Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Fizica clasa 9 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 7 cărți

Manual fizica clasa 9

Fizica produce abilitati cantitative si calitative necesare in analizarea datelor si rezolvarea problemelor in alte stiinte, inginerie si medicina, precum si in economie, finante, management, legislatie si politici publice. Fizica este baza pentru imensa majoritate a tehnologiilor moderne ca si pentru uneltele si instrumentatia folosita in stiinte, inginerie si cercetarea medicala. Fabricarea bunurilor de care avem nevoie este dominata de tehnologia bazata pe fizica. Fizica da posibilitatea sa-i ajutam pe altii. Medicina fara tehnologia bazata pe fizica ar fi o barbarie.

Scolile fara profesori de fizica ar inchide calea elevilor catre cariere respectate si platite bine. Performantele bune la fizica sunt o pregatire excelenta pentru studii universitare in toate ramurile ingineriei, in informatica, in biologie, genetica si neurobiologie, in stiinta pamantului si a atmosferei.

Pentru ca o astfel de materie sa poata fi inteleasa de elevi, acestia vor beneficia de ajutorul unui profesor si de un manual. va mai lipsi doar curiozitatea acestora. Manualul scolar este unul din instrumentele de lucru pentru elevi, poate cel mai important, care detaliaza in mod sistemic temele recomandate de programele scolare si contribuie la organizarea procesului de invatamant.

Manualul de fizica clasa 9a, conform ultimelor noutati transmise de catre Ministerul Educatiei trebuie sa aiba patru mari capitole: optica geometrica, principii si legi in mecanica newtoniana, teoreme de variatie si legi de conservare in mecanica newtoaniana si elemente de statica. Odata ce un manual are in cuprinsul sau cele patru capitole mentionate, puteti incepe sa va uitati si la felul in care acesta este redactat.

Datorita numeroaselor modele de manuale de fizica clasa 9 de pe piata, profesorii tind totusi sa aleaga doar cateva edituri, printre care All, Didactica si Pedagogica, Petrion si Niculescu ABC.

Din spusele lor, manualul cel mai potrivit pentru orice profil, este manualul editurii Didactica si Pedagogica, autori Vasile Falie si Rodica Mihalache. Vasile Falie, este printre cei mai buni redactori de manuale de fizica pentru clasa a 9 a, iar acest fapt se datoreaza experientei capatate de acesta de-a lungul anilor si prin stilul sau modern de a aseza in pagina informatiile. Pe langa acest aspect, exercitiile si problemele din acest manual sunt foarte bine gandite si reusesc sa atraga elevii cat mai mult spre aceasta materie. Manualul urmareste strict programa scolara prezentata mai sus, iar la sfarsitul fiecarui capitol elevii vor avea teste de evaluare prin care isi pot verifica informatiile intelese.

Fie ca doriti sa achizitionati acest manual de la editura Didactica si Pedagogica, fie ca sunteti interest de alt manual de fizica si nu numai, librariadelfin.ro dispune de o gama vasta de manuale la preturi avantajoase.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 9.
Created in 0.101 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.