Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Chimie clasa 11 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 14 cărți

Manual scolar chimie clasa 11

Manualele de chimie clasa 11 sunt realizate in conformitate cu programa scolara in vigoare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele de chimie clasa a 11 a disponibile pe site-ul nostru, pot fi achizitionate simplu si rapid, la preturi foarte accesibile. Programa scolara presupune ca aceasta disciplina sa fie structurata pe formarea de competente.
Astfel, manualele de chimie clasa 11 se concentreaza pe formarea personalitatii elevului. Competentele generale presupun ca elevii sa fie capabili sa explice anumite fenomene si procese chimice, sa investigheze reactia unor substante sau sisteme chimice, sa rezolve probleme si sa formuleze explicatii, si sa evalueze consecintele proceselor precum si actiunile produselor chimice asupra mediului.
 
Manual chimie clasa a 11 a
 
Manualul de chimie ajuta elevii sa inteleaga fenomenele si procesele, sa cunoasca substantele chimice, sa efectueze experimente, sa afle informatii despre proprietatile fizice si chimice, si sa isi evalueze cunostintele rezolvand exercitiile, testele si problemele prezente in manual. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale chimie clasa 11 disponibile in libraria noastra online, la preturi promotionale:
  • Chimie (C3) - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Luminita Vladescu
  • Chimie(C1)- Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ioan Baciu, Dan Bogdan, Stefan Tomas
  • C1 Manual Chimie clasa 11 (Limba Maghiara) - Autor: Ion Baciu, Dan Bogdan, Stefan Tomas
  • Chimie (C1) -Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Mircea Iovu
  • Chimie- Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ionela Alan
  • Manual de chimie - clasa a XI-a - Autor: Georgeta Tanasescu, Adalgiza Ciobanu
  • Chimie C1 - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Sanda Fatu, Cornelia Grecescu, Veronica David, Valeria Lupu
  • Chimie C2 - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Veronica David, Sanda Fatu, Cornelia Grecescu
  • Chimie C3 - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Veronica David, Cornelia Grecescu, Sanda Fatu
Manuale de chimie pentru elevii de clasa a XI-a
Manualele de chimie sunt bine structurate si contin teme precum: Izometria compusilor organici, Izomerie optica, Randament, Acizi si baze organice, Conversie, Reactii ale compusilor organici, Compusi cu importanta biologica, Clase de compusi organici, Notiuni de biochimie, Protectia mediului, Exercitii recapitulative si Raspunsuri.
 
Manualele trateaza subiecte de chimie organica, si anume reactiile si tipuri de reactii organice - substitutie, aditie, eliminare, transpozitie, precum si clase de compusi organici - compusi halogenati, fenoli, amine, compusi carbonilici, sau compusi naturali - zaharide, aminoacizi, proteine si acizi nucleici. Elevii invata sa defineasca, sa denumeasca si sa clasifice aminoacizii, acizii nucleici, invata despre reactiile de substitutie, aditie, eliminare, transpozitie, importanta anumitor reactii si produsi, si despre ADN si ARN.
 
Manualele contin imagini ale moleculelor, scheme si fotografii realizate in laboratorul de chimie si nu numai. In plus, in manuale se regasesc probleme si exercitii, exemple de experimente si teste de evaluare, care contribuie la o invatare mai facila. Informatiile din manuale sunt alese cu grija, astfel incat sa stimuleze interesul elevilor, si sa le ofere sansa sa dezvolte o pasiune pentru chimie.
 
Elevii de clasa a 11-a vor realiza proiecte individuale si de grup, vor efectua experimente in laborator, vor compara compusi din punct de vedere al caracterului acido-bazic, vor stabili strategii de rezolvare a anumitor probleme alegand alternativa corecta, se vor familiariza cu normele de protectie si vor manifesta respect fata de argumentatia stiintifica.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.