Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Economie 2022 - 2023 pentru admiterea la facultate

  • 11 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Economie 2022 - 2023

Conform definitiei, economia este o stiinta sociala ce studiaza productia si desfacerea, comertul si consumul de bunuri si servicii. Potrivit definitiei date de Lionel Robbins, economia este stiinta ce studiaza modul alocarii mijloacelor rare in scopuri alternative. Deoarece are ca obiect de studiu activitatea umana, economia este o stiinta sociala. Economia este considerata de catre profesori ca o materie cu importanta semnificativa, deoarece este o stiinta sociala care se ocupa cu studiul nevoilor umane,iar majoritatea lucrurilor care ni se intampla in viata de zi cu zi au legatura in mod direct sau indirect cu economia.
Fiind totusi o materie studiata doar in cadrul liceului, economia poate fi una dintre orele cele mai importante pe care elevii le pot avea. Dupa cum se intelege din randurile de mai sus, economia contribuie la dezvoltarea elevilor din toate punctele de vedere, si totodata vor intelege cele mai fundamentale principii din zilele noastre. Economia este si o materie care poate fi aleasa la cea de-a treia proba de Bacalaureat,
 
Pentru a invata toate notiunile legate de economie, profesorii recomanda elevilor sa foloseasca carti bac de economie, care sa cuprinda toate informatiile necesare si, de asemenea, sa aiba o structura cat mai dinamica. Unul dintre cele mai bune ghiduri pe care il puteti achizitiona este “Bac Economie - Ghid de pregatire intensiva pentru examentul de bacalaureat”, editura Didactica si Pedagogica, autor Valeriu Sofronie. Ghidul de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat este un instrument de invatare adresat tuturor celor implicati in activitati de invatare a Economiei (elevi, absolventi de liceu si profesori) in oricare dintre urmatoarele situatii: sustinerea examenului de Bacalaureat la disciplina Economie, parcurgerea programei scolare in cadrul orelor de curs si in afara acestora, pregatirea pentru admiterea in unitatile de invatamant superior care au optat pentru Economie ca disciplina de examen. Volumul este apreciat de catre elevi si profesori, deoarece subiectele propuse acopera varietatea curriculara ceruta; subiectele propuse nu au un caracter repetitiv, ci creative si modelele de rezolvare prezentate nu sunt incomplete, ci extinse, oferindu-i celui care le parcurge explicatii concludente.
 
Lucrarea “Pachet Bacalaureat Economie 2023 - Ghid de pregatire si Memorator de economie pentru liceu”, editura Paralela 45, autor Cecilia Ionescu este unul dintre cele mai des utilizate pachete de catre liceeni in cadrul economiei. Manualul cuprinde: programa disciplinei economie, 25 de teste, dupa modelul M. E. N., ce acopera intreaga materie pentru examen si bareme de evaluare si notare si sugestii de raspuns, astfel incat volumul poate fi folosit cu succes in pregatirea individuala a candidatilor. Memoratorul conceput in format de buzunar, especta continutul programei scolare de economie pentru liceu si asigura un mod mai usor de insusire a continuturilor obligatorii. Acest memorator este util elevilor de liceu si reprezinta atat un suport teoretic bine sistematizat, elevilor de liceu si reprezinta atat un suport teoretic bine sistematizat.
 
Cartile de bac economie prezentate mai sus sunt disponibile pe librariadelfin.ro, site care se ocupa cu distributia de manuale, tot felul de carti, auxiliare scolare in intreaga Romanie.
Created in 0.1843 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.