DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Consiliere si dezvoltare personala clasa 5 – manuale scolare

  • 6 cărți

Manual Consiliere si dezvoltare personala clasa 5

În lumea complicată în care ne aflăm astăzi, oamenii au nevoie de un ghidaj emoțional pentru a reuși să își exprime mai bine ideile și viziunile. Un mic imbold îi va face pe majoritatea să își descopere laturi neexplorate, precum și o voce interioară benefică stării lor de spirit. Dacă adulții au nevoie de asemenea ajutor, gândiți-vă, cât de mult au nevoie cei mici.

Prin intermediul unor cursuri de consiliere și dezvoltare personală, copiii vor fi capabili să se cunoască mai bine, să își construiască mult mai ușor relații cu cei din jurul lor, sau să aleagă mai eficient drumul către ceea ce vor dori să facă atunci când vor fi mai mari.
Pentru a facilita accesul spre autocunoaștere, Librăria Delfin pune la dispoziția elevilor și profesorilor de clasa a cincea o colecție de șase manuale școlare de dezvoltare și consiliere personală.

Publicate în anul 2017, manualele de consiliere si dezvoltare personala clasa 5 provin de la edituri cunoscute, specializate în diverse materii de gimnaziu. Absolut toate cărțile școlare de dezvoltare personala clasa 5 sunt avizate de Ministerul Educației și sunt în conformitate cu programa școlară analitică existentă.

Manualul pentru clasa a cincea de la editura Litera a fost declarat câștigător al licitației organizată de Ministerul educației în anul 2017. Colectivul de cinci autori a încercat, ca elevii, cu ajutorul acestui manual de 88 de pagini, să găsească contexte în care să afle lucruri despre sieși și ceilalți din jur. Elevul descoperă și se ghidează, cu ajutorul manualului, având posibilitatea să identifice propriile trăiri, gânduri sau experiențe și să/și exteriorizeze mai eficient emoțiile. Manualul propune, în același timp și înțelegerea unor concepte sau desfășurarea de activități în care cei mici aplică informațiile studiate.

Cunoscuta editură Corint vine spre ajutorul elevilor de clasa a cincea cu un manual de dezvoltare personală structurat ușor de utilizat în clasă datorită expunerilor teoretice transparente și a aplicaților prezentate, având o abordare dinamică a informaților. Elevii vor fi provocați la autocunoaștere și se vor regăsi în exemplele ilustrate la fiecare conținut. Autorii acestui manual sunt Ana Maria Oancea, un profesor consilier școlar, gradul didactic I, cu o experiență de 18 ani în activitatea de consiliere școlară și Doina Popescu, profesor consilier școlar, gradul didactic I, cu experiență de 13 ani în activitatea de consiliere școlară.

Paralela 45 te ajută în alegerea unui manual de consiliere și dezvoltare personală și pune la dispoziție un suport de curs în format tipărit și în format digital, pe CD. Colectivul de autori care a creat acest manual a încercat și reușit să îmbine experiența didactică extrem de valoroasă cu exigențele noii programe școlare. Manualul a obținut cel mai mare punctaj la licitația organizată de autorități în 2017. Autorii și-au propus un manual prietenos, clar construit, care respectă atât programa în vigoare, cât și particularitățile de vârstă ale elevilor. Întreg manualul este construit în jurul constituirii portofoliului personal, și este structurat precum o povestire pentru a pregătii mai ușor elevii să facă față situațiilor dificile, să comunice eficient și să aibă încredere în ei.

Editura CD Press vine cu un manual atât în format clasic, tipărit, cât și în format digital, pe CD. Manualul conceput de trei cadre didactice cu o experiență bogată și îndelungată în științele educației, în pedagogie și management educațional, reflectă o tematică diversă, într-o abordare creativă, unde fiecare domeniu de conținut susține și extinde domeniul anterior. Forma grafică a manualului este atractivă, fiind tipărit pe hârtie de bună calitate. Manualul este însoțit de Ghidul profesorului.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 5.
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.