De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Consiliere, dezvoltare personala clasa 5 2023-2024

  • 12 cărți

Manual Consiliere si dezvoltare personala clasa 5

 

In lumea complicata din zilele noastre, oamenii au nevoie de un ghidaj emotional pentru a reusi sa isi exprime mai bine ideile si viziunile. Un mic imbold ii va face pe majoritatea sa isi descopere laturi neexplorate, precum si o voce interioara benefica starii lor de spirit. Daca adultii au nevoie de asemenea ajutor, cu atat mai mult au nevoie cei mici, deoarece au nevoie sa invete sa isi exprime nevoile, emotiile, felul propriu de a fi.

Prin intermediul unor cursuri de consiliere si dezvoltare personala, copiii vor fi capabili sa se cunoasca mai bine, sa isi construiasca mai usor relatii cu cei din jur sau sa aleaga mai eficient drumul catre ceea ce vor dori sa faca atunci cand vor fi adulti.

Pentru a facilita accesul spre autocunoastere, in scoli exista aceasta noua disciplina: Consiliere si dezvoltare personala. In acest scop, Libraria Delfin pune la dispozitia profesorilor si elevilor de clasa a cincea o colectie de manuale scolare. Manualele de consiliere si dezvoltare personala clasa 5 provin de la edituri cunoscute, specializate in diverse domenii.


Manualul pentru clasa a cincea de la editura Litera a fost declarat castigator al licitatiei organizata de Ministerul educatiei in anul 2017. Colectivul de cinci autori a incercat, ca elevii, cu ajutorul acestui manual de 88 de pagini, sa gaseasca contexte in care sa afle lucruri despre sine si ceilalti din jur.

 

Elevul descopera si se ghideaza, cu ajutorul manualului, avand posibilitatea sa identifice propriile trairi, ganduri sau experiente si sa/si exteriorizeze mai eficient emotiile. Manualul propune, in acelasi timp si intelegerea unor concepte sau desfasurarea de activitati in care cei mici aplica informatiile studiate.

Cunoscuta editura Corint vine spre ajutorul elevilor de clasa a cincea cu un manual de dezvoltare personala structurat usor de utilizat in clasa datorita expunerilor teoretice transparente si a aplicatilor prezentate, avand o abordare dinamica a informatilor. Elevii vor fi provocati la autocunoastere si se vor regasi in exemplele ilustrate la fiecare continut. Autorii acestui manual sunt Ana Maria Oancea, un profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu o experienta de 18 ani in activitatea de consiliere scolara si Doina Popescu, profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 13 ani in activitatea de consiliere scolara.

Paralela 45 te ajuta in alegerea unui manual de consiliere si dezvoltare personala si pune la dispozitie un suport de curs in format tiparit, insotit de manual digital consiliere si dezvoltare personala clasa 5. Colectivul de autori care a creat acest manual a incercat si reusit sa imbine experienta didactica extrem de valoroasa cu exigentele noii programe scolare. Manualul a obtinut cel mai mare punctaj la licitatia organizata de autoritati in 2017.

 

Autorii si-au propus un manual prietenos, clar construit, care respecta atat programa in vigoare, cat si particularitatile de varsta ale elevilor. Intreg manualul este construit in jurul constituirii portofoliului personal, si este structurat precum o povestire pentru a pregatii mai usor elevii sa faca fata situatiilor dificile, sa comunice eficient si sa aiba incredere in ei.

Editura CD Press vine cu un manual atat in format clasic, tiparit, cat si in format digital, pe CD. Manualul conceput de trei cadre didactice cu o experienta bogata si indelungata in stiintele educatiei, in pedagogie si management educational, reflecta o tematica diversa, intr-o abordare creativa, unde fiecare domeniu de continut sustine si extinde domeniul anterior. grafica folosita pentru acest manual Consiliere si dezvoltare personala clasa 5 CD Press este atractiva, fiind tiparit pe hartie de buna calitate. Manualul este insotit de Ghidul profesorului.

Toate cartile scolare de dezvoltare personala clasa 5 sunt avizate de Ministerul Educatiei si sunt in conformitate cu programa scolara analitica existenta.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 5.

 

 

✅ Ce include un manual de Consiliere si dezvoltare personala clasa 5?

Manualele de Consiliere si dezvoltare personala clasa 5 includ notiuni care ii vor ajuta sa se cunoasca mai bine, sa isi identifice propriile trairi, sa isi exteriorizeze in mod constructiv emotiile si sa relationeze cu cei din jur in mod productiv.

 

✅ Manual Consiliere si dezvoltare personala clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Consiliere si dezvoltare personala clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care vor ajuta elevii sa parcurga materia in mod eficient.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Consiliere si dezvoltare personala clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1758 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.