Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Religie clasa 11 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 2 cărți

Manual Religie clasa 11

Manuale de religie clasa a 11 a se pot achizitiona de pe site-ul nostru la preturi promotionale. Toate manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei.

 

Religie clasa 11

 

Manualul de religie - cultul ortodox, ofera elevilor posibilitatea de a-si forma un sistem de valori raportandu-se la valorile crestine, si de a integra cunostintele religioase in viata proprie. Disciplina isi propune sa ajute elevii sa constientizeze rolul Bisericii in viata personala, sa dezvolte respect fata de cele sfinte si fata de semenii de alte credinte, grija fata de cei din jur si interes pentru religie.

 
Manualul de Religie clasa 11 - Autor: Adrian Lemeni, Jean Nedele, disponibil pe site-ul nostru, are un pret foarte accesibil si este conceput pe baza programei scolare. Manualul contine definitii, vocabular, teme de grup si individuale, rugaciuni, mozaic, fresca si icoane, si studiu de caz. Manualul este structurat pe capitole, concepute in asa fel incat elevii sa inteleaga su usurinta tainele crestine. Capitolele manualului includ: Dogmatica - Dumnezeu Creatorul si Proniatorul, capitol care cuprinde: Revelatia divina, Crearea lumii.
 
Crearea omului si caderea in pacat, Providenta divina, Pregatirea omenirii pentru venirea Mantuitorului, Intruparea Mantuitorului, Mantuirea obiectiva si subiectiva, lectie de sinteza - Nostalgia Imparatiei si studiu de caz - Adeverirea mortii si invierii Mantuitorului. La finalul capitolului se regasesc cateva puncte de evaluare, selectate astfel incat sa testeze cunostintele elevilor.
 
Un alt capitol din Manuale Religie clasa a 11 a reprezinta morala crestina, Familia crestina. Datoriile membrilor acesteia, Taina cununiei, Hristos in viata de familie, lectie de sinteza - Familia crestina astazi si studiu de caz - Explicarea logodnei si a cununiei. Si acest capitol are la final cateva puncte de evaluare, care includ argumente si dezbateri pe grupuri.
 
Manualul de Religie clasa a 11 a este impartit in 7 capitole, primele doua sunt Dogmatica si Morala crestina, urmate de Liturgica si arta, Spiritualitate si misiune, Religiile in istorie, Ortodoxie si cultura nationala, Crestinismul si problemele lumii contemporane. La finalul fiecarui capitol se regasesc lectii de sinteza, studii de caz si teste de evaluare.
 

Manuale Religie clasa a 11 a

 

Curriculum este conceput intr-o maniera flexibila, dar presupune continuturi mai complexe, care pot fi abordate de elevii de clasa a 11 a, tinand cont de cunostintele lor la acest nivel. Temele au fost alese in asa fel incat sa asigure implicarea activa a elevilor, sa faca referire la viata personala a acestora, invatandu-i pe elevi sa se autoevalueze in acord cu valorile crestine.

 
Disciplina Religie clasa a 11 a presupune, de asemenea, ca elevii de clasa a 11 a sa se implice in studiile de caz, sa analizeze asemanarile si deosebirile dintre religii, sa realizeze observatii, jocuri de rol cu exemplificare a elementelor de morala crestina si sa faca vizite la locasuri de cult. Aceste activitati de invatare ajuta elevii sa dezvolte un interes fata de religie, respect fata de lumea creata, de familie si de cei din jur, si sa inteleaga care sunt responsabilitatile lor ca adolescenti.
 

Manual Religie clasa 11 - Autor: Adrian Lemeni, Jean Nedele, este realizat in conformitate cu noua programa aprobata de Ministerul Educatiei, si poate fi achizitionat din libraria noastra online, simplu si rapid, la un pret foarte atractiv.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.1531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.