Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Laparoscopia in ginecologie. Manual universitar

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Asa cum se arata in Cuvantul inainte semnat de Prof. Univ. Dr. Florian Popa, "cartea se ocupa de un domeniu de mare importanta si responsabilitate si anume de tratamentul laparoscopic al diferitelor entitati de patologie ginecologica. Scopul acestei lucrari este de a prezenta principalele elemente de tehnica chirurgicala, indicatiile, contraindicatiile, complicatiile si, nu in ultimul rand, limitele acestui tip de interventie. [...] Cartea se recomanda printr-un stil clar, concis, succint, dar complet documentat, fiind insotit de o iconografie importanta, care are un rol semnificativ in exemplificarea diferitelor tehnici chirurgicale.” Lucrarea se adreseaza deopotriva tinerilor specialisti si celor care au acumulat deja experienta in domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.