procesul de invatare, ceea ce asigura fixarea cunostintelor, precum și dezvoltarea creativitatii.

 

In scopul alinierii eficiente la normele si tendintele calitative ale invatamantului modern european, unele manuale contin si suport de curs digital, furnizat sub forma unui CD, care va usura munca de predare a profesorilor si pe cea de studiu a elevilor. Manualele digitale pot fi folosite la clasa cu ajutorul proiectoarelor si fac lectia distractiva si interesanta.

 

Fiind structurate pe baza programei scolare, un manual clasa 5 romana este axate pe: comunicarea orala, lectura, redactare, elemente de constructie a comunicarii, elemente de interculturalitate. De asemenea, metodele didactice de predare-invatare sunt majoritatea activ-participative deoarece incurajeaza implicarea si lucrul in echipa, de exemplu oferind propuneri de dezbatere.

 

Din punct de vedere al evaluarii, aceasta se va face prin metode moderne, diverse. Cele folosite sunt referatul, proiectul, portofoliul si autoevaluarea, dar si testele tip PISA-PIRLS.

 

Din titlurile de manual clasa a 5 a romana recomandate de Librariei Delfin fac parte:

  • Limba si literatura romana Manual pentru clasa a V-a. Contine CD - Mihaela Daniela Cirstea, Ileana Sanda, Viorica Avram, Alexandra Dragomirescu
  • Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a - Marilena Pavelescu, Cristina-Florina Mihai
  • Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a - M. Iancu
  • Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a - Maria Emilia Goian
  • Limba si literatura romana. Manual clasa a V-a. Contine editie digitala - Mihaela Daniela Cirstea
  • Manual pentru Limba si literatura romana clasa a V-a, inclusiv varianta digitala - Catalina Popa
  • Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a. Contine varianta digitala - Cristian Moroianu (coordonator), Ioana Revnic, Iolanda Iacob, Isabella Ionita
  • Limba si literatura romana. Manual clasa a V-a. Contine editia digitala - Mimi Gramnea Dumitrache

 

Calitatea continutului este desavarsita la fiecare material in parte, fiind garantata si de catre editurile cu renume prezente aceasta categorie. Gasiti manual limba romana clasa 5 editura Intuitext, Art Grup Educational sau Litera. Experienta didactica extrem de valoroasa a autorilor este valorificata in manualele pe care le gasiti pe Libraria Delfin. Printre autorii se numara autori importanti care au contributie semnificativa in domeniu, printre care Catalina Popa, Mariana Norel sau Peru Bucuresciu.

 

Din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate manualele in format fizic, copertile si paginile sunt de cea mai buna calitate, fiind rezistente la uzura prematura, astfel incat vor fi disponibile pentru mai multe generatii de elevi.

 

Nu in ultimul rand, oferta Librariei Delfin include si materiale in limba maghiara.

 

✅ Ce includ manualele de Limba si literatura romana clasa 5?

Manualele de Limba si literatura romana clasa 5 contin texte suport, grafice si exercitii la finalul fiecarei lectii si propuneri de eseuri pe baza operelor studiate la clasa si citite integral de catre elevi. Manualele sunt axate pe comunicarea orala, lectura, redactare, elemente de constructie a comunicarii, elemente de interculturalitate.

 

✅ Manual Limba si literatura romana clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Limba si literatura romana clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, menit sa usureze predarea la clasa si studiul individual al elevilor.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba si literatura romana clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0975 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.