Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Fairyland 3 – manuale si cursuri de engleza pentru copii

 • 19 cărți
 • Filtre:

 • Rating

  • (1)
 • An publicare

  • 2018 (1)
  • 2017 (1)
  • 2016 (2)
  • 2015 (12)
  • 2014 (2)
  • 2008 (1)

Pentru elevii de clasa a III-a care vor să aprofundeze cunoștiințele de limbă engleză, editura britanică Express Publishing pune la dispoziție cursul interactiv Fairyland 3.
Grație Librăriei Delfin, toate materialele didactice din această serie pot fi achiziționate de catre cei dornici sa acumuleze noi cunoștințe de limbă engleză la prețuri competitive, manualele fiind avizate de Ministerul Educației.

Seria Fairyland clasa 3 se delimitează de alte cărți de limbă engleză pentru copii deoarece autorii Jenny Dooley și Virginia Evans, au reușit să combine regulile, informațiile teoretice, plastice, esențiale în accesarea de cunoștiințe, cu o grafică pe placul celor mici, astfel încât procesul de învățare nu va fi unul rigid, obositor și neinteresant, ci dimpotrivă, fluid, captivant, îndemnându-i pe elevi să interacționeze activ cu materialele, astfel încât aceștia vor invata distrându-se.

Printre caracteristicile gamei Fairyland 3, putem enumera: structuri specifice de evaluare și revizuire a cunoștiințelor de la sfârșitul fiecărui modul, secțiuni trans-curriculare, piese de teatru scurte în care micii elevi își consolidează limbajul, precum si o scurtă prezentare a țărilor în care limba engleză este folosită oficial.

Destinate atât elevilor de clasa a III-a, cât și cadrelor didactice, materialele didactice din această serie se prezintă astfel:

Manualul Elevului: Conține cursul general de nivel primar structurat în șase module cu câte două unități de învățare fiecare. Fiecare modul prezintă elevului o temă specifică, iar după parcurgerea cursului, copiii vor putea vorbi, asculta, scrie și citi la un nivel superior.
Cu ajutorul personajelor Woody, Frosty, Willow, Alvin și Erlina, copiii se vor aventura în pădurea magică și vor accesa provocarile interactive, precum redarea unor dialoguri și povestiri din viața reală, jocuri, lucru manual și cântecele.

Pentru o parcurgere netedă a informațiilor, care să nu plicitiseasca, manualul conține inclusiv desene animate, poezii rimate, pagini speciale cu informații facile despre sărbători cunoscute sau despre mediul înconjurător.
Promovând autonomia învățării, fiecare unitate se încheie cu o activitate ce generează buna dispoziție și asigură participarea activă a elevilor, facilitându-le procesul de învățare a limbii engleze.

Caietul de activități Fairyland 3 book: conține diverse activităti pentru învățarea limbii engleze cu ajutorul paginilor viu colorate. Caietul de activități al elevului, destinat procesului de consolidare a cunoștiințelor acumulate în urma parcurgerii cursului, oferă copiilor jocuri distractive de desenat, de completat sau de descoperit, dar și abțibilduri pentru acordarea calificativelor, teste de recapitulare și evaluare structurate pe module. La sfârșitul caietului de activități, autorii au inclus fișe cu imagini ale personajelor din manual, pe care elevii le pot decupa și anima în cadrul unui teatru de păpuși, activitate pe care copiii o vor îndrăgi negreșit.

Pentru dezvoltarea vocabularului, elevii pot utiliza și pachetul destinat exercițiilor de gramatică, pachet ce conține tabele și liste cu termeni noi, exerciții de limbă diverse, utile pentru fixarea și aprofundarea regulilor gramaticale.

O broșură auxiliară pentru învăţarea şi exersarea literelor alfabetului limbii engleze. Cu ajutorul cântecelor, jocurilor și poeziilor, elevii repetă literele, câteva cuvinte ușor de reținut, precum și expresiile uzuale din limba engleză.

Manualul Profesorului: este un adjuvant al manualului Fairyland 3 care conține, printre altele, planuri de lecții, precum și sugestii de predare și evaluare. Fiecare pagină din manualul elevului este insoțită de o pagină din manualul profesorului cu explicațiile corespunzătoare impreuna cu soluția exercițiilor pentru elev.

Un set de 3 CD-uri audio ce conține cursul de clasa a III-a în format digital și un DVD cu activități interactive și exerciții de ascultare.

Fişele cu imagini aferente cursului Fairyland 3 au rolul de a facilita învăţarea unor noi termeni şi de a încuraja exprimarea a elevilor. Imaginile însoţesc activităţile corespunzătoare fiecărei unităţi din manual.

Cartea de teste, componentă a seriei Fairyland 3, conţine 24 de teste fotocopiabile care aprofundează cunoştinţele de gramatică şi vocabular.

Created in 0.0992 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.