Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de Ginecologie si Obstretica

  • 63 cărți
Etimologic, termenul „ginecologie” înseamnă „studiul femeilor”. Practicată de un ginecolog, această specialitate medicală este dedicată gestionării afecțiunilor sistemului genital feminin. Specialiștii au redactat cărți de ginecologie în care se ocupă de menopauză sau probleme menstruale, contracepție, boli ale sânului, uter, ovare, trompe uterine și organe genitale externe, precum și cancerul ovarian și genital.
 
Ginecologul este specializat în sistemul reproducător feminin, sânii și afecțiunile aferente. Cei care se specializează în ginecologie,  au de studiat cărți de ginecologie pentru prescrierea unei metode de contracepție, monitorizarea sarcinii și a menopauzei.
 
Bolile ginecologice în general sunt boli care implică aparatul reproducător feminin. Aceste boli includ tumorile benigne și maligne, bolile legate de sarcină, infecție și bolile endocrine. Printre ele, tumoră malignă este cea mai frecventă cauză de deces. Cancerul de col uterin ocupă din nefericire unul din primele locuri în rândul mortalității feminine. De aceea vizita la ginecolog trebuie să devină o rutină anuală pentru femei, în vederea depistării la timp a oricăror anomalii și maladii ale sistemului genital și reproducător.
 
Obstetrica privește monitorizarea sarcinii și a nașterii. Un medic obstetrician urmărește momentul nașterii și copilul nou născut, asistat de o moașă sau o asistentă medicală. El efectuează examenele necesare gravidei (ecografie, amniocenteză, triplu test). Fiecare carte de obstetrică si ginecologie înseamnă o contribuție însemnată la asistența femeilor pe parcursul sarcinii, în perioada vieții sexuale active, dar și la menopauză.
 
Cărți de ginecologie și obstretică
Cărțile de ginecologie se referă la diferite boli care afectează aparatul reproducător feminine. Putem exemplifică: “Bolile ginecologice pe înțelesul tuturor “ de  N. Crișan, Camelia Constantinescu, G. Olaru, “Clinică și patologie Ovariană “- Nicolae N. Suciu sau “Sănătatea sexuală a femeii. Ghid complet:” de Mary Jane Minkin.
 
O carte celebră de ginecologie este “ Netter’s Gynaecology”, ca și “Berek and Novak Gynaecology”, care este considerată printre cele mai bune lucrări în domeniu. Ghidul de studiu Williams este menționat, de asemenea, în rândul celor mai bune cărți de ginecologie.
Studenții la medicină au la îndemână lucrări importante de obstetrică: “Actualități în obstetrică - ginecologie și neonatologie “de  Claudia Mehedintu, Simona Vladareanu, “ Esențialul în obstetrică - pentru studenți și medici rezidenți”, de Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu.
 
Tematica variată și subiectele de actualitate permit studenților și tinerilor medici rezidenți să studieze cele mai importante noțiuni de obstetrică și ginecologie, pentru a pregăti examene sau teste grilă pentru rezidențiat.
Complexitatea profesiei de ginecolog și farmecul obstetricii atrag din ce în ce mai mulți doritori să practice aceste specializări medicale. Prin urmare, a crescut și cererea de cărți de obstetrică. Studenții și medicii rezidenți aleg specializarea în ginecologie pentru că este o disciplină mereu actuală, cu provocări profesionale deosebite. Detectarea maladiilor și prevenția bolilor aparatului reproducător feminin sunt subiecte de interes pentru majoritatea femeilor, iar vizită la ginecolog este o obișnuință benefică.
 
Librăriile online au oferte speciale de cărți de ginecologie, în limba română sau engleză, pentru uzul studenților, medicilor sau specialiștilor. Cele mai noi apariții editoriale sunt acum  disponibile la comandă online. Poți accesa site-ul și comanzi cărți de ginecologie, la prețuri atractive. 
Created in 0.1763 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.