De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Colectia Matematica pentru toti | Libraria Delfin

  • 15 cărți

Matematica pentru toti

      Viata intotdeauna ne va pune in fata unui calcul matematic, asa ca nu lasa sa treaca aceasta materie pe langa tine fara a incerca sa-i deslusesti misterele. Matematica se invata inca din ciclul primar, se contiunua in ciclul gimnazial, iar in functie de profilul sau specializarea pe care ti-o alegi sa o urmezi la liceu, te vei mai confrunta sau nu cu problematicile ei. Important este, totusi, ca atunci cand in programa scolara, matematica este o materie obligatorie, sa te focusezi asupra intelegerii ei, intrucat vei avea doar de castigat mai tarziu.

 

       Studierea unei astfel de materii contribuie semnificativ la dobandirea unor valori, atitudini si competente, ceea ce va va ajuta pe voi, elevii fiind acum, să va integrati in societatea zilelor noastre, oferindu-va vaste oportunitati profesionale. De asemenea, matematica va va oferi posibilitatea de a  va dezvolta o gandire deschisa, o mai mare capacitate de concentrare, precum si spirit de obiectivitate. Veti ajunge sa intelegeti prin intermediul matematicii multe concepte si idei, datorita antrenarii unei gandiri logice.

 

        Dar pentru ca stim ca matematica nu este una dintre cele mai usoare discipline, noi, echipa Delfin, am cautat sa va aducem in atentie un set complex de auxiliare de matematica pentru diferite nivele, clase si specializari, care sa va ajute in procesul vostru de invatare.

 

        Toate auxiliarele de matematica prezente in colectia mate pentru toti, in libraria noastra online, care se afla doar la un click distanta de dumneavoastra, au un continut teoretic, insotit, bineinteles, de unul practic. Acestea urmaresc, pas cu pas, continuturi care trebuie asimilate de catre elevii clasei a VIII-a, a XI-a, respectiv a XII-a, fiind iîn conformitate cu cerintele curriculumului. De asemenea, resursele didactice regasite la noi beneficiaza de avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii.

 

Ce culegeri si sinteze sunt cuprinse in Colectia matematica pentru toti de la Delfin?

 

In colectia mate pentru toti exista Broșura specială pentru Matematică - Evaluare Nationala 2021. Clasa A VIII-A , cu raspunsuri, indicatii, solutii si comentarii, redactata de Artur Balauca, Mariana Ciobanasu și Ioan Ciobanasu, cartea fiind aparuta in anul 2020 la editura Taida.

 

Cele trei ghiduri de pregatire pentru Bacalaureat, aparute la editura Delfin, sunt dedicate celor care urmează profile de mate-info, stiintele naturii sau profil tehnologic.De asemenea, tot la editura Delfin sunt la dispozitia ta culegerile de simulare Bacalaureat, clasa a XI-a, tehnologic, științele naturii și mate-info. Aceste simulari respecta prezentarea subiectelor de la examen, oferind o apropiere de atmosfera reala de examinare, pentru o mai buna acomodare a elevilor cu structura examenului, cu materia ceruta si modul de abordare al Bacalaureatului.

 

„30 de variante de teste pentru Bacalaureat 2020 - dupa noul model - Matematica M_mate-info - Simulare - Recapitularea materiei in teste grila - cu bareme si sugestii de rezolvare”  este un alt volum foarte util, de la Editura Delfin, in sprijinul elevilor care se pregastesc sa sustina examenul de bacalaureat.

 

Lucrarile editate de Delfin sustin pregatirea elevii din clasele terminale de liceu, profil real sau uman, pentru a ajuta intelegerea si aprofundarea notiunilor de matematica. Fiecare volum este redactat de profesori cu mare experienta didactica. Cartile au nivele nivele de dificultate diferite, de la cele standard pana la nivele avansate pentru concursuri si olimpiade de matematica.

 

Culegerile cuprinse in colectia Matematica pentru toti de la editura Delfin se pot folosi atât pentru evaluarea cunostiintelor, pregatirea tezelor si examinarilor, dar si pentru aut0-evaluare a elevilor, pentru teze si examene la clasa XI-a si XII-a, pe parcursul anului scolar.

 

 Sintezele contin bareme de notare, teste rezolvate, sugestii de redactare a materialelor pentru examen.Prezentate detaliat, problemele sunt insotite de metode de solutionare, raspunsuri corecte si ajuta la abordarea cat mai corecta a problemelor propuse pentru pregatirea bacalaureatului.

 

Ce avantaje aduc manualele si cartile din colectia Matematica pentru toti – editura Delfin?

 

         Cartile și manualele auxiliare sunt instrumente valoroase pentru studiul matematicii, care pot fi folosite cu succes de elevii care isi pregatesc examenul de bacalaureat, ca ghid de pregatire, dar și de profesorii care doresc sa asigure o instruire de calitate, cat mai buna, la indemana elevilor de liceu. Fiecare auxiliar din colectie contribuie la aprofundarea notiunilor de matematica. Totodata, culegerile din sectiunea mate pentru toti contin probleme si exercitii rezolvate, pe care elevul le poate lua drept model, informatii recapitulative, exercitii si probleme pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor, teste de evaluare si chiar rezolvari detaliate pentru aplicatiile propuse, pentru ca elevul sa inteleaga mecanismul de rezolvare.

 

Problemele prezente in manuale sunt structurate pe diferite grade de dificultate, iar elevii învata modalitati diferite de solutionare.  Unele notiuni sunt insotite, chiar, de exemple cotidiene intocmai pentru a favoriza întelegerea acestora de către elevi. Nu exista exercitiu in aceste auxiliare care sa nu poata fi tratat de elev.

 

Intrucat, asa cum denumirea sectiunii o spune, matematica pentru toti, s-a urmarit utilizarea unui limbaj corect, coerent, lizibil, care sa faciliteze o intelegere cat mai buna a sarcinilor de lucru. Pe langa acest lucru, aplicatiile din aceste auxiliarea urmaresc cu exactitatea notiunile teoretice pe care elevii de clasa a VIII-a, care se pregatesc de Evaluarea Nationala, respectiv cei de clasa a XII-a, care se pregatesc de Bacalaureat, trebuie sa si le insusiasca, sa le exerseze si sa invete sa le aplice.

 

        Lucrand cu aceste auxiliare, elevii vor recepta mai usor noile informatii. Astfel ca, indiferent de profilul urmat, pe site-ul librăriei Delfin, veți găsi instrumentul-didactic potrivit, fie in vederea pregatirii pentru Evaluarea Nationala, fie penttru Bacalaureat. Pentru a avea o idee și mai clară despre aceste variante, vă rugăm să accesați link-ul atașat, mai sus, în descriere.

Created in 0.1591 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.