De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Limba si literatura romana, pentru scolile si sectiile cu predare in limba Maghiara. Manual clasa a 5-a - Maxim Andreia Nicoleta

Limba si literatura romana, pentru scolile si sectiile cu predare in limba Maghiara. Manual clasa a 5-a - Maxim Andreia Nicoleta
thumb
PRP: 41,50 lei (-24,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,13 lei
Diferență: 10,37 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786306526086
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 136
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Cinci motive pentru a alege manualul:

1. Este un manual caracterizat prin accesibilitatea informatiilor teoretice, precum si prin coerenta si diversitatea exercitiilor, care respecta principiile didacticii generale si specifice.

2. Exercitiile si textele suport vizeaza formarea deprinderilor de comunicare orala si scrisa.

3. Textele respecta particularitatile de varsta si cele psihopedagogice ale elevilor bilingvi.

4. Textele literare apartin literaturii romane, maghiare si universale, fiind selectate pe principiul relevantei estetice din diverse epoci literare. Teoria si exercitiile sunt relevante din punct de vedere al gramaticii contrastive.

5. Finalitatea urmarita prin oferta de continut a manualului consta in formarea unui individ bi(multi)lingv, utilizator eficient al limbii romane. Predarea-invatarea limbii romane nematerne si a literaturii romane pentru elevul din scolile/ sectiile cu predare in limba maghiara presupune o perspectiva specifica asupra proiectarii procesului didactic cu accent pe specificul psihopedagogic al individului bilingv din diverse medii, fie izolate lingvistic, fie din diaspora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5482 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.