Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Culegeri Matematica Clasa 9 [Semestrul I si II]

  • 47 cărți

Culegeri de matematica pentru clasa a 9 a

Matematica este o materie care necesita o atentie sporita si o pregatire aprofundata, care poate fi usurata achizitionand o culegere matematica clasa 9.

 

Libraria Delfin va propune o gama completa de culegeri si auxiliare cu exercitii si probleme de matematica pentru clasa a 9 a, care acopera cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive. Culegerile sunt intocmite de profesori de matematica cu o bogata experienta didactica, cadre didactice si inspectori de specialitate in cadrul Serviciului National de Evaluare si Examinare.

 

Un excelent material auxiliar este culegere matematica clasa 9 paralela 45, ce inglobeaza exercitii si probleme care ii provoca pe elevi de a descoperi noi cai de rezolvare, asigurand si o pregatire exceptionala pentru elevii doritori de concursuri si olimpiade. In carte veti descoperi o serie de aplicatii construite pe nivele de dificultate, care abordeaza teme din algebra si geometrie – trigonometrie, rezolvari cu explicatii detaliate, teste de evaluare a cunostintelor si subiecte pentru teza si pregatirea de concursuri. Culegerea se adreseaza tuturor elevilor de clasa a 9 a si este destinata consolidarii continuturilor prevazute de programa scoala.

 

Indragita serie Clubul Matematicienilor, culegere matematica clasa 9 editura art, ofera un continut corespunzator integral programei scolare in viguare, organizata in capitole impartite pe unitati de invatare care trateaza sectiuni distincte ale programei. Astfel, culegerea este bine sistematizata, facand parcurgerea materiei mai simpla si usor de asimilat pentru elevi.

 

Cartea este impartita dupa cele 2 ramuri de studiu ale matematicii si abordeaza temele Multimea numerelor reale, Elemente de logica matematica, Siruri de numere reale, Functii, Lecturi grafice, Functii de gradul 2, din Algebra, si Vectori in plan, Concurenta, coliniaritate, paralelism, Calcul vectorial in geometria plana, Elemente de trigonometrie, Aplicatii ale trigonometriei, in partea de Geometrie.  Culegere matematica clasa 9 Clubul Matematicienilor contine si o sectiune cu variante de subiecte pentru teza si olimpiade si solutii pentru verificarea cunostintelor.

 

Auxiliare matematica clasa 9 pentru performanta

 

Studiul matematicii este foarte important pentru ca ajuta la dezvoltarea gandirii logice si celei creative, a memoriei si a atentiei pe durata lunga si la detalii si sporeste capacitatatea de analiza si sinteza. Astfel, aceasta materie necesita un suport adecvat care sa le vina in ajutor elevilor pentru intelegerea deplina a notiunilor si atingerea performantei.

 

In oferta de auxiliare matematica clasa 9 regasiti si caiete de lucru si de vacanta, fise de evaluare si fise cu simulari de teza care cuprind si exerseaza notiunile din fiecare unitate de invatare. Culegerile si auxiliarele din oferta librariei sunt avizate de Ministerul Educatiei si realizate in conformitate cu programa scolara, putand fi utilizate si in clasa in locul manualelor si in studiul individual.

 

Descopera intreaga oferta de de pe Libraria Delfin si beneficiaza de preturi promotionale si livrare rapida.

✅ Culegeri matematica clasa 9 adaptate pentru fiecare profil

Libraria Delfin vine in intampinarea elevilor de clasa a noua cu o gama variata de culegeri adaptate pentru fiecare profil de liceu. Acestea sunt structurate pe nivele de dificultate si acopera sinteze, teorie, exercitii si teste de algebra, geometrie si trigonometrie.De asemenea, o parte din titlurile prezente in oferta noastra sunt dedicate elevilor ce participa la concursurile de matematica sau olimpiada.

✅ Auxiliare matematica clasa a 9 a

Eficientizarea procesului de invatare a notiunilor noi de matematica este posibila prin utilizarea caietelor de lucru si a manualelor. Elevul are posibilitatea sa-si imbunatateasca competentele singur, utilizand seia de culegeri ”Sa invatam matematica fara profesor” si a celorlalte serii ”Clubul Matematicienilor” si ”Mate2000+.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 9?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.