Manuale si auxiliare
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Portofoliul de evaluare formativa - Matematica, clasele IX-XII - Maria Popescu

Portofoliul de evaluare formativa - Matematica, clasele IX-XII - Maria Popescu
-50%
Preț: 14,85 lei
29,70 lei (-50%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930120
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 432
Format: 20x26

DESCRIERE

 
Portofoliul de Evaluare Formativa la matematica, clasele IX-XII este realizat sub forma unei „mape de teste”, acestea putand fi corectate, detasate si indosariate, oferind astfel posibilitatea elevilor de a urmari evolutia personala pe parcursul celor 4 ani de studiu.
 
Portofoliul este conceput pentru a fi util atat elevilor din clasele IX-XI oferindu-le o recapitulare la sfârșitul fiecărei unități de învățare, cat și elevilor din clasa a XII-a cărora le oferă posibilitatea unui parcurs personalizat de recapitulare.
 
Lucrarea acopera cele 3 profile, fiind structurata pe unitati de invatare. Fiecare test are doua variante: varianta A este dedicata profilelor M_mate-inf & M_st-nat și varianta B,  profilelor M_st-nat & M_tehnologic.
 
Structura testelor:
  • Partea I are 9 itemi de fixare/exersare;
  • Partea a II-a are câte 3 itemi cu câte 3 subpuncte de aprofundare (adaptate conform competențelor din programa școlară și implicit celor din programa de bacalaureat);
 
Modelele de testare pentru cei patru ani de studiu cuprind atat o rubrica de evaluare, pentru profesori, cat si una de autoevaluare, destinata elevilor.
 
Lucrarea nu este „inca o carte de matematica”, ci isi propune sa incurajeze exersarea „efortului” de a descoperi elementele esentiale ale materiei, nu doar exersarea din dorinta de a obtine nota maxima.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.153 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.