De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de anatomie la cel mai bun pret

  • 131 cărți
Anatomia este știința ce studiază structura și forma organismului uman precum și modificările generate de interacțiunea cu mediul extern. Pentru studenții la medicină, elevii învățământului sanitar sau alți specialiști, medici rezidenți, este esențială o carte anatomie care să explice detaliat materia predată la cursuri. De aceea, fiecare librărie și editură alcătuiesc colecții întregi de cărți de anatomie, pentru a veni în sprijinul celor care vor să aprofundeze cunoștințe și noțiuni importante.
 
Anatomia constituie baza solidă a medicinei, pe care se sprijină toate celelalte științe medicale. Bolile și maladiile nu se pot diagnostica daca nu exista noțiuni corecte și bine însușite de anatomie, fără a cunoaște exact din ce se compune organismul uman. Toate disciplinele medicale au la baza studiul anatomiei, care apare în programa primilor ani de facultate. Studiul medicinei înseamnă, în primul rând, studierea din cărți de anatomie.
Pentru familiarizarea viitorului medic cu organizarea anatomică a corpului uman, cele mai importante cărți anatomie oferă informații structurate, sub forma unor manuale și atlase de anatomie celebre.
 
 Atlas de anatomie a omului de Netter este poate cea mai faimoasa carte de anatomie și face parte din colecția de tratate si manuale absolut necesare studenților la Medicină.  Ilustrațiile create de Netter sunt apreciate de cititori nu doar pentru calitatea estetica dar mai ales pentru sprijinul științific de mare importantă pedagogică.
 
“Anatomia lui Gray”  nu mai are nevoie de nici o prezentare. Una din cele mai cunoscute cărți anatomie, a ajuns să inspire titlul unui serial TV  de succes. Multe generații de studenți au deprins anatomia din paginile acestei lucrări faimoase în lumea medicinei.
 
Tratatul de Fiziologie a lui Guyton și Hall este de asemenea o carte de anatomie recomandata în studiul primilor ani de medicina generală. Informația bine structurata, ideile expuse clar și stilul accesibil au atras atenția celor care o consideră pe buna dreptate o carte de căpătai în studiul anatomiei.
Lumea medicala românească se mândrește cu autori care au conceput lucrări de anatomie excelente, citite și aprofundate de numeroși studenți la medicina. “Lucrări practice de anatomie” de Lupu, dar și “Anatomia omului” de Papillian sau cartea lui Viorel Ranga sunt printre cele mai vândute și apreciate cărți de anatomie.
 
Librăriile online pun la dispoziția cititorilor aceste lucrări valoroase, pentru a-i sprijini pe cei care studiază medicina, pregătesc susținerea examenelor și au nevoie de informații cât mai complexe și corect prezentate.
Cărțile de anatomie sunt printre primele volume de medicina citite de cei care dau examen la facultate și de către studenții din primii ani. Importanța deosebită a studiului anatomiei este mereu subliniată de profesori. Cărțile de anatomie cuprind informații esențiale pentru studiu și deschid apetitul pentru lectura aprofundată și învățarea cu plăcere a noțiunilor despre anatomie.
 
Ilustrații, planșe colorate, desene și schițe – toate contribuie la studiul acestei discipline. Profesorii recomandă cărți de anatomie pentru studierea amănunțită a informațiilor predate la curs, ca o completare binevenită a materiei învățate la Facultate. Acum fiecare student are de unde alege cărți anatomie de valoare, care să îl ajute la performanța educațională.
Created in 0.1966 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.