De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Fizica clasa 9 pentru anul scolar 2023-2024

  • 6 cărți

Manual fizica clasa 9

 

Fizica ajuta la dezvoltarea abilitatilor necesare in analizarea datelor si rezolvarea problemelor in alte stiinte, inginerie si medicina, precum si in economie, finante, management, legislatie si politici publice. Aceasta este baza pentru imensa majoritate a tehnologiilor moderne ca si pentru uneltele si instrumentatia folosita in stiinte, inginerie si cercetarea medicala. Fabricarea bunurilor de care avem nevoie este dominata de tehnologia bazata pe fizica. Fizica da posibilitatea sa-i ajutam pe altii, iar medicina fara tehnologia bazata pe fizica ar fi o barbarie.

Scolile fara profesori de fizica ar inchide calea elevilor catre cariere in care s-ar putea afirma la nivel mondial in domeniu. Performantele bune la fizica sunt o pregatire excelenta pentru studii universitare in toate ramurile ingineriei, in informatica, in biologie, genetica si neurobiologie, in stiintele planetei si ale atmosferei.

Manualul scolar este unul din instrumentele de lucru principale pentru elevi, care detaliaza in mod sistemic temele recomandate de programele scolare si contribuie la organizarea procesului de invatamant.

Manualul de fizica clasa 9 trebuie sa aiba patru mari capitole: optica geometrica, principii si legi in mecanica newtoniana, teoreme de variatie si legi de conservare in mecanica newtoaniana si elemente de statica, acestea conform ultimelor noutati transmise de catre Ministerul Educatiei. Odata ce un manual are in cuprinsul sau cele patru capitole mentionate, aspectele urmatoare ca importanta sunt structura si limbajul folosit in explicarea materiei.

 

Din oferta Librariei Delfin fac parte urmatoarele:

 

- Fizica. Manual pentru clasa a IX-a - Doina Turcitu

- Fizica. Manual pentru clasa a IX-a - Armand Popescu

- Fizica. Manual pentru cls. a IX-a - Doina Turcitu, Magda Panaghianu, Marin Serban

- Fizica. Manual pentru clasa a IX-a - Daniel Ovidiu Crocnan

- Manual Fizica pentru clasa 9-a - Constantin Mantea

- Manual Fizica pentru clasa a 9-a - Cleopatra Gherbanovschi

- Manual fizica F1, clasa a IX-a - Vasile Falie

Editurile important care au publicat macar un manual de fizica clasa 9 sunt dintre cele mai importante din piata, printre care All, Didactica si Pedagogica, Petrion si Niculescu ABC.

Manualele contin exercitii si probleme foarte bine gandite, ce reusesc sa atraga elevii cat mai mult spre aceasta materie. Acestea urmaresc programa scolara prezentata si includ teste de evaluare pentru verificarea nivelului de intelegere a informatiilor.

Fie ca sunteti in cautarea manualului de fizica clasa a 9a potrivit, fie ca doriti sa achizitionati materiale pentru alte materii, pe librariadelfin.ro aveti la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 9.

Created in 0.1877 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.